Společné práce s přítelem/manželem

107
17.10.14 06:05

Společné práce s přítelem/manželem

Ahoj holky,
Zajímalo by mě jestli spolu s přítelem/manželem dokážete bez problému fungovat při pracích jako jsou: malování, různé práce kolem domu apod ;) Právě rekonstruujeme byt a abych pravdu řekla, tak mám docela velkou depku :roll: Už asi dva dny neslyším nic jiného, než že maluju špatně, že to flákám, že mám levý ruce :roll: Třeba zrovna včera přítele napadlo, že než dorazím domů z práce, tak umeje okna a futra v místnosti, kde se bude dělat ještě jeden nátěr-no a samozřejmě, hned jak uviděl kapičku, byl oheň na střeše :roll: Možná si budete myslet, že jsem hysterka, ale věřtě mi, že to není žádný med - přítel měl v červnu nehodu a zlomil si obratel-nyní je stále doma, nesmí tahat břemena a tak jsem se vždy snažila maximálně pomoct, aby to nemusel dělat on sám… a teď jsem fakt absolutně vyšťavená, unavená :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4697
17.10.14 06:37

Bych se s prominutim na nej vyprdla, jestli si mysli, ze to zvladne lepe tak at si to dela sam. Jinak my spolu fungujeme dobre, praci mame rozdelenou na to co kdo umi lepe. Ale treba u cinnosti, ktere zvladneme oba je delame spolecne. :nevim: jo a jeste je dobre chlapa hodne chvalit, jim to ocividne dela hodne dobre :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85467
17.10.14 06:44

On mi teda nikdy nerekl, ze delam neco spatne, ale pohadame se pri techto cinnostech vzdycky :mrgreen: nakonec jsme uz i tipovali, jestli se pohadame po 5 minutach nebo 10 :mrgreen: proto ho to nechavam delat samotneho a rikam mu, at me zavola, az bude neco chtit, takto to funguje… Sice se on nadre vic, ale je pritom klid, takze mu to taky nevadi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85467
17.10.14 06:46

@Arisek15 a pokud by si stezoval, ze jsem dobrovolne umyla okna a spatne, tak by si to delal vse opravdu sam i s tim obratlem nebo by si musel zavolat na pomoc treba kamarada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
17.10.14 06:48

Ty okna právě umýval on, já jsem malovala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
17.10.14 06:50

@Arisek15: Chudak chlap, zlomi si obratel a nesmi rict ani slovo proti Tobe. :mrgreen: Co jineho mu zbyva nez komandovat, kdyz ani pracovat poradne nemuze. Musi mu lezt na nervy byt doma a nic nedelat, tak si tu energii musi nekde vybit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85467
17.10.14 06:53

@Arisek15 aha, prehlehla jsem se :kytka: @micha.bello tak at si ji nevybiji na ni, ona za to nemuze, jen je bohuzel pobliz ;)

Situaci nezavidim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.14 07:01

U nás je spravedlivé rozdělení prakticky všech prací - já dělám všechno, manžel remcá a kritizuje, že on by to udělal lépe :zed: (tak proč jako do háje nic nedělá, lempl jeden :cert:?)

• Citovat
  • Upravit
85467
17.10.14 07:04
@Anonymní píše:
U nás je spravedlivé rozdělení prakticky všech prací - já dělám všechno, manžel remcá a kritizuje, že on by to udělal lépe :zed: (tak proč jako do háje nic nedělá, lempl jeden :cert:?)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
17.10.14 07:56

Když u nás děláme něco spolu, většinou mlčíme, protože se zhádáme :mrgreen: Zase ale ted jsme dělali chodbu a kráááásně nám to výjimečně šlo i bez keců. Takže jako ono to i jde, ale záleží na počasí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
17.10.14 07:59

@Arisek15 Přítel je tak trochu „blondýna“, ne? Umývat okna a futra před dokončením „špinavých“ prací… :roll: :roll: S manželem děláme vše spolu - a nehádáme se nikdy, jsme oba strašně šikovní a jsme sehraní parťáci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
17.10.14 08:01

Většinou to skončí tak, že se pohádáme, protože jsem prý nepraktický nemehlo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
17.10.14 08:02
@oxana1980 píše:
Většinou to skončí tak, že se pohádáme, protože jsem prý nepraktický nemehlo :mrgreen:.

já zase většinou umývám ( třeba po bílení) příliš blízko oné nabílené zdi nebo mi kápla kapička na tu zeď. Problém na poradnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.10.14 08:03

My to většinou dáváme v klidu, jediné u čeho se vždy zaručeně zhádáme je sestavování nábytku, to je na mého cholerického muže obvykle příliš, navíc to pravidelně sestavíme blbě a pak to hážeme jeden na druhého, kto za to může :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
17.10.14 08:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat