Sprostá slova

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
17.12.13 18:21

Ja nemam mycku ani susicku, ale nadobi myju casto(pokud by mel chlap problem muze ho umyt sam to uz vi). Pracku zapinam kazde rano, jak se dopere a vypnu ji ze zasuvky malej vezme tatru, nalozi hadry, odveze mi to k susaku, vybere ponpzky a poklada je na topeni. proste dela vse semnou od malicka ho zapojujem do chodu domacnosti. Nechapu matky co nestihaji domacnost. Proste mu dam vysavac a pokoj si vysaje sam, pak ho vysavam pro jistotu znova, ale pul hodiny je od nej klid. Jo a cukrovi mame taky napecene, pulka vypada hrozne, delal smnou, ale at mi kazdy polibi jestli se mu nelibi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 18:22

@K-Black Aletgie je výstižné slovo i na můj stav. Bohužel mě vánoce stresují o to víc, že mamka chce být na svátky u nás, nakoupila mi surovina na pečení, hromady krabic od dortů a pořád se ptá jestli mi to bude stačit. Mám zatím jeden druh. :zed: Kdyby to nebyla moje máma, no fakt mě to moc točí, vidí, když je u nás, že si jdu konečně umýt nádobí, když chvíli hlídá děti, ale kdy mám asi péct, to jí nedocvakne. :,( Nejsem špatná matka, jen je toho na mě dost a tím jak kluk pořád jen zlobí, už nemám sil na to mu něco dokola vysvětlovat a tak ho plácnu, Stejně je mu to jedno. Jdu nakoupit, pořád něco hudruje a vzteká se, tak přijdu z půlkou věcí a když doma zjistím, že tu hrůzu budeme muset absolvovat znovu, tak mám sebedestrukční myšlenky. Fakt to poslední co jsem v téhle předvánoční depresi potřebovala bylo se dozvědět, že jsem neschopná matka s IQ tykve. Že nezvládám výchovu se dá napsat tak, že prostě nezvládám výchovu i bez urážek a rýpání, nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
15404
17.12.13 18:31
@Anonymní píše:
@K-Black Aletgie je výstižné slovo i na můj stav. Bohužel mě vánoce stresují o to víc, že mamka chce být na svátky u nás, nakoupila mi surovina na pečení, hromady krabic od dortů a pořád se ptá jestli mi to bude stačit. Mám zatím jeden druh. :zed: Kdyby to nebyla moje máma, no fakt mě to moc točí, vidí, když je u nás, že si jdu konečně umýt nádobí, když chvíli hlídá děti, ale kdy mám asi péct, to jí nedocvakne. :,( Nejsem špatná matka, jen je toho na mě dost a tím jak kluk pořád jen zlobí, už nemám sil na to mu něco dokola vysvětlovat a tak ho plácnu, Stejně je mu to jedno. Jdu nakoupit, pořád něco hudruje a vzteká se, tak přijdu z půlkou věcí a když doma zjistím, že tu hrůzu budeme muset absolvovat znovu, tak mám sebedestrukční myšlenky. Fakt to poslední co jsem v téhle předvánoční depresi potřebovala bylo se dozvědět, že jsem neschopná matka s IQ tykve. Že nezvládám výchovu se dá napsat tak, že prostě nezvládám výchovu i bez urážek a rýpání, nebo ne?
a důvod, proč jsi mamince neřekla, že péct letos budeš jen jeden druh?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
17.12.13 18:43
@Anonymní píše:
@K-Black Aletgie je výstižné slovo i na můj stav. Bohužel mě vánoce stresují o to víc, že mamka chce být na svátky u nás, nakoupila mi surovina na pečení, hromady krabic od dortů a pořád se ptá jestli mi to bude stačit. Mám zatím jeden druh. :zed: Kdyby to nebyla moje máma, no fakt mě to moc točí, vidí, když je u nás, že si jdu konečně umýt nádobí, když chvíli hlídá děti, ale kdy mám asi péct, to jí nedocvakne. :,( Nejsem špatná matka, jen je toho na mě dost a tím jak kluk pořád jen zlobí, už nemám sil na to mu něco dokola vysvětlovat a tak ho plácnu, Stejně je mu to jedno. Jdu nakoupit, pořád něco hudruje a vzteká se, tak přijdu z půlkou věcí a když doma zjistím, že tu hrůzu budeme muset absolvovat znovu, tak mám sebedestrukční myšlenky. Fakt to poslední co jsem v téhle předvánoční depresi potřebovala bylo se dozvědět, že jsem neschopná matka s IQ tykve. Že nezvládám výchovu se dá napsat tak, že prostě nezvládám výchovu i bez urážek a rýpání, nebo ne?

