Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@micha.bello píše:
No prave, pri osobnim setkani najednou uvidime, ze vse je jen pretvarka…A ten nejvetsi nadavac bude tise sedet v koute.
Já jsem si právě představila, jak by tam v reálu vypadalo třeba povzdechnutí, jak uživit rodinu ze stovky na den, anebo povídání o paterčatech, kdyby to kopírovalo zdejší diskuze. ![]()
Je mi jasný, že by to tak konfliktní nebylo.
Osobně o to ale nestojím. Nemám chuť trávit čas s lidmi, se kterými mám společné jen to, že chodíme na stejný stránky.
A s těmi pár TOP, které mám fakt ráda a padly jsme si do oka, se setkám radši ve dvou, třech na kafi.
.
Jsem zvědavá, jestli se najdou nějaké davy, které budou ochotny jet.
@micha.bello nic ti nebrání to zorganizovat ![]()
mně stačí potkávání s lidmi ze skupin ![]()
Super bude svingers párty. Akorát prosím až bude můj chlap v práci.
@JayLee píše:
všichni urcite neno takze by to v tom pripade chtelo i nejakou ochranku radsi aby dohlížela na poradek a klid
![]()
@jane-e píše:
nejlip v ZOO s volnou kapacitou, divocejsi kusy by zavreli do klece jako nove exemplare
@JayLee píše:![]()
takze se ujimas dobrovolne organizace srazu jo?
to je moc fajn
uz jsem myslela, ze se nikdo nenominuje
![]()
ja vyresila misto, zbytek at si vyridi kdo chce, ale ja tedy ne
![]()
@jane-e píše:
nejlip v ZOO s volnou kapacitou, divocejsi kusy by zavreli do klece jako nove exemplare
a kdo bude vybirat vstupne? ![]()
Naše skupinka z emimina už měla dokonce srazy dva a jelikož jsme z celé republiky, tak jsme daly střed republiky - Vysočinu a paráda
Příští rok jedeme zase ![]()
Tak u nás si už maminky z emimina běžně vysedávají na zahradě. ![]()
@micha.bello píše:
Ahoj, je v planu nejaky sraz uzivatelek/u z e-mimina?
Babišova provokace? Zhodnotil černou kroniku iDnesu jako příliš fádní? ![]()
@JayLee píše:
tak to jsem zvedava zda někdo něco takového domluvi teda![]()
![]()
a zorganizuje
Tak začneme, ne? Sraz o víkendu kočko?
![]()
Co máte pořád s tím Babišem?
Kdybyste napsali něco o Swarczeneggerovi, tak tam jdu… ten by mě před Váma ochránil… kdyby teda vypadal jako před 20 lety v Terminátorovi 2. ![]()