Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lioness34 píše:
Trochu mi přijde, ze chce všem - chlapovi i jejich dětem ukázat ze ona je lepší než jejich máma /ex… ale to je blbost. to nikdy nebude… pro deti určitě ne.
Přetahuje se o ně s jejich vlastní matkou aby ukázala, že je lepší. Tahle komedie jí ale brutálně selže ve chvíli, kdy se jí narodí vlastní dítě a ty holky to samozřejmě poznají. Pak bude za kravku. Myslím, že by všem mnohem víc prospělo, kdyby přestala hrát tuhle komedii a přijala pozici, kterou v té rodině má. Partnerka otce a kamarádka, ne účastnice soutěže matka roku.
@DobroXzlo píše:
A to je právě ono… Vim to. Mozek mi přesně tohle říká… Takže jsem si toho vědoma. Ale to srdíčko to hrozně bolí. Dá se můj pohled na věc pochopit?
To chce klid
Ty s ni jsi kvuli holkam nejak v kontaktu? Pokud spolu tak nejak vychazite, tak se s ni zkus domluvit, ze by jste oslavu zorganizovali spolu. Bude to oslava jeji dcery, tak mi prijde divne ze by se nepodilela a jen prisla
proste ji zapojit a ty pak nebudes muset resit to, ze se muzes pro holky rozkrajet a ona jen slizne smetanu a v jejich ocich bude ta nej. To stejne bude, i kdyz jen prijde. Tohle vsechno musis brat sportovne, tebe maji holky rady, protoze se o ne staras a si na ne hodna. Ona je ale jejich mama a to nezmeni nic. Pokud mas strach, ze by po par hodinach tvuj chlap zacal k ex neco citit, tak mu moc neveris ![]()
Předpokládám, že přítel se svojí ex setkává když spolu mají děti, takže to, že ji uvidí na narozeninách nemůže mít nějaký velký vliv.. Z tvého psaní, je poznat, že chlapa bezmezně miluješ a snažíš se být pro něj nejlepší, lepší než jeho bývalá.. Zapracuj na sebevědomí, buď svá, nemusíš se s nikým srovnávat.. Nevím jestli se dá úplně věřit té lásce k jeho dceram, pokud je opravdu miluješ jako by byly tvoje, tak klobouk dolů, kazdopadne na pr.el bych takto velkým holkám nedavala, to mi přijde ujety a mohlo by se to obrátit proti tobě.
@terien píše:
Předně by sis měla přestat hrát na jejich mámu. Jednu už mají a ty máma nejsi a nebudeš. Jestli si myslíš, že si tím pojistis lásku jejich otce, tak se velmi pleteš. Jsi neskutečně urputná, nechápu, co od toho čekáš, že svoji mámu přestanou milovat a číslo jedna budeš ty? Nebudeš.
Souhlas!
a to jsem v pozici macechy dvou pubertalnich deti a ano chci s nima mit hezky vztah, ale nikdy by me nenapadlo se ujmout role matky a manzel je za to rad.. mam je rada, vychazim s nimi, ale vychovu a role rodicu prenechavam na manzelovi a jejich matce.. s jejich vychovou nesouhlasim, ale moje deti to nejsou ![]()
@Tazvesnice píše:
Souhlas!a to jsem v pozici macechy dvou pubertalnich deti a ano chci s nima mit hezky vztah, ale nikdy by me nenapadlo se ujmout role matky a manzel je za to rad.. mam je rada, vychazim s nimi, ale vychovu a role rodicu prenechavam na manzelovi a jejich matce.. s jejich vychovou nesouhlasim, ale moje deti to nejsou
Já to ale nedělám proto, abych si dokázala, že jsem lepší… Ona je taková a já jsem maková. Ona má svoje chyby a já mám svoje chyby. Dělám to proto, protože chci s přítelem dítě. A nějak si nedovedu představit, že bych po tom svém dítěti něco chtěla a po holkách ne. To mi přijde potom jako kocourkov. Holky ještě stále jsou ve věku, kdy se musí vychovávat. A přenechat to jen jejich otci, když je hodně v práci a jsem s nimi sama? To nejde. To by mi za chvilku přece skákaly po hlavě a měly by že mě dobrý den. A jak k tomu pak přijde to naše cena společné? Bude to přece jejich sourozenec a budeme tvořit rodinu, ikdyž holky nejsou moje biologické. Takže ne, nedělám to proto, že bych si něco musela dokazovat. Dělám to pro ty děti, abychom tvořili rodinu… Jo, mám v hlavě strašáka, že coby kdyby… Ale ten tam bude pořád. Má ho i můj chlap, že udělám to samé, co udělala její bývalá. V tomto jsme stejní. Já si to jen potřebuju tady ze sebe vylít, abych mohla doma normálně fungovat a nebýt jako hromádka neštěstí. Vím, že chlap toto nechce doma od ženy poslouchat… Jen by ho to odradilo.
@Anonymní píše:
Já to ale nedělám proto, abych si dokázala, že jsem lepší… Ona je taková a já jsem maková. Ona má svoje chyby a já mám svoje chyby. Dělám to proto, protože chci s přítelem dítě. A nějak si nedovedu představit, že bych po tom svém dítěti něco chtěla a po holkách ne. To mi přijde potom jako kocourkov. Holky ještě stále jsou ve věku, kdy se musí vychovávat. A přenechat to jen jejich otci, když je hodně v práci a jsem s nimi sama? To nejde. To by mi za chvilku přece skákaly po hlavě a měly by že mě dobrý den. A jak k tomu pak přijde to naše cena společné? Bude to přece jejich sourozenec a budeme tvořit rodinu, ikdyž holky nejsou moje biologické. Takže ne, nedělám to proto, že bych si něco musela dokazovat. Dělám to pro ty děti, abychom tvořili rodinu… Jo, mám v hlavě strašáka, že coby kdyby… Ale ten tam bude pořád. Má ho i můj chlap, že udělám to samé, co udělala její bývalá. V tomto jsme stejní. Já si to jen potřebuju tady ze sebe vylít, abych mohla doma normálně fungovat a nebýt jako hromádka neštěstí. Vím, že chlap toto nechce doma od ženy poslouchat… Jen by ho to odradilo.
Máš to celý divně nastavený. Ty je prostě nemáš co vychovavat, od toho jsou rodiče. Jak by se tobě líbilo, kdyby ti tvoje dítě placala po prde.li nějaká přítelkyně bývalého muže? Jedeš přes čáru a jednou se ti to vymstí.
@Anonymní píše:
NO, takže otec je taky na baterky, protože se o ně nedokáže postarat, ale hlavně že se kydá hnuj na matku.
@Lama Lama píše:
NO, takže otec je taky na baterky, protože se o ně nedokáže postarat, ale hlavně že se kydá hnuj na matku.
Ale zase v tom bahně hezky vynikne svatozář nové maminky
@terien píše:
Máš to celý divně nastavený. Ty je prostě nemáš co vychovavat, od toho jsou rodiče. Jak by se tobě líbilo, kdyby ti tvoje dítě placala po prde.li nějaká přítelkyně bývalého muže? Jedeš přes čáru a jednou se ti to vymstí.
