Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, musím se poradit zda li nemáte některá z Vás podobnou zkušenost. Byla jsem ve 12 tt, ale bohužel jsem už asi měsíc v kuse krvácela. Někdy slabě jindy zas hodně, ale prý podle doktorů bylo vše ok, že se to prý stává.
Od Dr jsem dostala utrogestan a neschopenku… No den na to jsem měla mírné bolesti v podbřišku a bohužel na další kontrole už tam mimčo nebylo…
Jelikož furt krvácím tak jsem se vyčistila sama, ale pro jistotu jsem dostala 2 injekce metylu.
No a má otázka je, kdy myslíte, že se můžeme s přítelem začít snažit znovu popřípadě kdy mít alespoň už ten sex
protože už je to docela doba kdy to bylo naposledy ![]()
Mě se to stalo samovolně taky 2× ale v 6 a 7tt. Myslím si že pokud nebudeš mít problém tak po 1. Ms
Dobrý den. Jsem tu nová, prosím vás potřebuji poradit v dost vážné situaci. Moje dcera čekala 2 dítě. Před dvěma týdny ji doktorka řekla že miminku nebije srdíčko a že plod zemřel to byla dcera ve 13 tt. Doktorka ji objednala na revizi až za týden. Teď v pondělí dcera měla nastoupit na revizi, ale udělaly ji test antigenni a že je prý positivni na covid. Poslaly ji domu (co poslaly skoro ji vyhnal) z nemocnice že má jít domů a doufat že potrati a vypudi plod sama. Včera večer dcera začla trochu špinit ale nepotratila a dosud v sobě nosí mrtvé dítě. Mám o ní velký strach vždyť může nastat sepse. A nikdo nám v nemocnici nechce pomoci. Prosím kam se máme obrátit? Jsem zoufalá a bojím se o dceru. Děkuji předem za pomoc a přeji hezký den.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.