Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
koupila jsem si nový kočárek.poprvním měsici ježdění mi vypadl šroub který drží konstrukci kočárku,takže mi pořád zatáčel doleva.další měsíc mi upadl šrooub, který drží střechu kočárku.s kočárkem jezdím dva a půl měsíce a i přes to,že šroub kterývypadl sme nahradili jiným, tak dnes vypadl znovu a zacal vypadavat i ten originalni na druhé straně.Jsem z tho uplně hotová.Mám první mimčo,takže jsem nechápala jaký je rozdíl mezi levnějším a dražším kočárkem,ale poučila jsem se.Jen teď nevím co mám s kočárem dělat.Abych mohla s dcerou jezdit pořídila jsem si jiný a u tohoto stále čekám až mi prodejce pošle náhradní díly,ale jsem rozhodnutá,že jezdit už s ním nebudu.Je hrozný že se zboží musí reklamovat třikrát,když je evidentní, že u takového produktu oprava nepomůže a šrouby padají vesele dál.taky mi přijde absurdní reklamovat třikrát kočár, aby vám vrátili peníze, takže z půl roka který hluboký kočár potřebujete bude tři měsíce v reklamaci.nevím co mám dělat.Máte s tím prosím někdo zkušenost?děkuji
Tak to je mi tě líto… poučení pro příště.
My máme kočár a slouží už 5.rokem (na druhé dítě) bez problémů - trojkombinaci, trojkolku
nikdy s ním žádný problém nebyl ! Jo jednou píchlé kolo
Je fakt, že pořizovací cena byla 24tis.
Ale bohatě se nám to vrátilo. Kamarádka na první dítě postupně kupovala hluboký kočár, autosedačku - vajíčko, sporťák a golfky a nic z toho jí moc nevyhovovalo. Sháněla k tomu pláštěnky a další vybavení. Ještě měla šátek a nosící batoh. A cenově byla tam, kde my. A pak na další dítě chtěla kočár jiný.
A to jsme kupovali vlastně jednu věc ![]()
Ahoj, zkušenost nemám. Jen jsem vybírala kočár tam, kde mi dají náhradní, kdyby právě na reklamaci došlo.
no já byla tak hloupá, že jsem ho objednala na internetu, takže když ho budu reklamovat musím ho zabalit a poslat.budu platit poštovný jako šílenec a nic z toho:-C nejradši bych si nafackovala, koupila jsem ho, protože byl pro holčičku, tak krásně růžový…Nejen, že mi nevydží na druhý mimčo,ale rozpadl se po dvou měsících, to je docela masakr.Přemýšlím jestli se mi vyplatí ho někam posílat a nervovat se.Manžel už je tak vzteklý, že říkal že ho dáme k popelnici takovej vrak:-C je mi líto těch peněz ![]()
Kolik stál ? Já bych to reklamovala. Některé e-shopy mají i své kamenné prodejny. Zkus tam zavolat a domluvit se s nimi. Klidně bych tam s tím kočárem dojela. Přece si nenecháte takhle s@át na hlavu !
Držím palce.
moc nestal okolo šesti tisíc, ale na ulici je nenajdeš viď…no mají obchod v Praze a ja jsem ze zapadních čech, takže na tom budu uplně stejně jestli tam pojedu za spoustu benzinu nebo ho pošlu,tak jakko tak na tom prodělam…zkusim se zeptat jestli to vubec uznají jako reklamaci.Psala jem panovi at mi v rámci reklamace pošle ty díly co odpadali psal že ano, ale marně čekám druhý týden…sice si to doma opravim ale co s nim budu dělat když už mam jiný.no podělala jsem to.Jsem poučená ![]()