Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Dáme kameru a zjistíme kdo..
Vytírám to 4× týdně protože to zatím stíhám a zvládám a mně osobně ten bordel na chodbě vadí…
No toho se obávám, ale co mám dělat, pokud tohle nastane..
Až budeš vytírat jen jednou týdně, tak tě bába zase sežere. No, pokud tě bude babka neustále obtěžovat, či dělat naschvály, tak ji oznámit na policii. Ona Vám bude vyhrožovat, že Vás oznámí na policii kvůli řvoucímu miminu v době nočního klidu, což samozřejmě není nic, ani přestupek a babka si může trhnout.
@Tala20 píše:
Je úplně jedno co jste převzali. To je bezvýznamné. Rozhodující je pouze obsah prohlášení (vlastníka budovy). Tam si přečti kdo je vlastníkem dopisní schránky. A pochybuji, že by tam byly zmíněny dvě schránky pro jeden byt.
Mně stačí, co mám napsáno v kupní smlouvě. Vlastník před námi si ze svých peněz kupoval jinou schránku, která byla součástí prodeje bytu. Tu někdo měsíc po naší koupi odmontoval a vyhodil (zřejmě) takže myslím, že řeším náš majetek a ne cizí. Ještě něco k té schránce?
Chtěla jsem poradit, jak by jiní lidé řešili protivné sousedy. Ne tady někomu vypisovat co bylo obsahem koupě bytu. Snad už Ti to bude stačit. Hezký den ![]()
@Bytsamsebou píše:
Až budeš vytírat jen jednou týdně, tak tě bába zase sežere. No, pokud tě bude babka neustále obtěžovat, či dělat naschvály, tak ji oznámit na policii. Ona Vám bude vyhrožovat, že Vás oznámí na policii kvůli řvoucímu miminu v době nočního klidu, což samozřejmě není nic, ani přestupek a babka si může trhnout.
Jak říkám, pravidla úklidu budu dodržovat i pokud budu uklízet jednou týdně. Dávám si pozor, abych nedělala nic, co nemám, resp. dodržování nočního klidu, předávání služby včas, udržování pořádku, apod.
Takže zatím řeším jen to, že rýpe do věcí po kterých jí je h.vno a samozřejmě už mě to pěkně obtěžuje
..
Policie snad bude krajní řešení, ale děkuju. ![]()
Mám obavu, že k policii se uchýlí první ona, právě v době nočního klidu až malý bude řvát
.. uvídíme
@Tala20 píše:
Je úplně jedno co jste převzali a co si myslíš. To je bezvýznamné. Rozhodující je pouze obsah prohlášení (vlastníka budovy). Tam si přečti kdo je vlastníkem dopisní schránky. A pochybuji, že by tam byly zmíněny dvě schránky pro jeden byt.Pokud někdo tahá dopisy z zamčené schránky, tak buď si ho vyčíhnout a dát mu po hubě, nbo ta kamera jak zde už někdo navrhl, a oznámit policii.
Mimochodem, k těm směšným zámečkům na schránkách pasuje spousta klíčků. Kdysi jsm to zkoušel v domě s dvaceti schránkami: svým klíčem jsm jich otevřel pět.
Příspěvek upraven 09.12.22 v 14:27
Ano, schránku budeme řešit kamerou, k násilí se dostat nechceme, nerada bych aby mě ještě někdo udal za ublížení na zdraví
…
To je fajn vědět, právě proto jsme chtěli používat tu druhou schránku, která nám zmizela
.. No samozřejmě teď tedy naistalujeme kameru, zjistíme kdo slídí.. potom nebudu řešit měnění zámku na staré schránce, ale opatříme si novou úplně.
To, ale pořád nevyřeší, že mají se vším problém a hledají na nás co můžou že jo, pokud s námi mají problém, budou hledat další věci dál a dál, jak to dělají doposud.. ![]()
@Anonymní píše: Mně stačí, co mám napsáno v kupní smlouvě.
Vůbec netušíš co bylo obsahem koupě bytu. Obsah kupní smlouy je bezvýznamný. Koupila sis jednotku - a ta je definovaná pouze v prohlášení (vlastníka budovy).
No, celkem už chápu proč Tě sousedi nemají v lásce a proč Ti někdo dělá naschvály se schránkou.
@mamule42 píše:
Tak bytu ve starém domě na vesnici bych neříkala vysněné bydlení, a v horách. Neříkám že tam nemůže být hezky, ale pokud bych už chtěla dřít na lepší bydlení tak jedině na malý baráček.
Ne kazdy chce barecek ci domecek. ![]()
@Tala20 píše:
Vůbec netušíš co bylo obsahem koupě bytu. Obsah kupní smlouy je bezvýznamný. Koupila sis jednotku - a ta je definovaná pouze v prohlášení (vlastníka budovy).No, celkem už chápu proč Tě sousedi nemají v lásce a proč Ti někdo dělá naschvály se schránkou.
Tak myslím, že máš dost
Hlavně že ty tu s námi žiješ a tušíš
Myslím, že se tu už k mojí situaci vůbec nemusíš vyjadřovat, ptala jsem se jak by situaci řešili ostatní, ne na tvoje hodnocení mé osoby. Já se bavím celou dobu slušně, takže pokud máš i přesto s mým vyjádřením problém, asi nemá cenu abys reagoval, nebudu s tebou nic řešit
. Měj se krásně ![]()
@Tala20 chce automaticky přeskakovat očima, někdy k tomu napomáhá větším a tučným písmem. Stejně jako vy si nemůžete vybrat sousedy, tak je třeba trpět i nějaké ty diskutující. Lepší ať se vypíše tady, než aby škodil jinde a jinak.
@Anonymní píše:
Tak myslím, že máš dost![]()
Myslím, že se tu už k mojí situaci vůbec nemusíš vyjadřovat, ptala jsem se jak by situaci řešili ostatní, ne na tvoje hodnocení mé osoby. Já se bavím celou dobu slušně, takže pokud máš i přesto s mým vyjádřením problém, asi nemá cenu abys reagoval, nebudu s tebou nic řešit
. Měj se krásně
@Tala20 píše:
Vůbec netušíš co bylo obsahem koupě bytu. Obsah kupní smlouy je bezvýznamný. Koupila sis jednotku - a ta je definovaná pouze v prohlášení (vlastníka budovy).No, celkem už chápu proč Tě sousedi nemají v lásce a proč Ti někdo dělá naschvály se schránkou.
Jsi úplnej mimoň, nesympatickej už jen po písmenkách a téměř v každé diskuzi zřejmě ze zásady v opozici.
Nechápu tvoje neustálý rytí kvůli schránce a nechápu, co ty na tom nechápeš.
Až už je to trapný.
@Anonymní píše:
Tak myslím, že máš dost![]()
. Měj se krásně
Ja sem te varovala
![]()
@Anonymní píše:
Stěhovat se kvůli nim nechceme.. vše ostatní je pro nás ideální..Příspěvek upraven 09.12.22 v 11:07
Prchat pryč, protože myšlení vesnických lopat nezměníš a prostě mezi ně nikdy nezapadneš. Možná za 20 let tě začnou brát trochu líp, ale spíš ani to ne.