Tak jak se mám doma chovat, když jsem s holkama sama a samy od sebe za mnou chodí, jestli můžou tohle a tamto? Mám jim říkat, ať si dělají, co chcou? Když se hádají (jako všichni sourozenci) nebo se začnou mlátit, tak je mám nechat bez povšimnutí? Když jedna počmárá zeď nebo postel nebo stůl, tak to mám nechat a říct jen „počkej, až přijde táta?“. Chlapovi to nevadí a neustále holkám říká, že jestli mě nebudou poslouchat, tak že uvidí. Že máma tady teď není, aby na ně dohlížela, že to teď dělám já. Takže když mě v tom chlap podporuje, tak si myslím, že to je ok, ne? ![]()
Ale ty nejsi jejich matka, ani nemas pravo si na ni hrat, tak uz to pochop! Ona jedna vec je je servat, kdyz treba udelaji neco, co se Ti nelibi, ale pripadny trest bych nechala na partnerovi! Ony maji mamu a to ze ona neplni svou „funkci“ neznamena, ze ji ma nejaka tatova pritelkyne nahrazovat
mame s manzelem jeste spolecne dite a od te doby ty dve jeho uz fakt neresim, navic Ty si to predstavujes fakt hezky, ale za chvili ty holky vyrostou a budes jim uplne u zadele a naopak si tim hranim na matku stavis dost velkou zed do budoucna, takze doporucuji hodit zpatecku ![]()
@DobroXzlo píše:
Tak jak se mám doma chovat, když jsem s holkama sama a samy od sebe za mnou chodí, jestli můžou tohle a tamto? Mám jim říkat, ať si dělají, co chcou? Když se hádají (jako všichni sourozenci) nebo se začnou mlátit, tak je mám nechat bez povšimnutí? Když jedna počmárá zeď nebo postel nebo stůl, tak to mám nechat a říct jen „počkej, až přijde táta?“. Chlapovi to nevadí a neustále holkám říká, že jestli mě nebudou poslouchat, tak že uvidí. Že máma tady teď není, aby na ně dohlížela, že to teď dělám já. Takže když mě v tom chlap podporuje, tak si myslím, že to je ok, ne?
Není
@Tazvesnice píše:
Souhlas!a to jsem v pozici macechy dvou pubertalnich deti a ano chci s nima mit hezky vztah, ale nikdy by me nenapadlo se ujmout role matky a manzel je za to rad.. mam je rada, vychazim s nimi, ale vychovu a role rodicu prenechavam na manzelovi a jejich matce.. s jejich vychovou nesouhlasim, ale moje deti to nejsou
Jsou v pubertě. Ono něco jiného je, když k tobě přijde sedmileté dítě, jestli může tohle a tamto anebo puberťák žejo… Ten za tebou samozřejmě ani nepřijde, ten už má svůj „rozum“. Ale jeho holky jsou úplně jiné. ![]()
@DobroXzlo píše:
Tak jak se mám doma chovat, když jsem s holkama sama a samy od sebe za mnou chodí, jestli můžou tohle a tamto? Mám jim říkat, ať si dělají, co chcou? Když se hádají (jako všichni sourozenci) nebo se začnou mlátit, tak je mám nechat bez povšimnutí? Když jedna počmárá zeď nebo postel nebo stůl, tak to mám nechat a říct jen „počkej, až přijde táta?“. Chlapovi to nevadí a neustále holkám říká, že jestli mě nebudou poslouchat, tak že uvidí. Že máma tady teď není, aby na ně dohlížela, že to teď dělám já. Takže když mě v tom chlap podporuje, tak si myslím, že to je ok, ne?
Ne, máš apelovat na otce, že když si jednou pořídil děti, m je v péči, tak se má starat o ně zejména on a ne to házet na tebe. Pak k tomu docháze nebude, nebudou potřebovat náhradního rodiče. A ty se k nim může chovat uplně stejně jako kdokoli jiný, kdo je semtam pohlídá - teta, babička, kámoška, vedoucí kroužku…
@Anonymní píše:
Jsou v pubertě. Ono něco jiného je, když k tobě přijde sedmileté dítě, jestli může tohle a tamto anebo puberťák žejo… Ten za tebou samozřejmě ani nepřijde, ten už má svůj „rozum“. Ale jeho holky jsou úplně jiné.
S manzelem uz nejaky cas jsem, poznala jsem deti, kdyz jim bylo 6 a 10,takze o tom vyvoji vztahu neco vim..