Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Čičorečka no je fakt, že jsou dost drahé - u nás stojí cca 150,–- ty Gina, tak stačilo by pro začátek si jich koupit 5 ks, na každý prac. den jedny
@Čičorečka píše:
@aiwwa @stinga ženy, nemyslím si, že když si doteď kupovala prádlo v Pepcu, tak se najednou vrhne na kalhotky za tři stovky za jedny. To je přece každýmu jasný, že v Pepcu je kvalita oblečení mizerná a nakupuje se tam z jediného důvodu.
Dají se sehnat levněji a v konečném důsledku vyjdou levnější než ty z pepca, protože fakt vydrží dlouho.
@stinga já jen letmo koukla na internet, takže jsem možná nezaznamenala nejlepší kup, ale drahé jsou dost. Já nejsem držgrešle, spíš naopak, ale za bombarďáky by se mi tolik taky dát nechtělo. Navíc když se mám vžít do kůže někoho, kdo je do teď nakupoval za 29,– nebo kolik.
Levnější varianta je např. Tesco. Tam se dá koupit výhodně balení po víc kusech.
@Čičorečka píše:
@stinga já jen letmo koukla na internet, takže jsem možná nezaznamenala nejlepší kup, ale drahé jsou dost. Já nejsem držgrešle, spíš naopak, ale za bombarďáky by se mi tolik taky dát nechtělo. Navíc když se mám vžít do kůže někoho, kdo je do teď nakupoval za 29,– nebo kolik.
Já je kupuju v kamenné prodejně s prádlem a mají je tak o 30 až 50 procent levnější než v tom eshopu. Já je koupila náhodou a od té doby jiné nechci.
@aiwwa píše:
Dají se sehnat levněji a v konečném důsledku vyjdou levnější než ty z pepca, protože fakt vydrží dlouho.
Tomuhle principu samozřejmě rozumím, ale kdo se podle něj opravdu chová? Nejméně ti, kteří to potřebují nejvíc. Což už nesouvisí se zakladatelkou, nerada bych se jí dotkla. To bylo tak obecně.
@Čičorečka no jo, ale ty za 29,–- vydrží 3 oprání a ty Gina 3 roky
@Žirafa 69 Nejde vložit odkaz, emimino to zakázalo 😃 a přesně stojí 222,–.Obrazek -
@Anonymní píše:
Konečně se zadařilo a já našla práci v kanceláři. Dřív jsem dělala servírku ale chtěla jsem něco stálého a jen v týdnu. No a teď můj problém 8 hodin sedím na zadku. Nosím do práce černé kalhoty a tanga s pepca. Dřív mě to nevadilo ale teď asi jak sedím začala jsem se tam dole opruzovat. Teď mám velké opruzeniny které až bolí a nemůžu moc chodit. Nějaká rada?? Jinak nejsem nějak obézní tím to nebude. Nikdy se me to nedělalo až teď. Děkuji za jakoukoliv radu.
A co jinak. Jak ti jde ta práce? Můžeš se na to soustředit když máš tanga zariznuta do krve? Jestli si neumíš poradit s takovým problémem, tak nějak nechápu, že tě vůbec přijali do práce. A nebo jsi troll. ![]()
Kukni na bonprix.cz mají tam bavlněné s příměsi elastanu. A nejsou tak drahé. Já mám od nich asi už přes 20ks kalhotek a paráda.
HM, Zara, M&S. Jinak se stačí podívat na cedulku, tam máš složení.
@alena1995 píše:
@Žirafa 69 Nejde vložit odkaz, emimino to zakázalo 😃 a přesně stojí 222,–.Obrazek -
Ale sakra drahý..za jedny..
@Žirafa 69 Tak to už je věc názoru, me to drahé nepřijde, ale já si teda na spodní prádlo potrpim ![]()
Já nosím už pár let jenom tanga, většina není bavlněná.. a nikdy jsem nebyla opruzelá, dokonce ani při sportu. Max. jsou někdy trochu nepohodlná, ale rozhodně žádné,,odřeniny až do krve" jak tu někdo psal, to se snad normálnímu člověku nemůže stát.. za mě troll.