Kojení - promočená trička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1940
9.5.13 13:29

Mě taky teklo mlíko proudem ale Chicco opravdu nikdy neprotekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
9.5.13 13:33

Jo, ty chicco jsou dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
9.5.13 13:40

Ja jsem pouzivala Johnson, ale uplne prvni mesice to bylo jedno a taky jsem pri kojeni vkladala plinu :-) Casem se to zlepsilo a ted po 9 mesicich kojeni si dokonce muzu sundat podprsenku aniz by mi to mliko zacalo odkapavat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
9.5.13 13:54

Když začneš kojit, tak na druhý dvorec zatlač intenzivně ukazováčkem proti hrudníku - tok mléka se zastaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
9.5.13 13:57

Já jsem ze začátku používala Johnson, teď stačí i z dm babylove, ale už je mám jen pro jistotu, mléko už samovolně neteče, a když ano, tak to cítím jako tlak v druhém prsu a stačí jen předloktím na prso zmáčknout a mléko se mi zastaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
9.5.13 14:59

Pouzivala jsem jednoraz. vlozky od Aventu, a pri kojeni vsechno pobraly.
Jsou i nocni, ty jsou o dost vetsi a poberou toho opravdu dost.

Nebo zkusit praci vlozy nebo poskladanou latkovou plinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.5.13 17:45

Jsem na tom úplně stejně, prsní vložky nestačí pobírat tekoucí mlíko, kupodivu teď už jen u jednoho prsa. V noci jsem párkrát používala látkovou plenku, ale i ta se po chvíli promočila a občas jsem musela převléknout i postel. Nakonec jsem zjistila, že lepší než látková je papírová, ale pozor aby nebyla parfemovaná, to pak malej prso odmítal. V zimě jsem si s tím troufla i mezi lidi, bylo to super při lyžování, nic neteklo, dokonce to zahřálo a pak jsem se mohla svléknout i v bufetu do trika a nikdo si nevšiml. ;)

Zkoušela jsem i formovače od Medely, ale stejně to po chvili proteklo skrz větrací dírky. Teď používám vložky Johnson a jsem naprosto spokojená, ale při kojení se stejně namočí, ale už nemám mokré triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová