ČEZ splátky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.12.22 07:43

ČEZ splátky

Dobrý den. Řeším teď navýšení splátek za plyn. Jako samozivitelka s 2 dětmi mi přišli zálohy 9 900,–, už teď platím 6tis a jsem ráda že vyjdeme. Nemůžu si dovolit navýšit na takovou sumu. Psala jsem do ČEZu že nejsem schopna tuto částku dávat napsali že si mám navýšit alespoň o 500,– zálohy.
Ale s tím že nedoplatek budu muset uhradit později celý že splátkový kalendář mi neudělají.
Na internetu píšou pravý opak. Nevím co dělat. Má někdo zkušenosti se splátkovým kalendářem v současné době?. Je tu diskuze 8let stará co jsem našla. Ale jak je to dnes dokáže mi někdo prosím poradit. Děkuji všem za reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55919
9.12.22 07:45

Máš zažádáno o příspěvek na bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.22 07:53

@jkra
Ano mám. Ale je to směšné a pomalu celá vyplata jde na poplatky bytu. Teď když dám skoro 10tis jen za plyn tak budeme jíst kořínky

• Citovat
  • Upravit
55919
9.12.22 07:53

Jakou máte spotřebu plynu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.12.22 07:56

To je nějaká třípodlažní vila, ne? Jinak si nelze vysvětlit, že už teď jsou zálohy 6000 Kč a nově budou 9900 Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.22 07:56

@jkra to netuším. Bydlíme ve staré bytovce, nezateplené jenže jsme nad sklepem. Musím neustále topit aby tu vůbec bylo teplo. Jen plynem topím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.22 07:57

@Elnc nezateplená stará bytovka ještě jsme nad sklepem

• Citovat
  • Upravit
55919
9.12.22 07:59
@Anonymní píše:
@jkra to netuším. Bydlíme ve staré bytovce, nezateplené jenže jsme nad sklepem. Musím neustále topit aby tu vůbec bylo teplo. Jen plynem topím.

Ty netušís? Tak se koukni na vyúčtování. Začni šetřit. Od ledna je strop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.22 07:59

@Elnc první zálohy byli 3 tisíce pak to zvedli na 6 tisíc a teď po mě chtějí skoro 10. Už jsem zoufala

• Citovat
  • Upravit
15731
9.12.22 08:01
@Anonymní píše:
@Elnc první zálohy byli 3 tisíce pak to zvedli na 6 tisíc a teď po mě chtějí skoro 10. Už jsem zoufala

Přestěhovat se tam, kde na to máš. Jiná rada není. Budou to muset řešit desetitisíce lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
9.12.22 08:02

Tolik neplatíte ani ve starém rodinném domě. Je to zvláštní :think:. Jakou máš podle loňského vyúčtování spotřebu? Ještě mě napadlo máš tu aplikaci od innigy co ti během roku počítá kolik bude případný nedoplatek a plánovanou spotřebu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.22 08:04

@Verpa5 to netuším musím se na to podívat ale teď nemůžu nejsem doma. Aplikaci co mi ukazuje nedoplatky mám. Bylo tam před 2 měsíci 25 tis teď tam bylo 12 tis a najednou mi změnili zálohy sami od sebe a v nedoplatku mám napsáno 5kč

• Citovat
  • Upravit
15731
9.12.22 08:04
@Elnc píše:
To je nějaká třípodlažní vila, ne? Jinak si nelze vysvětlit, že už teď jsou zálohy 6000 Kč a nově budou 9900 Kč…
@Verpa5 píše:
Tolik neplatíte ani ve starém rodinném domě. Je to zvláštní :think:. Jakou máš podle loňského vyúčtování spotřebu? Ještě mě napadlo máš tu aplikaci od innigy co ti během roku počítá kolik bude případný nedoplatek a plánovanou spotřebu?

Stačí obyčejný barák. Platíme ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55919
9.12.22 08:06
@Anonymní píše:
@Verpa5 to netuším musím se na to podívat ale teď nemůžu nejsem doma. Aplikaci co mi ukazuje nedoplatky mám. Bylo tam před 2 měsíci 25 tis teď tam bylo 12 tis a najednou mi změnili zálohy sami od sebe a v nedoplatku mám napsáno 5kč

Prosím tě, v aplikaci vidíš spotřebu. Myslíš ČEZ online? Od ledna je strop na ceny. Zavolej tam a zeptej se, jak to je od ledna. Vysvětlí ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
9.12.22 08:09
@Anonymní píše:
@Verpa5 to netuším musím se na to podívat ale teď nemůžu nejsem doma. Aplikaci co mi ukazuje nedoplatky mám. Bylo tam před 2 měsíci 25 tis teď tam bylo 12 tis a najednou mi změnili zálohy sami od sebe a v nedoplatku mám napsáno 5kč

no tak ti v podstatě logicky zvyšují zálohy, aby jsi nemusela platit tak obrovský nedoplatek, nám zálohy sami od sebe nezvedli, a nedoplatek 35000,–-, tak jsme si zálohy zvedli sami, a nedoplatek se snížil na 25000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný