Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
10.12.06 20:35

Ahoj tak Vás zdravím po víkendu. Já vím ještě je brzy na těhulky se srpnovým termínem některé ještěo tom ani neví. Já měl a tekovou radost z toho pozitivního testu že jsem hned tuto diskusi založila a věřím že se to tu rozjede.

Vítám tě izo a napiš o sobě víc.

Radulko jo píšu i na B-c a doufám že čas nějakej bude a přeji moc ať to tentokrát vyjde a můžeš se k nám přidat. Já to taky ještě nemám potvrzené od doktora ale doufám a věřím že bude vše ok.

Edík taky přeji ať to tentokrát vyjde. Já vím máme před sebou běh na dlouhou trať ale snad jak se přehoupne 12 t. tak už to bude větší jistota k srpnovýmu cíli.

Nekusena mamino. Díky moc za podporu snad jestli to vyjde tak to s dvěma capartama zvládnu. Taky jsem věčně s malou sama manžel v práci a babičky daleko.

Jinak o víkendu jsme si užívali tatínka a pekla jsem cukroví. Jinak jsem z Vysočiny a mám 14 měsíční holčičku

No přeji všem krásný večer. Drobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
11.12.06 13:01

Ahoj Drobku,
koukám, že ses dočkala a srpnové maminy se pomalu začínají hlásit.
Takže jsi od nás červencových dezertovala :D
Tak ať se Vám těhulky daří, ať jde vše podle plánu a ať si v létě můžeme domů přivézt krásné uzlíčky.
Ahoj Pavla

http://tickers.TickerFactory.com/…58a/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
12.12.06 12:11

A uz je to tu //

Ahojte! Hlasim sa k Srpnovym (augustovym)!!! Vcerajsi test bol //
Tesim sa… Idem ku Dr, ale citim ze je to na 100%, snazili sme sa len 2 mesiace a ono to na druhy pokus vyslo! Dufam, ze nas tu bude vela, pa vsetkym drzim palce. Lucia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
12.12.06 12:50

Ahojky všichni.

Lucie gratuluji a přeji ať tu svoji fazolku vidíš na UZ a všechno vychází.

Pajk jo nezlobte se že jsem dezertovala já nakonec vidím že není tolik času a tu se to začíná rozjíždět a snad se to po Novém roce rozjede jak u Vás. všem Vám v červenčátkách přeji taky bezproblémové těhotenství.

Jinak malá usíná a já jsem tu na skok. Peču běhám po městě sháním dárky. Zatím je mi dobře necítím se jako těhule ale je ještě brzy já jdu k doktorovi až po novém roce.

Všem krásný den. Drobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
12.12.06 14:45

Drobku vždyť já (a určitě ani holky) se vůbec nezlobíme :)
Užij si vánoc a ať je po Novém roce na kontrole vše OK
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iza
143
12.12.06 15:29

ahoj drobku a ostatní…
všem těhulkám gratuluju…
jinak já jsem z Prahy,7tt, no a je to mé první těhu v 28letech, tak jsem taková trochu nervní … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
15.12.06 14:26

Ahojky Izo avšichni ostatní jdu Vás jen pozdravit moc se nám to tu nerozjíždí tak nevím nevím asi někam dezertuju. Všem krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
15.12.06 19:42

Zdravím vás! Je to nádhera, jak to letí, je tu dalším měsíc s těhulkama! Já jsem z října 2006, i když se má dvojčátka nakonec vyklubala už koncem srpna. A není to tak dlouho, co jsem nakukovala do srpna 2005. A nebojte, vyjde to, taky jsem o jednoho mimise prisla, byla jsem na revizi a za dva mesice jsem otehotnela znovu a dokonce dvojnasobne! :D
Tak se drzte, je to krásné období!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
15.12.06 21:50

Ahoj vsechny tehulky! :wink:
Hlasim, ze za sebou mame dneska dalsi UTZ. Uz byl krasne videt vacek. :D
Podle UTZ je tehu stale o dva tydny mladsi, ale pry je to v pohode. Nemam se stresovat. :oops: Dalsi kontrolu mame 5.1., tak doufam, ze se na me uz bude usmivat Piskotek s krasne tlukoucim srdickem.
Po tom, co se nam stalo letos na jare, mam samozrejme neschopenku. :wink:

Jak se citite tehulky? Ja mam porad docela silne bolesti briska, hlavne v noci, az me to budi 8O .Ale snad je to v normalu.

Tak vsem preju pohodove tehotenstvi a ja zase nekdy nakouknu, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
17.12.06 19:40

Drobku-zadna dezertace!!!! Pockej si jeste par dni a uvidis jak se rozjedete-budete mit narvano :D Taky jsem z rijna 2006a moc drzim palce at vam to tu vsem vyjde-a uzivejte si to s brisky-hrozne to leti a ani se neotocite a misto UTZ budete probirat hovinka jako my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
17.12.06 20:31

Ahojky.

Jo Gabinko neboj já jen tak straším určitě se to tu rozjede. Tak dneska mám manžela na florbale a malá už spí. Jinak jsme dneska zdobili perníčky a byli na návštěvě u babičky. Jinak je tu pěkně hnusný počasí úplná inverze.
No těhotenství zatím moc nevnímám špatně mi není a unavená taky nejsem. Poslední dva dny Lucinka spala do 9 tak jsem vyspaná. No zato teď tam cosi ještě brebentí v postýlce no asi jen tak spát nebude.

krásný večer drobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
18.12.06 12:30

ahoj holky tak dnes rano jsem na testu objevila //..takze se hlasim do srpnatek …teda snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
18.12.06 13:15

Ahojky Leňulindo jsem ráda že nás přibívá moc gratuluji ke // čárkám a kdy jdeš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.12.06 14:08

tak ja se taky hlasim. :lol:
tp bych mela mit 7 srpna :wink:
prvni tehu nedopadlo a zkoncilo ve 12 tydnu :cry:,tak tet moc doufame ze to dopadne dobre.uz mam za sebou jeden ultrazvuk a druhy me ceka zitra.uz tet mam strach. :wink: koukam ze uz tu vsechny od videni znam(teda skoro vsechny)radulku od nas ze zivota po potratu a edika taky a drobka ze sovicek :lol:

jo ale musim nahlasit smutnou zpravu.edik samovolne potratila :cry: .byla ale rada ze nemusi do nemocnice ,proto z uz tusila dele ze je neco v neporadku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.12.06 14:10

lenulindu taky znam a moc gratuluji.me bylo jasny ze kdyz byla pred tim slaba // tak ze to uz je 100procentni :wink:
drobku a jak to ze ty jeste netestujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí