Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se zeptat, jestli v budoucnosti neuvažujete o tom, že by si každý uživatel mohl do určité míry sám spravovat svůj profil.
Například mi připadá strašně nepřehledné, že se mi zobrazují všechny diskuze, do kterých jsem přispěla, ačkoliv já už o ně nemám zájem, jen jsem někam napsala svoji zkušenost a další reakce jsou pro mě nepodstatné. Mám potom tendenci takovéto příspěvky psát jako anonym, aby mi v profilu zbytečně „nepřekážely“ a nevysouvaly ze seznamu diskuze, které chci dál sledovat a případně přispívat.
Nešlo by to udělat tak, abych se sama mohla rozhodnout, které si ze seznamu vyřadím?
A potom ještě jedna poznámka - bylo by pro mě praktické, kdyby záložka „Moje oblíbené diskuze“ byla i v profilu, takhle je to moc klikání
. Ale to už je asi prkotina… Jen si myslím, že nejsem jediná, kdo čte podle nejnovějších příspěvků, nových diskuzí a pak mrkne na profil… Seznam diskuzí většinou vůbec nerozklikávám a pak zapomínám nakouknouti do oblíbených
.
No, možná je to všechno blbost, ale už jsem na to myslela mockrát, tak proč to nenapsat
.
Super nápad, taky mi pak bliká tisíc diskuzí u profilu a už mě třeba nezajímají. Narozdíl třeba od tématu, které mě sice zajímá, ale nepřispěla jsem do něj nebo přispěla jako anonym.
Už jsme to řešili v jiné diskuzi . Závěr zůstává stejný:
Záložka, „Kde diskutuji“ slouží k ukládání všech diskuzí, kam napíšu. Jejím promazáváním by ztratila svůj smysl. Ke sledování témat, které Vás zajímají, slouží záložka „Oblíbené diskuze“.
Nicméně její umístění do profilu proberu s programátorem.
Adminka Tereza
Taky bych to ocenila,nemám pak přehled.Zareaguji třebajednou a pak už nechci přispívat a tí se mi šoupou diskuze kde bych ráda pokračovala