Kamarádka co si o tom myslet

Anonymní
18.8.21 10:49

Kamarádka co si o tom myslet

Ahoj holky.
Už nějakou dobu sleduju jednu mou kamarádku (bydlí ode mě docela daleko, takže se nestýkáme, občas si napíšeme) na instagramu. Často dává na instastories, že je někde na hotelu, nebo v luxusních restauracích, teď si třeba dávala fotku, že si koupila Gucci pásek. Docela jí závidím, asi se má dobře. Co byste si o tom myslely? Mě první, co napadlo, tak že šlape. Ale nevím. Ptát se jí na to nechci a asi by to s největší pravděpodobností ani nepřiznala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1217
18.8.21 10:50

Tak jí nezáviď. Přej a bude ti přáno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
18.8.21 10:51

Myslím si, že je to její věc, i kdyby šlapala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
18.8.21 10:53

Myslím, že člověk se může mít dobře a nemusí hned škapat :roll: a i kdyby jo, očividně se má líp jak ty, tak ji to neber když ji to vyhovuje :mrgreen:… tak se ji zeptej jak to dělá, když jste kamarádky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
18.8.21 10:54

Tak šlapej taky a nebudeš muset zakládat deb.ilni diskuze a budeš se válet u moře s gucci páskem 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
18.8.21 10:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Už nějakou dobu sleduju jednu mou kamarádku (bydlí ode mě docela daleko, takže se nestýkáme, občas si napíšeme) na instagramu. Často dává na instastories, že je někde na hotelu, nebo v luxusních restauracích, teď si třeba dávala fotku, že si koupila Gucci pásek. Docela jí závidím, asi se má dobře. Co byste si o tom myslely? Mě první, co napadlo, tak že šlape. Ale nevím. Ptát se jí na to nechci a asi by to s největší pravděpodobností ani nepřiznala.

Jako že peníze se dají vydělat jen šlapáním? To jako vážně? Může mít třeba bohatého přítele, hodně slušně placenou práci… Nechápu, proč tě napadlo zrovna tohle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
18.8.21 10:57

Nesleduj, nepátrej, kup si Gucci pásek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.8.21 10:57

A nemyslíš, že ti to může být celkem jedno, jak si na to vydělává?
Já tohle chování nesnáším, většinou totiž lidé, kteří dávají ostatním na odiv, jak se mají skvěle a co značkového a drahého si zrovna koupili, jsou tak trochu inteligenčně naspod a v drtivé většině si tím něco kompenzují. Znám mraky lidí, kteří se mají dobře, přesto jejich fotky z dovolených na sociálních sítích nevisí a značkové oblečení kolikrát ani nekupují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.8.21 10:58

Někteří lidé i pracují, představ si to. Abyses tou závistí nezalkla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.8.21 10:58

A proč by měla hned šlapat? Není influencerka? Těm za takové příspěvky kolikrát platí :D jinak se ale peníze dají vydělat i jinak než šlapáním :D myslíš, že každý, kdo jezdí po hotelech a kupuje značkové věci šlape? Třeba má bohatého partnera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 11:00

Mam bylaou kolegyni, nevidela jsem ji 6 let. Urcite si na dovolene na Maledivach a Seychelach sama nevydelala s ohledem na jeji praci a jakou jsem s ni mela zkusenost. Hezka, hubena, prsata, vystavni chlap co ji evidentne dotuje. Fotky jsou hezke, ale zajimala by me ta realita. neni co zavidet a jestli neco ches, tak se holt zacni ohanet. zavist je hnusna. Prisly jsme takhle o jednu celkem fajn holku. Nemohla prenest pres srdce, ze se ostatni maji dobre ve vztazich, financne atp a nevzhlizeji k ni, tak nas celou partu odrizla a nasla si nejake panicky na vysoke noze co ji zavidi jak se ona ma dobre. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35765
18.8.21 11:00

Se asi hodně nudis co? Kamarádka k pohledani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
18.8.21 11:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Šlape chodník? Myslíš jako policajtka? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
18.8.21 11:02

:lol: v dnešní době se mají dobře asi jen ženy co šlapou. :lol: tak to je gól :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18637
18.8.21 11:08
@Dara90 píše: :lol: v dnešní době se mají dobře asi jen ženy co šlapou. :lol: tak to je gól :lol:

nedavno jsem videla video sestrih z Monte Carla, kde se zenskych v luxusnich autech ptali kde na to vzali… No vetsina byly ve vysokem managementu firem nebo bytove designerky. asi mely jit radsi slapat nez na sobe makat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová