Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Denca-17 píše:
Já nosím už pár let jenom tanga, většina není bavlněná.. a nikdy jsem nebyla opruzelá, dokonce ani při sportu. Max. jsou někdy trochu nepohodlná, ale rozhodně žádné,,odřeniny až do krve" jak tu někdo psal, to se snad normálnímu člověku nemůže stát.. za mě troll.
Zakladatelka nepíše, že to má do krve, ale že ji to hodně bolí, já jí to naprosto věřím, taky na to trpím. Radím mazat zinkovou mastí, půjčit si na doma bavlněné trenýrky a větrat, vzít si treba do práce dlouhou sukni, bez silonek samozřejmě, než se to zahojí. Jinak já jsem opruzeninu až do krve měla a nikomu to teda nepřeju. Běžela jsem v parném létě přes celé město na bus, měla jsem sukni a nějak mi tím poklusem trochu sjely kalhotky a řezaly mne, ale neměla jsem čas je spravovat, fakt jsem spěchala. Najednou jsem ucítila ostrou bolest, myslela jsem, že mne pod sukní píchla včela. Doma jsem zjistila, že mám pěkně od té gumičky podrápané jedno tříslo i se strupem od krve. ![]()
Nikde nepíšu že to mám do krve. Tanga z pepca mě do teď vyhovovala a neměla jsem potřebu kupovat jiné. Nikde neříkám že na to nemám dřív jsem se nezajímala ale teď bych to potřebovala změnit a nechám si ráda poradit co nosíte ale jak vidím tady když chce člověk poradit tak aby se bál vůbec optat. Moc děkuji těm co mě pochopily a poradily
Já kupuju jedině bavlněné z tesca, mají několik střihů a cena super, mají v balení po 4 ks. Měla jsem i z bonprixu, ale strašně brzy se odpáraly takové ty gumičky kolem nohaviček. Pak mám pár z lidlu, ale přijde mi že se zas jakoby vytáhly. Takže už jen v Tescu.
Pro začátek zkus ten lidl, vytahají se, ale je to bavlna. Chvilku to vydrží
Určitě zkus bezešvé https://zivotmodernizeny.cz/…podni-pradlo