Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrá ráno všem srpňátkům a srpňačkám:-)
taky hlásím dvě čárky - včera jsem měla dostat MS, večer jsem nevydržela testovala a… tááákové krásné tlustice //:-)
Tak je to jasné… Ráda se k Vám přidám. Dnes ráno jsem byla hned u paní doktorky - buď si o mně myslí, že jsem hyperaktivní nastávající maminka nebo blázen, ale po jedné předchozí špatné události je třeba, abych brala Utrogestan, takže jsem byly předběžné domluvené, že když jo… tak přijdu hned:-). Tak jsem přišla opravdu hned.:-) Mám napsaný Utrogestan a beru 0-0-2 - aby všechno dobře dopadlo:-) Další kontrola 8.1.
Mějte se všechny moc hezky
Majkeela
srdicko busi jak o zivot a podle ultrazvuku je to na den stejne veliky
(7tyden).dr byl moc hodnej.rikal ze si oddychnul.vzaly mi krev a dostala jsem tehu prukazku
.na dalsi kontrolu jdu 26.1 na moje narozeniny
.uz muzu brat jen jeden duphaston denne.dostala jsem zase fotecku
![]()
Dalmatinko moc gratuliji to je moc dobře.Za to já dneska testovala a nebyla tam ani slabá čárka počkám do štědrého dne a uvidím. No asi k Vám patřit nebudu
drobku a co jsi mela za tehu testy??
naky jsou opravdu spatny ![]()
kolik jsi dc??
26 dc je jeste brzo.kdy byla ovulace vis??dve // jsou videt nejdrive 12-14 dni po ovulaci.ja mela 28 dc hodne slaby ![]()
A tu jsem tam včera měla. No já měla PM 24.11 a mám spíš cyklus 30 denní. Možná je ještě moc brzy na testování
No přesně nevím kdy jsem jí měla ale spíš jí mívám až tak 14-16 den
jeste budes muset pockat.na testovani je opravdu brzy ![]()
za 5 -7 dni uz ale bude jasno ![]()
moc drzim palecky. ![]()
jo jo díky snad to vyjde ale vydržet co. ty jsi testovala poprvé ten 28 dc jo
Drobek píše:jo.ja vydrzela.proto ze 5 mesicu pred tim jsme se marne snazily a nevychazelo to,proto ze jsem vzdycky testla tak 25 dc a mrcha dorazila.tet jsem se na to testovani vykaslala a koukej jak to dopadlo
jo jo díky snad to vyjde ale vydržet co. ty jsi testovala poprvé ten 28 dc jo
Tak to je moc dobře že se Vám to povedlo a že dnešní UZ dobře vyšel. No mě když to nevyjde nevadí snažíme se první měsíc tak co bych chtěla. Ale bylo by to krásné pod stromeček
drobku malokdo ma to stesti ze to vyjde hned.kdyby jsi videla co ja se naplakala
.tri mesice jsem musela po revizy cekat az sse telo vzapamatuje a pak 5 mesicu se nedarilo.myslela jsem ze se zblaznim.moc jsem si mimco prala kdyz jsem o jedno prisla.uz jsem myslela ze se to nikdy nepovede.pripadalo mi ze se snazime uz aspon rok
.jsem rada ze se povedlo ![]()