já se ti omlouvat nebudu, ty první příspěvky jsou fakt hnusný. Ale je vidět že to je uplně jinak, jsi prostě hotová, zdeptaná ze svého okolí a to se pak odráží na všem. Kurnik, nešlo by mamce říct, že to prostě nezvládneš? já nevím tak ať vezme kluka ven, nebo ať to upeče ona? prostě na rovinu „mamko, já nemůžu, jsem uplně v prde.., to se nedá, na kluka jsem vysazená prostě to nezvládnu“ to není selhání, to je prostě přiznání si sobě a okolí že potřebuju pomoc. Kolik je miminku, třeba ještě doznívají poporodní hormony :nevim: já před lety ze stresu skončila tak že mi ochrnula půlka těla, to fakt není pr.el.
Já fakt nejsem chumláčková maminka, která by dítěti vše dovolila, takže i zařvu nebo plesknu a nestydím se za to. Já bych ti mladýho klidně pohlídala, fakt jo, by si s mým pohrál nebo porval nebo prostě nějaká zábavka ;) :lol: zkus se domluvit s mamkou, tohle fakt nemá cenu.

• Citovat
  • Upravit
15404
17.12.13 18:51

Taky bych ti dítě klidně na 3hod pohlídala, ať si aspoň něco napečeš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
17.12.13 18:53

@K-Black taky nechapu tu matku..ja kdyz jsem oznamila ze budu pect, tak si mamka klepala na celo, proc se zbytecne honim a jeste si bere malou na hlidani, abych si odpocala a dala se dohromady…

zakladatelko nikdo od tebe neocekava dokonalost..tak par dni nevar..ja delam male do mrazaku silne hovezi vyvary s nudlemi a zeleninou a my si daame neco jednoducheho a mala tohle…nebo dostane hranolky…fakt si myslim, ze kluk potrebuje jen vice pozornosti…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 18:54

@K-Black Miminku jsou 4 měsíce. Mamka mi kluka nepohlídá, sama se ho bojí, už jí je přes 60 a on je hnusný, pokud chce, asi by jí i ublížil. To zní dost ujetě, ale ona je malinká a hubená, má problém s nohou, tak se jí blbě chodí. navíc neví jak na něj, takže asi tak. Mámě bych to řekla co a jak, ale nechci jí zklamat, už se na ty vánoce těší. Chlap je docela ochotný, pomůže mi udělat těsto, ale pak už na to kácí, protože přijde večer a ráno zase musí do práce. Já si třeba nestihnu dát ani oběd, což je hodně nezodpovědný, když kojím, ale to prostě nejde.Jen dloubnu do talíře, už zas slyším ten hrozný řev a mám po chuti. Já vím, je to můj syn, ale mám pocit, že miluju jen to miminko a on jako by byl navíc. :zed: Ano jako k miminu jsem k němu moc nepřilnula, ale nedávám mu to najevo, neomezuji ho oproti nikomu z rodiny a nedávám mu nabýt dojmu, že ho mám ráda méně než to maličké. Bude to tím jak mě štve svým obdobím vzdoru, to je mi jasný, ale fakt si někdy připadám jak magor. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 18:56
@dani24687 píše:
a důvod, proč jsi mamince neřekla, že péct letos budeš jen jeden druh?

Protože jsem jen jeden druh péct nechtěla a doufám, že ještě něco napeču v poslední dny, kdy bude mít muž volno.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
17.12.13 18:56
@Anonymní píše:
@K-Black Miminku jsou 4 měsíce. Mamka mi kluka nepohlídá, sama se ho bojí, už jí je přes 60 a on je hnusný, pokud chce, asi by jí i ublížil. To zní dost ujetě, ale ona je malinká a hubená, má problém s nohou, tak se jí blbě chodí. navíc neví jak na něj, takže asi tak. Mámě bych to řekla co a jak, ale nechci jí zklamat, už se na ty vánoce těší. Chlap je docela ochotný, pomůže mi udělat těsto, ale pak už na to kácí, protože přijde večer a ráno zase musí do práce. Já si třeba nestihnu dát ani oběd, což je hodně nezodpovědný, když kojím, ale to prostě nejde.Jen dloubnu do talíře, už zas slyším ten hrozný řev a mám po chuti. Já vím, je to můj syn, ale mám pocit, že miluju jen to miminko a on jako by byl navíc. :zed: Ano jako k miminu jsem k němu moc nepřilnula, ale nedávám mu to najevo, neomezuji ho oproti nikomu z rodiny a nedávám mu nabýt dojmu, že ho mám ráda méně než to maličké. Bude to tím jak mě štve svým obdobím vzdoru, to je mi jasný, ale fakt si někdy připadám jak magor. :pocitac:

ODKUD JSI?…yslim, ze anonym je uz celkem zbytecny ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 19:00

@1.zizi Zbytečný asi ne, nejsem zrovna z velkoměsta a opravdu tu nechci o sobě slyšet víc drbů než slyším. Myslím u nás na skoro vsi. Sama netuším, jestli sem neleze třeba nějaká souseda, s kočárky jich je jen u nás v ulici docela dost. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15404
17.12.13 19:03
@Anonymní píše:
Protože jsem jen jeden druh péct nechtěla a doufám, že ještě něco napeču v poslední dny, kdy bude mít muž volno.

tak to je otázka priorit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
17.12.13 19:08
@Anonymní píše:
@K-Black Miminku jsou 4 měsíce. Mamka mi kluka nepohlídá, sama se ho bojí, už jí je přes 60 a on je hnusný, pokud chce, asi by jí i ublížil. To zní dost ujetě, ale ona je malinká a hubená, má problém s nohou, tak se jí blbě chodí. navíc neví jak na něj, takže asi tak. Mámě bych to řekla co a jak, ale nechci jí zklamat, už se na ty vánoce těší. Chlap je docela ochotný, pomůže mi udělat těsto, ale pak už na to kácí, protože přijde večer a ráno zase musí do práce. Já si třeba nestihnu dát ani oběd, což je hodně nezodpovědný, když kojím, ale to prostě nejde.Jen dloubnu do talíře, už zas slyším ten hrozný řev a mám po chuti. Já vím, je to můj syn, ale mám pocit, že miluju jen to miminko a on jako by byl navíc. :zed: Ano jako k miminu jsem k němu moc nepřilnula, ale nedávám mu to najevo, neomezuji ho oproti nikomu z rodiny a nedávám mu nabýt dojmu, že ho mám ráda méně než to maličké. Bude to tím jak mě štve svým obdobím vzdoru, to je mi jasný, ale fakt si někdy připadám jak magor. :pocitac:

bože, ty jsi marná fakt jo :zed: kurnik nemůžeš dělat radost lidem, když sama jsi na kaši :roll: chápu že mamka nepohlídá, ale píšeš o ní moc hezky takže to asi je fakt maminka ne nějaká jedubaba, má tě ráda tak ji to prostě řekni a hotovo, myslím že to pochopí. Po muži toho moc chtít nemůžeš, když chodí do práce, ale ty se z toho taky nemusíš zbláznit. Od kud jsi? třeba jsi blízko, já ti malého fakt pohlídám, nejsem chumláčkově růžová, píšu tak jak to cítím, ale děti nežeru a důchodce nemlátím ;) hlavně mi nepiš že se známe blíž, jinak budu objíždět všechny co znám a hledat :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
17.12.13 19:10
@Anonymní píše:
@1.zizi Zbytečný asi ne, nejsem zrovna z velkoměsta a opravdu tu nechci o sobě slyšet víc drbů než slyším. Myslím u nás na skoro vsi. Sama netuším, jestli sem neleze třeba nějaká souseda, s kočárky jich je jen u nás v ulici docela dost. :nevim:

jo tak to chápu, i když zas ono se nemáš za co stydět, když pominu ty dva první příspěvky :mrgreen: ne fakt, prostě to nedáváš a není úniku, teda je ale potřebuješ pomoct, sama to nedáš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 19:20

@K-Black No tak blíž tě neznám, než že záříš tady na diskuzích. ;) Nechci psát přesně, ale pro přibližnou lokaci by mohly stačit Východní Čechy. Jsi asi hodná, že by jsi se nabídla na pohlídání, ale máme zrovna byt pěkně pobouraný, něco stavebního řešíme a tak je tu na hlídací návštěvy pěkný binec, to raději ty vánoce bez cukroví. ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
17.12.13 19:24
@Anonymní píše:
@martina.se A jak ho mám u té činnosti donutit setrvat mi povíš? Cukroví opravdu potřebuji napéct, nemluvě o tom, že tady nebudu válet neumyté nádobí, protože kluk potřebuje abych mu byla 24 hodin u zadku. Když prostě jdu dělat domácí práce, tak je chci udělat a ne ošolíchat. Klukovi dám skládačku, knížku, cokoliv, co pro něj není okoukaná hračka a za minutu buší na dveře obýváku, že to a tamto, tak jdu, zjistím o co jde… tak je to furt a neudělám nic. Jediné, co ho baví je dělat surové blbiny, do všeho mlátit, vše ničit, ale hrát si s nikým nevydrží, knížku si prohlížíme minutu a už nechce… Když řekla i moje tchýně, že ten by potřeboval být na řetězu, tak to už o jeho povaze něco napoví. Netvrdím, že jsou ho vychovala ukázkově, ale já osobně před ním nikdy sprostě nemluvím z 99% případů a nemá tu výchovu, že bych mu vše povolila, tak nevím, kde je problém. Ve mě to nebude, spíš v přístupu muže, ale ten je dospělý, poroučet mu nemůžu, rozumná domluva ho nebere ( kluk je asi po něm, říkají to všichni) a rozvádět se s ním kvůli tomu, že není ukázkový otec, no nevím…

já kluka zapojím do činnosti - odmala. Když je třeba něco udělat, tak to prostě dělá se mnou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí