Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Co by na tom ručníku mělo být? Já když se osprchuji, tak žádná krev pak neteče.
@Jolka86 no tak já když se utřu, tak na ručníku krev je, první dny mám menstruaci bohužel dost silnou🙈
@Anonymní píše:
@Jolka86 no tak já když se utřu, tak na ručníku krev je, první dny mám menstruaci bohužel dost silnou🙈
Použít menstruační kalíšek, vzít si vlastní ručník, tampón…
Měla jsem to stejně (teď jsem těhotná takže proto minulý čas), můžu se umývat třeba hodinu a snažit se jak chci ale první dny se prostě stalo že i tak tam byla krev.
Jediné co mě napadá že když jdeš někam a víš že tam budeš spát tak si vzít vlastní ručník. Aspoň nějaký maličký který chováš do kabelky a použiješ ho na utření spodku. ![]()
Tak se vysprchovat s tamponem? Jiné řešení asi není. Nebo se dole neutrit ručníkem.
Jednorazove uterky. Zabalis se do rucniku, zavedes tampon, spodek utres do uterky. Tu vyhodis.
Zaspuntovat, sprcha, rucnik
Příspěvek upraven 16.07.21 v 22:56
Tak po porodu se po sprše utírá spodek do vložek, tak zkus tento postup. Tebo ten toaleťák a spláchnout…
Osprchuj se bez tamponu, umyj se a pak ještě ve sprše si ho nasad a oplachni z venku.. Já to tak dělám když mám silné dny. ![]()
Tak buď si vem vlastní ručník, pokud ještě nejsi u něj
Nebo co mě napadá, tak osušit toaleťákem spodek? Jinak ano, občas se stane, že po osprchování, je krev na ručníku. Nebo s tím tampónem. Jinak doma bez tamponu.
Dobrý den, mám takovou divnou otázku, ale jak se sprchujete během menstruace, když nejste doma? Doma se utřu zvlášť do ručníku, který hned hodím do pračky, ale jak se vysprchovat u kamaráda. Bylo by mi hodně nepříjemné, kdyby ten ručník někdo našel🥴
Dekuji moc a omluvam se za divné téma.