Spokojenost po augmentaci

Anonymní
25.12.23 00:13

Augmentace

Ahoj,

holky, co jste po augmentaci prsou, jak jste to měly se spokojeností po zákroku? Byly jste hned šťastné za upravená prsa, nebo se Vaše radost projevila až když si prsa po pár měsících „sedla“?

Já mám týden po operaci a upřímně.. moc spokojená nejsem. Svoje prsa jsem neměla žádná, takže změna to je rozhodně, ale přeci jen jsem si je vysnila docela jinak. Zdají se mi jako takové spláclé koláče, bez tvarů, bez křivek. Přitom mám 320ml, tak si nemyslím, že by to bylo způsobeno výběrem malých implantátů. Myslíte, že se vzhled prsou časem ještě nějak změní? :(

Děkuji za všechny reakce!

Příspěvek upraven 25.12.23 v 20:33

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
25.12.23 04:23

Já mám svoje přírodní 4. I ve svém věku dost koukatelná. Ale občas sleduji takové ty pořady, kde daruji vybraným plastiku čehokoliv. Občas mi tam ta prsa přijdou taková divná, ale podle mě je to tím, že to točí pár tydnů po zákroku, tu změnu. Podle mě si to pak sedne. I když ty píšeš o koláčích bez tvaru. Mě zase spíš v těch reportážích přijdou na začátku taková vytrčená divně. Placatá ne tedy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
25.12.23 12:28

Mně přijde, že to někdo má udělané, že je to hned na první pohled poznat, jak vypadají nepřirozeně. Ale právě, že ani ne spláclé, ale spíš, jak když rozpůlí fotbalový míč a připlácnou to na hrudník. Takové dvě nepřirozené polokoule. Třeba takové má Radka Třeštíková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová