Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na idnesu jsem dnes našla obrazovou galerii souteze Baculate křivky
https://www.idnes.cz/…i-trendy_bib?…
Hned mě napadlo, ze pořadatel zjevne nesnasi tlustoprdky a rozhodl se je verejne zesmešnit. Postupoval podle nasledujicich bodu:
1. Ukažte fotku obézní ženy a nazvete ji BOUBELKOU
2. Soutezici vmanipulujte do predstavy, ze jestli neukazou špeky v nepadnoucim spodnim pradle, tak nemaji to spravne sebevedomi
3.formalni černe lodičky a la devadesatky jsou to spravne obuti na promenadu v plavkach (v plavkach?
)
4.vitezky na korunovaci obleknete do šlehačkovych/PES satenovych hrůz, vyřazenych pred deseti lety z mistni pujčovny spolecenskeho obleceni
5.komu se chce brečet, toho označte za hejtra a zastance stereotypu ženske krasy
Ehm… osobne vitam trend, ze sebevedomi zeny se nema odvijet od idealu krasy diktovaneho modelingovymi agenturami. Dokonce se mi libi nektere supersize modelky. Ale TOTO? ![]()
Mi je tech bab normalne lito ![]()
Co si o tom myslite? Ženský, pište!
Podle mne je to trapný, ale odpovídá to současnému trendu ve společnosti.
Jsou ženský co jsou na tyhle křivky opravdu hrdý, jednou jsem narazila na děsivou skupinu na fb, kde psala zoufalá 100kg žena, že už neví co dělat, ale přestala přibírat… kdo nechce, fotku tam nepošle a i když me to udivuje, i tyhle kusy mají svý obdivovatele ![]()
Baculka je podle mně úplně něco jiného než morbidně obezní žena. Svět touží po úchylárnách, tak ji dostal.
Každá žena je krásná. Může být vysportovaná, hubená, plnoštíhlá.. důležité je, jestli se ona cítí v pořádku. Já měla taky hodně kil navíc a během covidu jsem začala sportovat a teď se cítím o něco lépe, to je prostě na každém..:)
@FlorenceF Jenkins píše:
https://www.idnes.cz/…i-trendy_bib?…Hned mě napadlo, ze pořadatel zjevne nesnasi tlustoprdky a rozhodl se je verejne zesmešnit. Postupoval podle nasledujicich bodu:
2. Soutezici vmanipulujte do predstavy, ze jestli neukazou špeky v nepadnoucim spodnim pradle, tak nemaji to spravne sebevedomi
3.formalni černe lodičky a la devadesatky jsou to spravne obuti na promenadu v plavkach (v plavkach?
)
4.vitezky na korunovaci obleknete do šlehačkovych/PES satenovych hrůz, vyřazenych pred deseti lety z mistni pujčovny spolecenskeho obleceni
5.komu se chce brečet, toho označte za hejtra a zastance stereotypu ženske krasy
Ehm… osobne vitam trend, ze sebevedomi zeny se nema odvijet od idealu krasy diktovaneho modelingovymi agenturami. Dokonce se mi libi nektere supersize modelky. Ale TOTO?
Mi je tech bab normalne lito
Tak já teda píšu…
Líto mi jich není. Vždyť to dělat nemusí.
Snad mají svůj vlastní rozum, ne?
A vypadají šťastně
.
A tak většina z nich má možnost volby - nenechat se do toho zatáhnout a něco se sebou udělat…
Teď jsem si vzpomněla, že kdysi byla v televizi soutěž miss xxl nebo něco takovýho
bylo to v aquaparku a pamatuju si úsek, kdy měli jet tobogánem a půlka soutěžících odstoupila, protože se do tý roury nevešly
![]()
Taky to je zesměšňování, ale ty ženský věděly do čeho jdou, tak těch mi líto není, ale vadí mi poznámky kolemjdoucích třeba na koupališti, nebo kolem restaurace, jako kdyby obezni ženská neměla nárok na to, mít na sobě v horku plavky nebo si zajít na dobrý jídlo - tohle mi vadí mnohem vic
Kdyby sis přečetla ty popisky u fotek, tak by ti možná došlo, proč to dělají.
Navíc je nikdo nenutí se toho účastnit a ty ženy vypadají spokojeně. Trapný je spíš tohle tvoje řešení soutěže, do které se nemusíš přihlásít, koukat na fotky z ní, na netu.
@FlorenceF Jenkins píše:
https://www.idnes.cz/…i-trendy_bib?…Hned mě napadlo, ze pořadatel zjevne nesnasi tlustoprdky a rozhodl se je verejne zesmešnit. Postupoval podle nasledujicich bodu:
)
Ehm… osobne vitam trend, ze sebevedomi zeny se nema odvijet od idealu krasy diktovaneho modelingovymi agenturami. Dokonce se mi libi nektere supersize modelky. Ale TOTO?
Mi je tech bab normalne lito
Myslím si, že jsi vadný/vadná.
By ses divila, kolik zenskych je tlustycch a jsou na to jeste hrde. Ostatne, kdyby nebyly, do te souteze by se neprihlasily. Jim je uplne fuk, co si o nich budou lidi myslet, kdyz je uvidi v plavkach nebo v podivnych satech. Lito mi jich neni, proc by melo? Delaji to dobrovolne.
@Nickjmeno píše:
Jsou ženský co jsou na tyhle křivky opravdu hrdý, jednou jsem narazila na děsivou skupinu na fb, kde psala zoufalá 100kg žena, že už neví co dělat, ale přestala přibírat… kdo nechce, fotku tam nepošle a i když me to udivuje, i tyhle kusy mají svý obdivovatele
Jako asi jo. Tywogis, ale velke telo muzu oblect fakt slušivě, viz treba Ulla Popken. Ale tahle prezentace je fakt hrůza ![]()
Ty zensky predpokladam nechtej slyset (ani to z tech vykriku nevyplyva, ze by to tak bylo mysleno), ze jde o prezentaci pro uchyly ![]()
Ty ženský do toho jsou dobrovolně, můj názor je, že nemají soudnost. Jako každý nemůže mít postavu modelky, ale tohle je trend dnešní doby, být hrdá na to, že jsem jak prase a ještě to podporovat. Nic proti těm lidem nemám, ale je to nezodpovědnost, vždyt vlastně propagují nemoc.
@Nickjmeno píše:
Teď jsem si vzpomněla, že kdysi byla v televizi soutěž miss xxl nebo něco takovýhobylo to v aquaparku a pamatuju si úsek, kdy měli jet tobogánem a půlka soutěžících odstoupila, protože se do tý roury nevešly
![]()
![]()
Taky to je zesměšňování, ale ty ženský věděly do čeho jdou, tak těch mi líto není, ale vadí mi poznámky kolemjdoucích třeba na koupališti, nebo kolem restaurace, jako kdyby obezni ženská neměla nárok na to, mít na sobě v horku plavky nebo si zajít na dobrý jídlo - tohle mi vadí mnohem vic
Dobrým jídlem myslíš třeba langoš na koupáku?…nárok má, ale občas by trocha soudnosti neškodila…
Profesní deformace, ale vždycky za tím vidím to přetěžované srdce, které musí makat…
@Nickjmeno píše:
Teď jsem si vzpomněla, že kdysi byla v televizi soutěž miss xxl nebo něco takovýhobylo to v aquaparku a pamatuju si úsek, kdy měli jet tobogánem a půlka soutěžících odstoupila, protože se do tý roury nevešly
![]()
![]()
Souhlas. Jo, je to blby. Obavam se ale, ze timhle bizárem se to nevylepsi