Sprostá slova

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
17.12.13 17:16
@K-Black píše:
Po znova přečtení si myslím že to je provokace :think:

nám neblahý pocit, že nejde o provokaci anýbrž o blbost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
17.12.13 17:16
@1.zizi píše:
@K-Black nam obcas taky vylitnou z ust sprosta slova..hlavne pri rizeni, kdyz vazne kvuli nejakemu de*ilovi brzdime i ocima, ale mluvit takhle bezne?…nebo trestat dite za kazdou luparnu serezanim? :nevim:

bože, já jsem kanálie, plus mám doma dva puberťáky co se nesnáší, takže fakt nejsem na zhroucení ze sprostého slova ;) mám kluka 3.5 a taky to zkouší, ale jen zkouší, podle toho co zaslechne, a sám už dokáže určit co je sprostý slovo. Tady je maminka IQ tykve, tatínek asi taky a kluk no škoda mluvit :roll: je maličkej a ona místo aby ho vedla tak ho seřeže :roll: a hlavně ten popis těch situací :roll: :roll: jo taky malého plesknu přes prcku, ale stačí plesknout nemusím ho řezat, tedy řádně žezat :zed:

• Citovat
  • Upravit
346
17.12.13 17:20

Me muj malej pochyti slovo,,do pi*ce,, jen proto ze svagrovi neco spadlo a tohle rekl. Taky jsem mu rekla strejdo to se nerika, je to skarede, urcite ti zcerna jazyk. Jenze malej sel do skolky a rikal to tam, ze jsem se propadala hanbou. Kdyz jsem se nad tim zamyslela, opakuje to jen proto, ze jsem hoooodne dlouho mluvila o tom, z je to hnusne slovo. Kdybych nad tim mavla rukou mozna by na to zapomel, ale uz je pozde. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 17:22

Nojo, tady je všechno provokace co někdo napíše a není podle vás drben žejo? Jak asi mám jinak vychovávat dítě, když po dobrém to s ním nehne? Říká mi to každý, kdo vidí jak se chová. Věčně věty jako „ty máš teda trpělivost, já bych mu takovou natáhla“. Jsem na něj ještě měkká. Moje dítě bude oříšek i pro psychologa, ke kterému nás chce dětská poslat, protože sama taky neví. Babička taky jen „tohle jsem teda nezažila a to jsem měla děti tři…“ Kamarádky taktéž a všechny se schodnou na to, že se k němu nechovám divně a že když už mu na ten zadek dám, že to fakt bylo potřeba. Přijde k nám děda, kluk po něm začne skákat, děda mu řekne, aby toho nechal, protože kluk je surový a neposlechne. Tak ho upozorním já, taky si z toho nic nedělá a pak dostane na zadek, co jako je na tom tak hrozného? A na těch filmech nevidím nic závažného oproti tomu, když s ním jdu na hřiště, kde se poflakují 15ti letá děcka s pivem a sprostě po sobě nadávají? Těm se něco řekne a začnou nadávat i na mě. Denně když jdeme do města tak jen na ulici huláká a chce jít zpátky domů. Denně když potřebuji třeba jen umýt nádobí tak musím co vteřinu běhat po bytě za ním, protože s něčím mlátí, trhá záclonu, trhá krabici na hračky, pošťuchuje miminko a svátky za rohem, já ještě nic nemám hotového… vám by asi žádné nervy neruply. Jasně, jednodušší je napsat jak jsme doma blbí a při tom do situace nevidíte. Že jsem se tu vlastně vůbec na něco ptala, když každý snad třetí diskuzní dotaz končí větou o tom, jak jsou tu všechny babky urýpané. Stejně tady vidím pořád ty samé, co snad od toho počítače nikdy neodejdou, když jsou mezi prvními co píšou v každé nové diskuzi. Když neumíte nebo nechcete poradit tak se nezapojujte a všímejte si raději svých dětí, než urážení lidí tady.

• Citovat
  • Upravit
72725
17.12.13 17:23
@1.zizi píše:
@K-Black nam obcas taky vylitnou z ust sprosta slova..hlavne pri rizeni, kdyz vazne kvuli nejakemu de*ilovi brzdime i ocima, ale mluvit takhle bezne?…nebo trestat dite za kazdou luparnu serezanim? :nevim:

já v autě taky nemluvim zrovna nejslušněji, ale moje dítě ví (dřív jsem se hodně hlídala, teď už tolik ne), že když v autě o někom řeknu, že je deb+l, nebo kter+n, že je to hodně ošklivé a že to nikde neprezentujem - že to nemá říkat. A dodržuje to. Jako hlídám se, ale když jsou to infarkťáky, tak mi taky slovíčko uteče.. ale ten deb+l je fakt asi nejhorší a slova jako zasr.. a pod, to odemne nikdy neslyšel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 17:23

@maruskaaa Taky jsem zkoušela nereagovat, ale ono to nezabralo. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
17.12.13 17:24

@K-Black nedovedu si moc dobre predstavit, co se skryva pod pojmem radne serezat :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
17.12.13 17:25
@Anonymní píše:
Nojo, tady je všechno provokace co někdo napíše a není podle vás drben žejo? Jak asi mám jinak vychovávat dítě, když po dobrém to s ním nehne? Říká mi to každý, kdo vidí jak se chová. Věčně věty jako „ty máš teda trpělivost, já bych mu takovou natáhla“. Jsem na něj ještě měkká. Moje dítě bude oříšek i pro psychologa, ke kterému nás chce dětská poslat, protože sama taky neví. Babička taky jen „tohle jsem teda nezažila a to jsem měla děti tři…“ Kamarádky taktéž a všechny se schodnou na to, že se k němu nechovám divně a že když už mu na ten zadek dám, že to fakt bylo potřeba. Přijde k nám děda, kluk po něm začne skákat, děda mu řekne, aby toho nechal, protože kluk je surový a neposlechne. Tak ho upozorním já, taky si z toho nic nedělá a pak dostane na zadek, co jako je na tom tak hrozného? A na těch filmech nevidím nic závažného oproti tomu, když s ním jdu na hřiště, kde se poflakují 15ti letá děcka s pivem a sprostě po sobě nadávají? Těm se něco řekne a začnou nadávat i na mě. Denně když jdeme do města tak jen na ulici huláká a chce jít zpátky domů. Denně když potřebuji třeba jen umýt nádobí tak musím co vteřinu běhat po bytě za ním, protože s něčím mlátí, trhá záclonu, trhá krabici na hračky, pošťuchuje miminko a svátky za rohem, já ještě nic nemám hotového… vám by asi žádné nervy neruply. Jasně, jednodušší je napsat jak jsme doma blbí a při tom do situace nevidíte. Že jsem se tu vlastně vůbec na něco ptala, když každý snad třetí diskuzní dotaz končí větou o tom, jak jsou tu všechny babky urýpané. Stejně tady vidím pořád ty samé, co snad od toho počítače nikdy neodejdou, když jsou mezi prvními co píšou v každé nové diskuzi. Když neumíte nebo nechcete poradit tak se nezapojujte a všímejte si raději svých dětí, než urážení lidí tady.

tak s nim pracuj. Mlácením ničeho nedosáhneš, spíš se ještě zašprajcne. Jo, nervy rupnou každému, ale mlátit 3,5leté? To fakt ne. Občas dostane můj kluk lepana, ale to musí extrémně provokovat a je tu 7,5 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.13 17:26

A ještě dodatek, já si tedy jako stará babka nepřipadam :mrgreen: je fakt, že kristova léta za rohem, ale to je prd věk :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
17.12.13 17:29

Anonymni…ja si proste myslim, ze se mu malo venujes…chod s nim ven at si hraje s kaminky, klaciky atd. a nerikej mi, ze radne unavene dite zlobi doma…kdyz marodim a jsem doma s ditetem sama, tak taky zlobi, ale prece jsem dospela a dokazu se ovladnout…jsi z toho vseho na nervy a moc si to beres a my drbny te pak kritizujeme…ale kdyz pises na verejny web, tak prece nemuzes cekat jen pochvalne nazory…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 17:31

Kdybych byla tak špatná matka, tak ho mlátím až ho to bolí, jenže já ani takovou sílu nemám a tak se tomu směje. To se ani jako mlácení klasifikovat nedá, ale je od něj na pár minut klid. Nemlátím ho tak od narození, je to poslední týdny kdy opravdu potřebuji pohnout před vánoci a on mě jen brzdí. Chlap si myslela jak se doma flákám, tak jsem mu prdla celý den na hlídání jen toho kluka a za půol dne prosil ať s ním něco udělám, nebo ho seřeže až to hezké nebude. Já už jsem z toho zoufalá, tohle extrémní chování má tak maximálně měsíc a tady se dočkám jen toho, jak jsem blbá, tak to nic… :think:

• Citovat
  • Upravit
346
17.12.13 17:34

Tak pak uz asi fakt psycholog, at poradi co s nim. Jinak ja neverim, ze vsichni doma mluvi pouze slusne. Kazdemu nejaka ta blbost ujede a decka jsou proste chytri. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 17:38

@1.zizi Pochvalné názory a vyjádření, že máme doma IQ tykve, to je trochu rozdíl, ne? A jestli už jsem z toho tak vytočená a napsala jsem to trochu přehnaně… Chtěla jsem zdůraznit, že na ten zadek opravdu dostane a že to není jen polechtání, kterému by se měl důvod smát. Plesknu ho po zadku, mě by to teda bolelo, jeho ne a jde vyvádět. S procházkami mám super zkušenosti, unaví ho třeba až výlet 5 km pěšky a to si doma dáchne, vzbudí se a zlobí dál. Bylo to teda ještě na podzim, to byl trochu mírnější. Teď v zimě není počasí někde chodit půl dne a jak píšu, potřebuji něco udělat doma, ne být celý den na vycházce než se mladý pán uráčí, že nebude doma zlobit. :nevim: Taky zdůrazním, že jsem z rodiny, kde jsem byla opravdu řezaná jak žito, otec byl agresor a vybíjel si to na mě a matce, tak se snažím násilí doma používat co nejméně, ale bez nařezání na zadek to vážně neujde!

• Citovat
  • Upravit
K-Black
17.12.13 17:38
@maruskaaa píše:
Me muj malej pochyti slovo,,do pi*ce,, jen proto ze svagrovi neco spadlo a tohle rekl. Taky jsem mu rekla strejdo to se nerika, je to skarede, urcite ti zcerna jazyk. Jenze malej sel do skolky a rikal to tam, ze jsem se propadala hanbou. Kdyz jsem se nad tim zamyslela, opakuje to jen proto, ze jsem hoooodne dlouho mluvila o tom, z je to hnusne slovo. Kdybych nad tim mavla rukou mozna by na to zapomel, ale uz je pozde. :/

děti to opakují, to je normální. Stačí jim to říct, případně připomenout, pohrozit u nás teda jazyk chlupatí :lol: mávnout nad tím rukou určitě ne. A učitelky ve školkách vědí že to děti říkají, vůbec se tím netrap :hug:

• Citovat
  • Upravit
346
17.12.13 17:40

Jo a me se muj 4letak taky smeje kdyz dostane na zadek, takze kdyz zlobi schvalne a nereaguje na slova co mu rikam, vemu varecku uplne v klidu mu sundam teplaky az na holou a opravdu jemne ho plesknu, ale fakt malo aby ho to nebolelo a aby nmel modriny. :) to je pak hodnej dlouho, varechu jsem vytahla naposled snad v zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí