Kdy jste nechaly nastrelit nausnice??

115
18.8.21 20:51

Kdy jste nechaly nastrelit nausnice??

Ahoj holky, kdy jste dávaly náušnice? a pak daly vámi koupene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.8.21 20:55

@Beryta ahooj, druhou dírku jsem si nechala nastrelit v květnu, po 6 týdnech jsem si ji mohla vyměnit, ale bohužel mi to začalo hnisat a musela jsem ji vyndat.
dírka mi zarostla a za týden jdu znovu.
po nausnicich z chirurgické oceli se mi strašně loupala kůže a nevyhovovaly mi, takže vyzkousim jiné…

• Citovat
  • Upravit
Terte
18.8.21 20:56
@Beryta píše:
Ahoj holky, kdy jste dávaly náušnice? a pak daly vámi koupene?

Ve 4 měsících. A nabídnou ty co mají oni - je to lepší. Ty co bys donesla Ty bys musela sterilovat. A po nějaké době můžeš dát svoje ;)

• Citovat
  • Upravit
10461
18.8.21 21:00

V 8 měsících, úplně v pohodě. Dala jsem ty, co mi nabídli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
18.8.21 21:02

Obě dcery po 2.hexavakcíně, někdy okolo 5.-6.měsíce a vyměnila jsem za zlaté asi po 6 ti týdnech, jak to bylo perektně zahojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
18.8.21 21:05

Po 6mesici. Po očkování. A ma nastřelení náušnice z oceli do teď. A zadní problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.8.21 21:05

@lucynka25 díky za odpoved.. naše malá má po první hexa a myslelal jsem ze do toho už pujdem ale teda radši počkám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
18.8.21 21:08

My jsme dceři dali až někde v roce a čtvrt. Plastové nastrelovaci. Asi po měsíci, akorát a Vánoce, jsme je mohli vyměnit za naše. Dali jsme z chirurgické oceli, ty ale následující léto zcernaly v bazénu tak teď má zlaté po moji mamce. A dle reakci ucha i náušnice to vypadá, že u zlatých zůstaneme. Ale asi pak presedlame na bílé zlato, já to žluté nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 21:16

V 7 letech, az si dcera sama rekla. Nenechavali jsme nastrelit, ale propichnout. Nausnice jsme vymenili za jine asi po 2 mesicich.

• Citovat
  • Upravit
24798
18.8.21 21:27

Před 6. narozeninama. Nastřelené měla plastové, ale myslím, že tak po měsíci jsme dali moje zlaté, ten plast jí neseděl, pořád byl z dírek takový „výtok“, ani hnis, ani krev, ale fujky. A pak za pár měsíců ocelové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
18.8.21 21:33

U obou dcer cca v roce. Ty plastové, nastřelovací.
Za takové ty " opravdové " jsme je vyměnili někdy o půl roku později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
18.8.21 21:47

Po první hexe a svoje pak asi po měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
18.8.21 21:54

Ve 4 měsících při očkování nastřelení plastových náušnic, po 3 měsících výměna za zlaté - žádné problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
18.8.21 22:02

Oběma ve 4 měsících. Mění se myslím po 6 týdnech, to se dozvíš v salonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
18.8.21 22:10

Nevím přesně kolik bylo dceři. Určitě to bylo po 2. očkování hexavakcíny. Měli jsme jejich náušnice. Po necelých 2 týdnech dcera ztratila, nějakým mě záhadným způsobem, jednu náušnici. Tak jsem dala zlaté které dostala na křtiny a nic se nestalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová