sporťák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
24.8.04 21:42

sporťák

Ahoj maminy,
prosím Vás o radu. Chci koupit sportovní kočár. Moje představa: lehký, odpružený, přehazovací rukojeť, polohování zad, nafukovací kola a dobrá cena. Případně kde ho koupit nebo se poradit s odborníkem. Díky moc všem.
Jarča a Mareček (9m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
25.8.04 08:37

Ahoj Jarčo,

já sama si chci taky koupit sporťák, mám od něj podobné požadavky jako ty, ale ještě chci navíc, aby se na podvozek dala na:,–(it hluboká korbička a autosedačka. Nenapsala si, kolik jsi ochotná do kočárku vrazit peněz, ale předpokládám, že to bude víc jak 8000,–. Mám víc favoritů, jen jsem se ještě nerozhodla. Nejdřív jsem si myslela, že si koupím kočárek Quinny Freestyle 3XL, ale nějak se mi ty trojkolky přestávají líbit (sama mám trojkolku od ABC Design). Nakonec jsem si řekla, že chci čtyřkolku, takže přemýšlím buď o X-landeru X1 (polská kopie Asahi Typhoon 4-levnější) nebo I´COO Photon 4 ACW nebo Traxx Panther 4 (nástupce kočárků Asahi), chvíli jsem uvažovala o Hoco Taifun, ale ten se mi taky přestal líbit. Co se týče ceny, nejlevnější je Traxx Panther 4 na www.kocarky.com (9990,–), ostatní jsou nad 11000,–. Odpružení a lehkou konstrukci mají všichni, akorát přehazovací rukojeť má myslím jen I´COO a Hoco. U mě zatím vyhrává X-lander, ale asi si počkám na Traxx až přijde v září nebo říjnu na český trh a půjdu se na něj podívat.
Doufám, že jsem ti aspoň trochu poradila.

Ahoj Jana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
25.8.04 15:29

Ahoj JanaRed,

chcela by som sa ťa opýtať, prečo sa ti trojkolky nepáčia, aký majú problém? Ja uvažujem o trojkolke s predným koliečkom, ktoré sa otáča aj do strán.

Vopred ďakujem za radu.

Gabika

• Citovat
  • Upravit
202
25.8.04 17:40

Ahoj Gabiko,

nemyslím tím, že by trojkolky měly nějakou závadu, a proto se mi nelíbí. Jen se mi přestávají líbit designově. Jestli opravdu chceš trojkolku, tak si vyber takovou, která má prostorné sedadlo pro dítě, já si vybrala moc úzkou a nevím, jak bych do ní v zimě cpala navlečenýho syna i s fusakem.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.8.04 20:14

Ahoj,
pro všechny, které chtějí kočárky Traxx. Ještě levnější než uvádí Jana jsou na www.e-detskysvet.cz. Traxx Panther 4 tam stojí jen 9.690 Kč a posílají nebo ho zavážejí zdarma.

Pa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky