Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
@FlorenceF Jenkins Já už to tu někde psala, měla jsem jak podváhu, tak nadváhu. Čím víc kil, tím větší 2P, a tím více obdivovatelů.
to je tím, že vícekiloví obdivovatelé jsou větší explicitní burani, prostě takoví sedláci, co mají rádi selky ![]()
@Dobrej_tym píše:
@FlorenceF Jenkins Já si ale vůbec nemyslím, že chtěly dát rovnítko mezi obézní = krásné tělo. Spíš možná ukázat, že i přes to se ženy nemusí stydět, mohou být hezké (a já tedy na fotografiích vysloveně hezké ženy zahlédla) atd. Nějak je společnost na tloušťku vysazená.Já se teda vsadím, že kdyby to byla „miss plešatá“, „miss po rakovině prsu“ nebo „miss s akné“, že by to takovou diskuzi nerozpoutalo. Ještě by je okolí plácalo po zádech.
jenže to porovnáváš mezi sebou blbej osud versus lenost a blbej vkus
@FlorenceF Jenkins To máš pravdu, jako to nepadnoucí prádlo, které je zrovna tak nešťastně střižené, že vylejzá to, co nemá. To mě taky upoutalo a ne v dobrém slova smyslu.
Ale nesouhlasím - nikdo si nepřeje upřímný soucit. A jestli jsou nebo nejsou „objektivně“ hezké. Jak říkám, jsem (teda byla jsem před druhým těhotenstvím
) docela štíhlá holka. Ale upřímně říkám, že v galerii vidím hezčí holky než jsem byla já. Prostě váha není všechno, že.
@pohledzdruhestrany píše:
to je tím, že vícekiloví obdivovatelé jsou větší explicitní burani, prostě takoví sedláci, co mají rádi selky
Kuuuuš, ty milovniku kostějů ![]()
Ja treba v prvnim trimestru, kdyz jsem okamžite prekynula z letnich šatu a jeste nevypadala tehotne, konecne zazářila v Nemecku
ti Germani, kteri se mi vzdycky tak libili, me coby relativne normalni vyignorovali, na coz jsem driv nebyla zvykla, a vsimli si az tech speku ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Kuuuuš, ty milovniku kostějůJa treba v prvnim trimestru, kdyz jsem okamžite prekynula z letnich šatu a jeste nevypadala tehotne, konecne zazářila v Nemecku
ti Germani, kteri se mi vzdycky tak libili, me coby relativne normalni vyignorovali, na coz jsem driv nebyla zvykla, a vsimli si az tech speku
já náhodou mám křivky rád, když jsou pěkně vykřivkovaný, ale je rozdíl křivka a špekový vrásnění jak v třetihorách ![]()
@Dobrej_tym píše:
@FlorenceF Jenkins To máš pravdu, jako to nepadnoucí prádlo, které je zrovna tak nešťastně střižené, že vylejzá to, co nemá. To mě taky upoutalo a ne v dobrém slova smyslu.Ale nesouhlasím - nikdo si nepřeje upřímný soucit. A jestli jsou nebo nejsou „objektivně“ hezké. Jak říkám, jsem (teda byla jsem před druhým těhotenstvím) docela štíhlá holka. Ale upřímně říkám, že v galerii vidím hezčí holky než jsem byla já. Prostě váha není všechno, že.
Ale to ja prave netvrdim, v tom se shodneme (edit: teda tvrdim). Ale fakt se rada kouknu na kozatou babu v trikotu, umně naaranzovanou tak, ze JE sice videt, ze MÁ špeky, ale pritom se zdurazni silueta a vsechno k nakousnuti, nez abych falešne tleskala, ze ta ma panečku sebevedomi
tohle jsem schopna ocenit v ramci kampani ‚takove jsme po porodu‘, ale ne na komercni soutezi krasy ![]()
Příspěvek upraven 18.08.21 v 20:54
já náhodou mám křivky rád, když jsou pěkně vykřivkovaný, ale je rozdíl křivka a špekový vrásnění jak v třetihorách
No, vida…
Sice te beru jako šílenyho šovinistu, neco jako toho @Chauvinist. Ale v zasade je zenska poctena vic, kdyz konecne zatleska takovyhejhle primitiv, ze sice tlusta, ale sexy, nez kdyz mi parta podobnych kámošek zafandi za odvahu ![]()
Pod vlivem diskuse jsem si znovu prošel ty fotky - to jsou fakt nechutný, vyžraný mařeny.
@FlorenceF Jenkins píše:
No, vida…Sice te beru jako šílenyho šovinistu, neco jako toho @Chauvinist. Ale v zasade je zenska poctena vic, kdyz konecne zatleska takovyhejhle primitiv, ze sice tlusta, ale sexy, nez kdyz mi parta podobnych kámošek zafandi za odvahu
ano, nalejme si čistého vína, lepší jeden primitiv než banda deseti tofužroutů a sta kámošek…u těch kámošek teda s výhradou, že je v pořádku, když sprostě závidí, to znamená, že děláš něco dobře ![]()
@KalamityJohn píše:
Pod vlivem diskuse jsem si znovu prošel ty fotky - to jsou fakt nechutný, vyžraný mařeny.
primitive
![]()
ano, nalejme si čistého vína, lepší jeden primitiv než banda deseti tofužroutů a sta kámošek…u těch kámošek teda s výhradou, že je v pořádku, když sprostě závidí, to znamená, že děláš něco dobře
Jj, opravdove pratele clovek pozna, kdyz se zadaří ![]()
Jsem morbidne obezni. S vahou mam problemy od mala…
Ci je to vina, tu resit nechci. Zhubnu desitky kil a pak to zas naberu a tak dokola ![]()
ALE co jsem chtela napsat, tak ma osobni zkusenost je, ze doma maji chlapi manzelku peknou a hubenou a na „povyrazeni“ jezdil za mnou… Ted uz na to pysna nejsem a koukam na to taky jinak ![]()
Dokonce me balil do postele firemni model a frajirek, tam jsem to utla, na to jsem si neverila ![]()
Pritel je normalni chlap, hubeny, celkwm pekny. No, nepasujeme k sobe ![]()
A presto jsmw spolu roky a mame dite. On je proste taky typove na baby jako jsem ja ![]()
Nevim, kolik jich je - mensina, vetsina nwbo procentualni vyjadreni fakt nevim, ale opravdu znam nekolik chlapu, co maji doma pekne baby a podvadi s tema obeznima…
Dnes uz na to pysna nejsem a nesla bych do toho, ale byla jsem holt mlada a blba zenac mi nevadil, no
![]()
@Realityismore @FlorenceF Jenkins
Upřímně, já to taky nějak nepobírám.
Vypadám obdobně jako ony a opravdu by mě nenapadlo se někde prezentovat a úmyslně pózovat a kort nedej Bože ve spodním prádle.
Jenže Baculaté křivky z obezity udělaly tak nějak kult.
Na jejich akce chodí opravdu spousta lidu, na fb mají mnoho příznivců, mají sponzory atd.
Když chtěly, abych byla jedna z jejich "modelek " pro spodní prádlo, rezolutně jsem odmítla.
Příspěvek upraven 18.08.21 v 22:03
@Annabela11 píše:
@Serpentini No nevím já bych řekla že právě podvádějí s pravým opakem toho co mají domaTak třeba Dáda byla za mladá krásná ženská a s Gelemovou se to nedá srovnat…
Dáda je krásná pořád. Působí stále žensky a sexy. Jiné v jejím věku už tahají pojízdnou tašku do Kauflandu a na vzhled a upravenost rezignovaly.