Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nevim kam presne toto tema zaradit…vcera odpoledne jsme byli s manzelem na pozdnim obede, v restauraci probihala jakasi detska oslava rekla bych tak 15 deti a pres 30 dospelich, meli salonek, ale ten je oddeleny jen paravanem od hlavniho lokalu. a jak to tak na techto akci byva tak deti litaji, porvavaji a dospeli se bavi mezi sebou, pribehl ke me asi 4lety kluk a z kabelky mi vytahl penezenku a zacal utikat
klickoval tam mezi stoly, s dotazem na stul ci ze je to dite zadna reakce, manzel se mu snazil nadbehnout, pak vlitl za ten paravan a ja mu penezenku vyskubla a dite spadlo prave na ten paravan jak jsem skubla tak letel..no v tom prisli rodice zacali na me rvat, ze jim tyram dite, kdyz rikam ze mi sebral penezenku z kabelky a nikdo se o dite nehlasil tak co jsem mela delat, na to mi bylo sdeleno, ze to by Pavlunka nikdy neudelal
a ze mam zaplatit JEJICH utratu
nebyla to zadna velka rana, ale to dite rvalo jak tur, pak do toho zasahli ostatni a nastesti se to uklidnilo a rodina odesla, jake bylo prekvapeni, kdy nam cisnik pri placeni prinesl jeste ucet za 1450 ze se pan s vami domluvil, ze to zaplatite
![]()
to je jak z hororu nebo blbého filmu. Nic bych neplatila a řekla, že si to milý pan asi vymyslel, protože ho vůbec neznam. ![]()
No to je ale slusna hovadina ne? to bych timhle stylem nemusela v restauraci platit nikdy..vzdy bych rekla, ze jsem se domluvila s tim a tim, ze zaplati…predpokladam, ze jste neplatili a jesli je to fakt realny pribeh tak dite bylo zmetek tezkeho kalibru, presne jako jeho rodice…a je mi z toho zle
@Peggy54 Ještě řekni, že jsi to zaplatila a já spadnu ze židle ![]()
To je hrozný, já bych se asi neudržela.
A neplatila bych to, každý by mohl říct číšníkovi,,támhleti vzdadu řekli že to za nás zaplatí”
Neuvěřítelný, přitom museli vidět, proč to dítě spadlo -protože mělo v ruce tvojí peněženku!
Nezažila jsem to ale za Tebe jsem teď vytočená ![]()
A proc jako? Nic neplat a pokud mit kecy rekli ze zevolas socialku.
To jako fakt? Já bych fakošovi ještě jednu vyšila nejspíš. A rozhodně bych nic neplatila.
Chápu že jsi naštvaná, platit škodu za cizí dítě by se mi vůbec nechtělo.. Kluk byl pěkně oprsklej, ale proč jste ho tak nahaneli, kam by asi s tou peněženkou utekl? ![]()
Si delas prdel? Proste zdrhli bez placeni
i kdybys decko prizabila, jidlo za ne fakt neplat.
@Alušáček píše:
Chápu že jsi naštvaná, platit škodu za cizí dítě by se mi vůbec nechtělo.. Kluk byl pěkně oprsklej, ale proč jste ho tak nahaneli, kam by asi s tou peněženkou utekl?
No to je asi jedno, prostě z principu bych po něm šla a asi bych mu vrazila facana, sakra to se dělá? ![]()