Správná sterilizace Avent?

573
10.5.13 04:57

Správná sterilizace

Pořídila jsem si el. sterilizátor od Aventu a i přes to, že před tím lahvičky omyji a vysterilizuji zdá se mi, že mastnota po mléku v lahvičce na stěnách zůstala. Nikde jsem se nedočetla jak se jí zbavit, někde píši jarem, ale o jaru se tradují ne příliš hezké věci a také jsem četla že zůstává i po umytí a my ho tzv. jíme. Je něajký speciální prostředek na láhve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
10.5.13 05:32

Sterilizací se mastnoty nezbavis, ta se musi umyt. Sterilizace jen zabije brebery, ci v te mastnote ziji, ale pokud flasticky nebude cista, brzy se ti tam nastehuji zase.
Ja meju aventky vyhrazenou houbickou a jarem, ale muze se dat i do mycky nadobi - mozna ti ale pak casem zmizi stupnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.5.13 05:40

@emma217 - myslim ze existuje neco na detske nadobi a lahvicky od Nuku, bez chemie. Jestli to dobre umyje to nevim, ja uz mam deti velke, tak jsem to nezkousela, jen videla v drogerii. A jak bylo receno, sterilizace znici potvory. Jinak ja se te chemie i z mycky tedy u deti bala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.5.13 06:08

Mýdlo na zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
10.5.13 07:30

Ja mela detsky jar od Nuku a umyvala jsem stetkou na lahve (jednu jsem mela jen pro dite) Od 3 mesicu jsem zacala davat do horniho kose mycky. Lahvicky se odmastili a vysterilizovali zaroven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.5.13 07:35

@emma217
Já myji tím prostředkem od Nuku + kartáč na lahve a všechna mastnota i zaschlé mléko je pryč, je sice dražší, ale Jarem bych je opravdu nemyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.5.13 08:16
@anairda píše:
@emma217
Já myji tím prostředkem od Nuku + kartáč na lahve a všechna mastnota i zaschlé mléko je pryč, je sice dražší, ale Jarem bych je opravdu nemyla.

já bych to klidně tím jarem Umyla. A pak znova vysterizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
10.5.13 09:34

Ze začátku NUK přípravek, pak normálně jar.

• Citovat
  • Upravit
1185
10.5.13 09:42

Bud pripravkem od Nuku a nebo jarem a pak vysterilizovat nebo vyvarit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ninocka.1
11.5.13 21:07

Mastnotu po prikrmech jsem myla jarem, poradne vyplachla a vysterilizovala v Avent. Adamkovi se nikdy nic nestalo. Do mycky bych to radsi nedavala, nadobi pro mimi by podle me nemelo byt myte spolu s nadobim dospelych + nemam duveru v ty kapsle

• Citovat
  • Upravit
573
12.5.13 15:00

Tak jsem si koupila přípravek od Nuku tak houbičkou vydrhnu a pak vysterilizuji. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.8.13 15:20

Mile maminky, take jsem driv pouzivala pripravek od NUK dokud jsem vsak neprisla na pripravek na detske lahve od Frosch, nedam na nej dopustit. Konzistence je tuzsi a krasne mastnota pusti, myje tisickrat lepe nez NUK:)
Pridavam fotku pro inspiraci :) pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
6.8.13 15:58
@Kaarol píše:
Mile maminky, take jsem driv pouzivala pripravek od NUK dokud jsem vsak neprisla na pripravek na detske lahve od Frosch, nedam na nej dopustit. Konzistence je tuzsi a krasne mastnota pusti, myje tisickrat lepe nez NUK:)
Pridavam fotku pro inspiraci :) pa :mavam:

Kde jsi to koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.8.13 16:29

Kupuji ho vyhradne v Nemecku, vyjde tam tahle 500ml lahvicka na 60kc :)jinak jsem to tu videla malokde (Obi a drogerie) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
6.8.13 16:51
@Kaarol píše:
Kupuji ho vyhradne v Nemecku, vyjde tam tahle 500ml lahvicka na 60kc :)jinak jsem to tu videla malokde (Obi a drogerie) :nevim:

Právě, že u nás jsem to nikde neviděla, kupuju Frosch domů v Globusu… do Německa někdy jezdím, podívám se tam po tom. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová