Poradna duly
Jana Čurdová
chodim do prace… ja mam v poho praci..sedim na zadku u pc..a ted uz ani nic nedelame
tak celej den koukam po internetu…piju u toho cajik…pohoda..ale ted tu jsem uz sama a je to zase nuda..
Ahojky dítko spí já mám nakoupeno a teď si půjdu dát kávu.
Lenulindo tak to máš fajn práci. Já jsem dělala na směny tak jsem šla po 20. týdnu na PN
si tady odpocinu vic jak kdybych byla doma…to bych urcite porad neco delala..ale tady sedim koukam na emimino ..zvedam telefony a tak ![]()
lenulinko a uz jste to rekly rodicum??ja to nejdriv nechtela rict nikomu,pak jsme to rekly nasim a zbytek rozhlasil zdenda (je to drbna)
tak to mas dobrou praci.me je doma dobre ![]()
drobku tak to mas pohodicku
nee nerekli ja to teprve vcera rekla Pavlovi…ja to reknu az po Novym roce az dojdu od doktorky ![]()
lenulinda píše:a co rikal paja??byl stastnej??zdenda byl uplne vyrizenej
nee nerekli ja to teprve vcera rekla Pavlovi…ja to reknu az po Novym roce az dojdu od doktorky
jj mel radost ale mysli jeste vetsi bude mit az dojdu od dr. a ta to potvrdi a rekne ze je vse v poradku ![]()
Jo jo mám klid.
A Dalmatinko já myslím, že žloutkový váčk je taky dobře ne
Drobek píše:to neznam.o zloutkovym vacku jsem nikdy neslysela,jen o gestacnim vacku,ale mozny to je. ja se zase v tom tak nevyznam.
Jo jo mám klid.A Dalmatinko já myslím, že žloutkový váčk je taky dobře ne
tak ja nasla korat tohle o zlotkovym vacku žloutkový váček
Váček tvořený z mimozárodečných epiteliálních obalů, vyplněný žloutkem. Vyskytuje se u zárodků ryb, plazů, ptáků i u savců.
ale nic vic o tom nevim
.ptala jsem se holek od nas z diskuze,ale taky nevi.az prijde jedna zdravotni sestricka Ka-tka tak se ji na to zeptam ta vi vsechno ![]()
Jo jo Já našla na internetu že o tom píší ve virtuální porodnici žloutkový váček embrya tak je to určitě správně
Ahoj holky,
tak z krve je hcg jistý…všechno sedí.
První termín 24.8. Našim to chci říct 24. jako pod stromeček, ač jestě nebude všechno potvrzený UTZ(ten až toho 11.1.). Člověk ale na druhou stranu nemá v žádném týdnu nic jistý, tak proč jim to neříct už teď . A zítra to asi řeknu i v práci, nevydržím mít takové tajemství
,ještě ne vedení, ale kolegyním to bonznu, jsme super parta…budou mít radost. Dávejte na sebe pozor, nohy v teple a alkoholu s mírou na prohřátí… ![]()
Ahoj jen Vám zděluji že Vás opuštím jsem dneska 29SC a z ranní moče test fakt negativní tak už netestuju na štědrý den. Mějte se krásně klidné svátky a já se určitě přidám k září či říjnu, ale slibuji už nic nezakládám.
drobek