Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky pomoc objednaval jsem zbozi, vsechno OK, prisel email zeto dali kuryrovy a uz jsou to 4 dni a zadna sparava
ani dhl mi neposlalo cislo abych mohla sledovat zasilku. poradte co s tym ![]()
Já to tak měla z kočárem, číslo nic, potom sice poslali, ale stejně nesedělo, protože prý na hranicích dostane vždy nové podle země, kam jde. Nakonec přišel asi za 10 dní, doporučuji počkat. DHL to totiž na hranici nornálně předalo české poště a ta to dovezla.
Příspěvek upraven 14.04.13 v 22:34
@Mustela tak napiš přímo do toho obchodu. mě jdou zásilky ze zahraničí normálně sledovat na hranice ČR na netu a dál pak podle starého čísla zavolám anvětšinou dají nové.
po ČR je to celkem jednodušší
Zdravím lidičky, mám na Vás dotaz ohledně placení kartou na Sportsdirect.com,kde pod kolonkami číslo karty a doba platnosti jsou ještě další 2 kolonky co po mě chtějí ještě další údaje(čísla)s karty. Mám Visa eletron ale nejsem si jistý, které konkrétní čísla by to měli být a kde se na kartě nachazejí. Pokud si někdo z Vás ví rady, předem Děkuji za odpověd.
@gonzalez píše:
Zdravím lidičky, mám na Vás dotaz ohledně placení kartou na Sportsdirect.com,kde pod kolonkami číslo karty a doba platnosti jsou ještě další 2 kolonky co po mě chtějí ještě další údaje(čísla)s karty. Mám Visa eletron ale nejsem si jistý, které konkrétní čísla by to měli být a kde se na kartě nachazejí. Pokud si někdo z Vás ví rady, předem Děkuji za odpověd.
a co je u tech kolonek napsano? uz si to presne nepamatuju.
ale jedno z nich bude urcite kod za zadni strany karty.
Ahoj, prosim Te, je tam nejaky CVC nebo něco takového…uz se tam nedostanu pokud nevyplnim novou objednavku..jdu to zkusit znova a napisu Ti, Diky za odpoved
Takže;je to číslo CVV či CVC + číslo vydání karty(kde je využíváno)…
Tak uz sem to asi vyresil..to číslo vydani je vlastne VALID from a to číslo CVC je hned to číslo za podpisem..no, jdu to zkusit tak mi drzte palce
Ma někdo z Vas zkusenosti s tim ze se Vam obsah kosiku nacita uz asi tak hodinu a stále nic? jde o kontrolu karty??
@gonzalez píše:
Ma někdo z Vas zkusenosti s tim ze se Vam obsah kosiku nacita uz asi tak hodinu a stále nic? jde o kontrolu karty??
Tak to se mi teda nikdy nestalo.
Mám dotaz…Potřebuju tam uložit kartu, ale nemohu najít v uložení karty to číslo vydání, dle obrázku, kde mám byt číslo nikde žádné na kartě nemám. Předem díky za odpoved