Poradna duly
Jana Čurdová
Evikule - mám tenhle https://www.emimino.cz/modules.php?… a jsem z něj nadšená (akorát že v obchodě stojí necelých dvanáct
, my koupili starou kolekci za devět a půl
). Je to vlastně kombinace - z hluboké korbičky se dá udělat sporťák.
Už jsme dokoupili i golfky Inglesina, je to prostě moje srdcová značka. Všichni obdivují, jak je krásný a já obdivuju, jak perfektně pruží
.
Výběr kočárku je skoro nejtěžší úkol, záleží kde budeš jezdit a tak. Spousta kočárů má ale úděsně malé korbičky, tak to nebrat.
Fakt se nenervujte a nepozorujte, sama jsem nepotratila, ale vyděšená jsem byla až na půdu
. Když je člověku blbě, tak chce, ať je mu líp a naopak
. Užijte si ultrazvuky a nezapomeňte si říct o fotky (na té mojí vypadá moje děloha jako klobása
).
PS: Jsem malý, barevný, trochu jedovatý bonbon, těší mě
.
Dalmatinko já vše brala u prvního a malý měl 4 kila,tak jsem si ted řekla,že to zkusím bez vitamínů,jen ta listovka,snažím se mít dostatek jogurtů a mléčných výrobků kvuli kalciu,jen zelenina mě nebere,tak proto se ptám na vitamíny.
Jinak já snad kromě plínek mám vše schované po malým,bože já se tak těším,až mu to řeknem…
Jinak momentálně řeším v čem se vdát,už jsem měla koupený šaty,ale tam byl korzet a ten ted nehrozí,protože mám obr prsa…a to jsem nechtěla z pujčovny,ale asi mi nic jineho nezbude..
Přeji hezkou dobrou noc a zítra ahojky.Magda
holky tak mam pro vas prekvapko… sla jsem na zachod..a utiram se mela jsem takovy svetle ruzvy vytok..tak samozrejme hned panika a bych nezacala krvacet…tak jsem se sbalila a jela na pohotovost…tam jsem si trochu vymyslela i jiny problemy aby to nebylo blby......a byla tak silene hodna pani dr.......
TEHOTNA JSEM A UZ NAM TLUCI I SRDICKO…A VELIKOST PLODU PRESNE ODPOVIDA TYDNU V KTERYM JSEM !!!!!!!!
JSEM NEJSTASTNEJSI NA SVETE
lenulindo a nenasly hematom??ja tohle mela v minulem tehu.taky srdicko tlouklo,ale byl tam hematom.drzim palecky at je vse o.k.daly ti duphaston??
nene nic nenasli…ja uz pak ani nespinila…dr. rikala ze je vse v poradku…ja myslim ze spis jak porad na zachod a utiram se tak jsem se odrela…rikala ze nevidi zaadny stopy po krvaceni ani spineni.....
Ahojky…Leni to musela být uleva co?Tak se opatruj,a pohlad bříško
A at tluče dál jak zvon!
Jinak u nás bylo ráno zase blé stavy,včera to bylo v poho,tak jsem ráda,že se zase bublinka ozvala:)
Ještě nakouknu..pááá Magda
Lenulindo,
gratuluju a trošku závidím, že už máš první UTZ s úspěchem za sebou…
Tak se opatruj(te). ![]()
Len-til-kho,
nevadí ti u tvé Inglesiny, že nemá přehazovací rukověť?
SRPEN 2007
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 9+2
Lenulinda(15.61984/Brno/S)6+3
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 9+2
iza(28let/Praha)
Lucia1
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)6+6
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)8+5
mamiky
sedma-Robik 4 roky
ahojky.tak jak se mate tehulky??me uz neni dva dny zle,tak uz zase plasim.ach jo.proc nemuzu porad zvracet.aspon bych vedela ze je vse o.k
.
jinak jsem koukala ze sedma ma narozeniny na muj svatek
,tak to si budu pamatovat ![]()
Jééé Kamilo,tak to si to taky budu pamatovat a jestli ti to neva,budu tě oslovovat Kamilo,to dalmatinko je trochu dlouhé a neplaš,v klidu,ono se zase ozve…mě zas dnes bolí podbřišek a jsem nějak vlhká,asi si dělá místo…poslední dobou i dost spim,teda kdybych mohla,tak bych z postele nevstávala vubec…ale to nejde,do práce ještě pořád musím…
No nic jdu netit a hledat nějaké kloudné šaty…zatím pa M.
