Poradna duly
Jana Čurdová
ne nezvracim..ale sem tam se me spatne udela…hlavne rano v trolejbusu…k doktorce pujdu az po novym roce..ted uz ma stejne dovolenou…
Drobku me taky boli chvilkama bricho jako u MS..
leni to to vydrzis?.ja sla hned jak jsem zjistila ze jsem tehu.asi 4 tyden.
.porad me bolelo bricho tak jsem mela strach jestly to je v deloze
Ahoj Dalmi.
Jo to břicho mě bolí fest. No nic jdem obědvat někdo mi tu kvílí
drobku me to brisko taky boli porad,ale uz je to lepsi.nejhorsi to bylo do 6 tydne,tet uz je to o.k.
ja taky rvu hlady ![]()
me to bolelo dost pri tom prvnim tehu…ted taky ale fakt jen sem tam a trva to chvilku..a spis vecer…
a videla dr. uz neco vv tom 4tt??
Tak jsem dala dračici spát, ale ještě si povídá v postýlce.
Jak usne tak chci skočit nakoupit do obchodu mám to kousíček a odpoledne jedem s kámoškou navštívit kogeyni z práce má taky svištici o měsíc mladší než je ta naše.
No a já myslím že je zatím vidět jen žloutkový váček ve 4 týdnu.
Ty myslíš tím vv vrozené vady Lenulindo?
Jo jo tak to já myslím ten žloutkový váček srdeční akce až myslím v 6 týdnu
lenulinda píše:ano videla gestacni vacek.-mam i fotecku.tet v 7 tydnu srdicko
me to bolelo dost pri tom prvnim tehu…ted taky ale fakt jen sem tam a trva to chvilku..a spis vecer…a videla dr. uz neco vv tom 4tt??
Drobek píše:zloutkovy vacek
Jo jo tak to já myslím ten žloutkový váček srdeční akce až myslím v 6 týdnu
no kdyby me to bricho zacalo bolet nejak hodne tak bych taky sla..ale ted je to fakt v pohode…boli to vzdycky jen chvilku a vecer…
taky porad chodis curat??ja dnes v noci musela 4× vstavat..
lenulinda píše:ze zacatku jsem chodila casto a tet mi to tak neprijde,proto ze i hodne piju
no kdyby me to bricho zacalo bolet nejak hodne tak bych taky sla..ale ted je to fakt v pohode…boli to vzdycky jen chvilku a vecer…taky porad chodis curat??ja dnes v noci musela 4× vstavat..
ja taky hodne piju..ale spis dopoledne a pak navecer se snazit pit uz mit abych v noci porad nelitala..ale vcera me to stejne porad budilo ![]()
lenulinda píše:nojo udel nas tehotnych
ja taky hodne piju..ale spis dopoledne a pak navecer se snazit pit uz mit abych v noci porad nelitala..ale vcera me to stejne porad budilo