Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj největší sen byl velká rodina, čekám třetí dítě, takže bych řekla, že se to celkem splnilo ![]()
Asi ano. V tom základním mám splněno - rodina, život v páru. A něco si ještě přeju.
Splnilo se mi jich hodně a ještě si jich strašnou hromadu přeju, takže postupně si je užívám.
konkrétně říct nemůžu, protože by mě v tom okamžitě každý poznal, ale obecně - hodně se mi daří v cizích jazycích. ![]()
@Anonymní píše:
Mne zadnyrada bych si precetla vase splnene sny, pokud se o ne podelite
![]()
Ahojky ![]()
Sny mám dva. Vychovat dobře své děti
a být dobrá fotografka
![]()
Mě se sny splnily
mám manžela, dvě krásné zdravé dcerky a práci, ve které jsme spokojená. Žijeme si dobře, stěžovat si nemůžu.
No a pak mám samozřejmě takové ty malé dílčí sny, na kterých ale je třeba zapracovat…
Mým aktuálním cílem je vychovat ze svých dětí slušné lidi a budu jen doufat, že budou v životě šťastné s spokojené, ať už se rozhodnou jít jakoukoliv cestou. ![]()
Mne se stane, ze na neco pomyslim a do par let to ke mne samo připochoduje
(ne vsechno samozrejme)
Mam sny, na kterych pracuju, tam je jasne, ze se hodne splni, človek k tomu vedome i podvedome upina pozornost a syti to, a takove zablesky ‚jeee, to by bylo super‘ a tam je to jak vyhra ve sportce ![]()
Mam i hodne snu nesplnenych, zivot je v rovnovaze
Ano. Mám to tak. Bohužel už jsem ve fázi, kdy si musím dávat pozor hlavně na ta malá ukamžitá přání.
Za poslední dobu se totiž stalo, že se mi nechtělo ráno do práce a vyslovila jsem to ještě v posteli nahlas, že by mi třeba mohli zavolat, že jsem tak skvělá, že mi dávají volno
a když jsem se do ní dotlačila, tak záhadně nefungovaly systémy, servery a vše okolo a měli jsme volno ![]()
Třeba naprosto ukázkové splnění snu, je právě moje práce. Pamatuji si, že jsem po po 9 měsících, co jsem byla navíc doma po rodičáku, kvůli fatálnímu úrazu své holčičky, měla přání. Přála jsem si práci, kde budou fajn lidi, budu dělat na malý úvazek, za hodně peněz a nikam ne dojíždět.
Výsledek: dělám šest hodin, za peníze o kterých si může většina u nás ve městě zdát, dělám díky covidu už rok pouze home office. A mám skvěle kolegy i šéfa.
Jsem zde tři roky. A s pokorou za to děkuji ![]()
V životě se mi splnilo spousty přání a snů, k některým ta cesta byla delší, některé i ty velké doslova spadly z nebe.
Krásné téma. Ano, splnilo se mi víc, než jsem doufala a čas od času za to osudu poděkuji. Některé se mi nesplnily, ale takový už je život. Nějaké sny ještě mám a těším se, že se mi splní. A když ne, nevadí. Dost často si říkám, dávej pozor, na to, co si přeješ, může se ti to vyplnit.
Profesni ne, ale v osobnim zivote se mi splnilo vic nez jsem si kdy predstavovala.
Mne zadny
rada bych si precetla vase splnene sny, pokud se o ne podelite