Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
mile maminky,
tak ten muj andilek se rozhodl, ze bude jist denne cca 10× - 11×a bude me budit 2-3× za noc. predpokladam,ze ma asi rustovy spurt, jemu 5,5 mesice. jenze JAK DLOUHO JESTE
. uz to trva docela dlouho. rikam si, jestli mu treba MM uz nestaci.neprikrmuji, nedavam vodu, nic. chtela bych vydrzeti do tech sestim mesicu. je atopik, tak at to ma s plnym servisem dokud to jde
jak dlouho to trvalo u vas??. rikam si,jestli nema malo, protoze jak koukam na ty moje papirky, kam si to pisu, tak to s prestavkama trva cca tri nedele. pije normalne7-8× dva dny a pak si to zvysi. ale poslednich pet dnu to je porad to vysoky cislo a s tema nocema.
diky za prispevky
Ahoj Jituš,
u nás to vždy zatím trvalo 3-4 dny. Pak se to zase upravilo. Vím je to super náročné, ale vydrž !! Držím Ti palce. Já jinak normálka vstávám 2-3 za noc. To je u nás standart.
Měj se pěkně. ![]()
Radu sice nemám, ale rozhodně na tom nejsi tak špatně. My vstáváme od narození minimálně 3× za noc a to je fakt minimum. Kojím hoooodně krát za den a ještě k tomu je malá ubrečená, postýlka u nás neexistuje, je to nošenec co nemá rád kočárek. Prostě opravdu náročné miminko. Že by spurt od narození ![]()
Ajjo- nemas to teda lehky,ale bic, ze to je tak od zacatku a ze je mala v pohode. my to tak nikdy nemeli, takze u nas je to zmena. volala jsem dneska mudr, vydrzim pres vikend, v pondeli jdeme na prevazeni a pak se uvidi. nechce se mi mu davat mliko, z flasky neumi a kdyz se nauci podle me, prestane chtit ode me, protoze se musi kolikrat trochu snazit, lenoch
je atopik, tak bych to chtela nejak ustat. ale nebude dano, tak nebude. uvidim
Petas- me to uz trva pet, tak se necham prekvapit.