Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
Měla jste některá z vás neprůchodné děložní hrdlo? Po porodu mi dělali kyretáž, poté mi nedocházela menstruace a hromadila se v děloze. Znovu jsem musela na kyretáž a nastala stejná situace. Nevíte někdo jak se to dále řeší, tak aby se situace neopakovala? Nikdo není schopný mi na to odpovědět. A lékaři neustále mlží. Děkuji
Ahoj, měla jsem po porodu taky problém se srůsty. Nakonec diagnostikován Ashermanův syndrom. Řešilo se to dvěmi Hysteroskopiemi a při každé jsem si nechala aplikovat protisrůstový gel(neplatí pojišťovna). Pak to již bylo dobré.
Obrat se na docenta Michala Maru od Apolinare. Komunikuje po mailu, mail si vygooglis. Nebo mu napis na www.porodnice.cz do gynekologicke poradny. Co se tyka srustu a podobnych problemu, je to u nas nejvetsi kapacita. A neskutecny sympatak ![]()
@Martina Pl Ahojky, mohu se prosim zeptat jak ti to dopadlo? Take mam srusty, po konizaci mi srostlo delozni hrdlo pry kvuli kojeni a absenci menstruace 🤷🏼♀️ take mi nikdo nedokaze dat nejake normalni informace. Dekuji!
@Ell11 Obratte se na docenta Maru, opravdu. Je nejlepsi. S timto vazne nema smysl experimentovat. Nebyt jeho, tak nemame druhe ditko ![]()
Doporucuji procist diskuzu Ashermanuv syndrom…ma teda asi 143 stran
Nedopadlo. Dostala jsem antikoncepci, aby se mu upravila menstruace, jelikož jsem skoro obden špinila. A bylo mi řečeno, že se mi začíná menstruace zase hromadit v děloze. Že za 3 měsíce uvidíme, co to udělá. Menstruaci teď nemám vůbec, jen bolesti dost silné. Kontaktovala jsem MUDr Máru, uvidíme, co napíše. Ale jasné řešení do budoucna žádné, jedině odstranit dělohu