Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky, jak to děláte? Já nestačím dokupovat polštářky do podprsenky. Když kojím, z druhého prsa mi teče mlíko proudem a často i během dne. Mám několik promočených triček denně, je to šílený.
Ty polštářky v podprsence mi to nějak nezvládají pohlcovat..
Při kojení nacpat do podprdy plínku nebo ručník? Ale nehody během dne nevím, to jde praktikovat jen doma.
Jeste existuji „zachycovace“ mleka. je na nich fajn i to, ze bradavky pekne vetraji - nejsou zaparene v mokrem polstarku
http://www.bambinek.cz/…-avent-i127/
dela to i Medela
@triada já to řeším srolovanou látkovou plínkou v podprdě
ty vložky do podprsenky nosím jen když jdu mezi lidi, jinak tu látkovou plínu doma..dřív jsem jí musela nosit pořád, bo mi teklo mlíko furt, ale teď už si jí většinou dávám do podprdy jen když kojím, ať mi to druhé prso nezamočí celé tričko..
Používala jsem jednorázovky od Chicca, mlíka teklo dost a vždycky to vzaly.
http://prsni-tampony.heureka.cz/…rialni-60ks/
@Ali-Ali to je super nápad
škoda, že jsem na to nenarazila dřív
teď už to nemá cenu kupovat..
Já měla stejný problém, měla jsem jednorázové vložky a ty byly na chvilku, taky jsem si tam musela dát ještě třeba ty prací od Aventu, ale stejně mi to proteklo, nakonec když jsem kojila, tak jsem si tam dala tu látkovou plenu…pořád jsem se převlékala, spala v podprsence…v létě to byla síla…taky jsem četla, že při kojení se zabrání uniku z druhého prsa tím, že se nějak dvorec zmáčkne, ale na to jsem tedy nepřišla…teklo pořád… ![]()
Já dávala plínu, občas mám taky mokrý triko, ale v podprdě se mi okamžitě rozjíždí moučnivka ![]()
Chicco vložky jsem používala, ale udělal se mi po nich na bradavce nějaký ekzém ![]()
Mně protékalo skoro všechno. Po porodu jsem měla mlíka jak pro trojčata. Všechno proteklo během jednoho kojení, jediné, co mi to zvládalo byly vložky od Johnsonu, ty to zvládly, samozřejmě teda jsem měnila po kojení, před odchodem ven a ještě jsem měla v tašce v sáčku náhradní. Jinak jsem zkusila Fixies, dm babylove, Nuk a jediné ty Johnson mi něco málo vydržely. Kupuju v dm za slevové kuponky.
Při kojení jsem na druhé prso používala sběrače mléka a jinak vložky od chicca, mění tekutinu na gel, ty jediné mi neprotekly ![]()
Já jsem to ze začátku taky musela řešit plínkou v podprsence. Pak už stačily klasické prsní vložky.
Taky mám teď momentálně z dm babylove, jsou absolutně na prd. Nejlepší řešení bude asi ta plína, jen si to teda nedokážu představit..doma jo, ale někde venku..kdyby byla aspoń zima.. ![]()
@triada píše:
Taky mám teď momentálně z dm babylove, jsou absolutně na prd. Nejlepší řešení bude asi ta plína, jen si to teda nedokážu představit..doma jo, ale někde venku..kdyby byla aspoń zima..
Jo, tak ty sou na prd, ty protekly i mně a to já nikdy neměla nějaký extra přebytky.
Zkus ty chicco nebo johnson celkem ujdou, ale chicco jsou fakt nejlepší.
Při kojení pod druhé prso plenu, když jdeš ven, dát prsa do pevné podprsenky, ať nejsou volná, ono to mléko pak lépe drží…
Jsou i prsní vložky na noc, ty jsou větší, během kojení jsem si tam dala plenu, během dne jsem si vystačila s prsníma vložkama. Ale to přejde, po 2 měsících jsem už ani prsní vložky nepoužívala ![]()