Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U sebe ano, protože většinou si ve vaně dělám ještě peeling celého těla atd. takže se pak ještě umeju. U dětí ne.
Ano, rychle oplachnu, žádné další mytí. Jde mi jen o splachnuti pěny a kdyby se náhodou do vody vycural tak at to nemá na kuzi
Když mám ve vaně pěnu, taky se pak ještě opláchnu, nemám ráda ten pocit, který zanechává pěna :/
Já bych je tedy osprchovala i bez manželova požadavku. Přijde mi to tak nějak logické smýt na závěr vše pryč čistou vodou, i když nezbytně nutné to asi není. Co vám na tom konkrétně vadí?
Určitě osprchovat.
Myslela jsem si, že to je základní hygiena.
Tak mě by to teda nenapadlo. Je fakt, že vanu mají děti tak jednou do týdne, jinak jen sprchujeme.
No jasně že osprchovat. Vždyť by na pokožce zůstalo vše se mělo smýt + chemie z mýdla, která by mohla vyvolat alergie.
Já vždy po koupaní dceru osprchnu čistou vodou…tak nějak pro ten pocit, že to s ní smyju vše prostě. Ale myslím že manžel netuší jak to praktikujeme ![]()
Vždyť je to i strašný plýtvání vodou. Tak bych jen sprchovala rovnou.
@Micilin píše:
Vždyť je to i strašný plýtvání vodou. Tak bych jen sprchovala rovnou.
Strašné plýtvání vodou je především to napouštění vany. Ale pokud to není každý den, budiž.
Netradiční dotaz. Můj muž, přecitlivělý rejpal, po mě vyžaduje, že musím děti po koupání ve vaně vždy ještě osprchovat, zvlášť, když v ní mají pěnu. Praktikujete někdo doma něco podobného nebo je to blbost?