Dalmatinko,
já ještě nezvracela vůbec. Jsem bez chuti a pořád krkám
, ale jinak žádný blinky. O těhotenství zatím vím jen tím pobolívajícím podbřiškem a přesto věřím, že je vše ok. I když chápu, že už máš za sebou své-neplaš, i nezvracet může být normální
!!! A stresem vám ublížíš nejvíc. ![]()
Evikule - ten kočárek chci využívat hlavně jako hluboký, protože na řešení 2v1 moc nevěřím, koupili jsme kvalitní golfky, kterými chci ten sporťák v podstatě nahradit.
Přehazování rukojeti má smysl, když ten kočár chceš používat jako sporťák (to samozřejmě budu taky dělat, ale holt se musím rozhodnout před výjezdem z domu a na:,–(it korbu kýženým směrem) - miminko těžko budeš vozit směrem od sebe.
Přehazovací rukojeť určitě výhoda je, ale co jsem četla, tak si holky stěžují (možná jsou mezi kočáry i výjimky, ale to už asi bude jiná cenová kategorie) na změnu těžiště a špatnou ovladatelnost při jedné poloze. Řekla bych, že ta variabilita jde zas na úkor kvality. To si pak člověk musí vybrat.
Já chtěla velkou korbu, lehký kočár a výborné odpružení a to mám. Ono stejně asi zjištíš, že se do nějakého kočáru prostě zamiluješ a pak pro tebe bude ten nej
.
Lentilka
sedmo jo rikej mi klidne kamco a( nebo holky z me domovske diskuze mi rikaj dalmi ):lol: .klidne mi tak rikejte vsichni ![]()
no jsem trochu plasan,ale ja si proste pamatuju ze poprve to taky preslo a mimco bylo mrtve a tak si to stim spojuju,ale samozrejme to nemusel bejt priznak toho ze je mrtve,ale ze nevolnosti zkoncily,ale znate to porad jsounaky pochybnosti.kdyz jsem byla poprve tehu tak me ani nenapadlo ze se neco muze stat a stalo se a byl to pro celou rodinu sok a tak tet zase pro zmenu od zacatku plasim
![]()
ja do prace nechodim.mam rizikove tehu a predepsany duphaston.
jinak me se vubec nechce spat v noci,ale prez den,coz samozrejme nemuzu porad,takze ja to mam otoceny ![]()
jinak normalne usinam tak ve 2 rano ![]()
holky uz vas taky bere tak nakupovani??ja teda jeste nic extra nekoupila,ale koukam porad
.uz mam teda par tehu tricek,proto ze brisko roste a pak mam i tehu kalhoty,ale ty vetsinou nosim zatim jen doma ![]()
Kamčo na druhé straně chápu,že jsi ve stresu,zrovna včera jsem vzpomínala na to jak jsem čekala malého,byla jsem tak streslá,že jsem 3 měsíce jen ležela,nohy nahoře max seděla,šla jsem jen na wc,kde jsem trnula,jestli neuvidím krevikdyž bylo vše v pořádku,po těch 12 týdnech přišla velká uleva a já se zase zapojila normal života,ted to beru jinak,asi tím že už cipíska mám,jsem si jistější.
Dnes jsem byla s malým na ORL,budou nám trhat nosní mandle,asi březnu,to bude zas něco,ale naštěstí je to na 1-2 dny v nemocnici.Bude to v březnu,tak to už tam budu s bříškem a mimochodem mně už se klube pupík,nejsem žádný proutek,tak to jde rychleji,u malýho jsem měla obr pupek,škoda,že nemám skener,hodila bych vám je do galerky,pro zasmání.Budu muset končit jdu do prce,dnes až do večera bléééé…tak zatím ahojky a hezký víkend,jo a ktěm kočárům co vím i od kamarádek ta přehazovací rukojed je na nic…