Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky klaudule moc te mezi nami vitam ![]()
ja taky cekam sve prvni mimco,teda o prvni jsem prisla v kvetnu lonskeho roku ve 12 tydnu.ten strach ma kazdy a neboj se jak rikaji doktori je lepsi kdyz to priroda vyresi sama nez mit treba postizene mimco i kdyz jsem to hodne dlouho nemohla prekousnout a boli to porad strasne moc.nikdy neumre zdravy a silny plod
,takze jestly je vsechno v poradku tak se nemas ceho bat
.
ja mela zamkle tehu a zacla jsem spinit,takze jestly nemas nejaky spineni tak je vsechno v poradku
uzivej si tehu a neboj to kriticky obdobi se za chvilku prehoupne a strach prejde ![]()
Evikule píše:evi tak jo
Pro všechny srpnove tehule:
Co kdyby jsme si o sobe rekli neco vic…Treba co nas bavi, co delame a tak?
Cau Eviku..jj prukazku taky dostanu az na prvni poradne..jinak uz jsemm tri dny bez toho hnusnyho vytoku
…
a taky se mi moje rani nevolnosti presunuli na celodenni…takze me je ted na zvraceni porad ![]()
Dalmatinko , dekuji za mile privitani i povzbuzeni
Je mi moc lito toho, co jsi zazila, ale ted uz bude urcite dobre.
Me hrozne vylekalo, kdyz mi doktorka podle prvniho ultrazvuku posunula tydny o 6 dni zpet
Snad to ale znamena, ze jsem otehotnela pozdeji, i kdyz vim, kdy jsem mela ovulaci diky ovulacnim testum a miminko se treba zavrtavalo delsi dobu
Nemate s tim nekdo zkusenost?
Uz se nemuzu dockat dalsiho ultrazvuku, jdu 25.1., snad bude vsechno v poradku a miminko bude zase vetsi.
Dnes jsem hrozne unavena, jako po velkem flamu. Jesteze me nase labradorka vytahne ven na prochazku, jinak bych cely den prolenosila ![]()
Dalmatinko , jeste jsem zapomnela napsat, ze vubec nespinim, ani nemam krece nebo neco podobneho, je mi hrozne dobre, az na ten zaludek na vode a trochu bolestiva prsa ![]()
klaudi tak neboj vse bude v poradku.ja jdu k doktoru 26 ledna tak mam taky strasnej strach
.budu uz ve 12 tydnu tak pak se teprve zacnu poradne radovat i kdyz uz nakupuju na mimco a to jsem si rekla ze pockam ![]()
stim terminem porodu si nic nedelej,proto ze mereni neni uplne stoprocentni.rikaji ze stoprocentni mereni je ve 12 tydnu a podle toho se ti jeste TP upravi ![]()
taky znam spoustu holek co byly o 14 dni nez mely bit a nakonec to v toom 12tydnu jeste posunuly o tyden driv,takze si z toho hlavu urcite nedelej
![]()
ja mam zase strasnej strach z listeriozy
.mam dva dny prujem a boli me ruce a nohy tak radsi zitra zkocim na krev,tak mam s toho strasny nervy ![]()
Dalmatinko , dekuju, taky doufam, ze ten posun nic neznamena a vse bude tak, jak ma byt
Teda, 12 tyden, to uz pak budes za vodou a budes se moci radovat
Budu moc drzet palce.
Urcite radeji na krev zajdi, ale ja zrovna pred dvema dny taky mela hrozny prujem a dnes jsem se skoro nebyla schopna zvednout z postele. Myslim, ze je to vsechno ovlivneno i tim netypickym lednovym pocasim. Ale urcite tam zajdi, abys mela jistotu, ze je vsechno v poradku. Jedla jsi v poslednich 3 tydnech nejake salaty, plisnove syry nebo pastiky? Dej vedet, jak jsi dopadla.
klaudie nic jsem nejedla jen jogurty a kureci salam ![]()
to by clovek nemohl jist nic.
.no radeji tam zajdu.znervoznuje me jak me boli ty ruce a prsty ![]()
jinak salatum a plisnovym syrum se vyhybam,ale clovek nikdy nevi kde to muze bejt
.jsem trochu plasan ale to je tim prvnim potratem.tet furt maluju certa na zed.hned rano zavolam k dr a uvidim kdy mi rekne ze muzu prijit na krev.volam prakticke lekarce tak proste reknu ze to potrebuju hned i kdyby to melo stat cokoliv
pak budu konecne klidna ![]()
je to hrozny kolik nebezpeci vsude ciha.
taky jsi mela velky prujem??me trva teprve druhy den,ale je pravda ze splacam pate prez devate
.dneska jim jen dusenou mrkev ![]()
klaudi a jsi hodna ze mi drzis palce.ja ti je taky drzim i kdyz myslim ze u tebe bude vse v poradku.kolik ti je let a od kud jsi??
Dalmatinko , urcite to bude v poradku. Pokud nejis nic, kde by bakterie listeria byla prokazana, tak to spis bude nejaka strevni chripka nebo to mas z toho placani jidla
Ja to delam taky. Zjistila jsem, ze mi je zle, kdyz se nenajim i kdyz se najim moc
Prujem jsem mela opravdu velky a neprijemny, hrozne me bolelo bricho, jedine, kdy me to nebolelo, byla poloha v leze a porad jsem musela chodit na zachod. Urcite tam ale zavolej, at jsi klidna.
Ja jsem z Prahy a je mi 27 let. V zari jsem vy:,–(ila antikoncepci a druhy cyklus uz to vyslo. Moc si preju, aby vsechno dobre dopadlo. Musim se prestat tolik stresovat.
Odkudpak jsi Ty a kolik Ti je? Vycetla jsem spravne, ze jsi na rizikovem? Ja chodim stale do prace a dokud mi bude dobre, tak bych asi chtela chodit. Doma bych asi jen kynula ![]()
klaudul ja jsem z plzne za 13 dni mi bude 24.presne 26 ledna stejnej den jako jdu na ten dulezitej ultrazvuj tak doufam zeto bude pak velka dvojita oslava.na muj svatek 31 kvetna(kamila) jsem byla na revizy,tak jsem trochu vyplasena ze mam narozky a jestly to neni spatny znameni ![]()
tak to je super ze to takle rychle vyslo.to jsi super plodna.nam se to povedlo poprve za 3 mesice a tet za 5 mesicu,ale ma na tom velkou porci psichyka.to je opravdu potvora.Uz jsem se bala ze neotehotnim a kdyz jsem na to prestala myslet tak byli // ![]()
ano ja jsem na rizikovem.vetsinou po jednom potratu ti nabidnou hned rizikove tehu a ja ho rada prijmula
jsem doma vlastne uz od brezna minuleho roku(to jsem byla poprve tehu a delala jsem nocni tak jsem taky hned dostala rizikove),tak jsem si zvykla na pohodli
a pritel taky na to ze ma vareno naklizeno,tak jsem hned od zacatku tehu byla doma.
jestly se citis ale dobre tak je lepsi zustat mezi lidma
akorat pozor na chripky.ja v prvim tehu mela 3 tydny v 8 tydnu tehotenstvi chripku a mozna i to prispelo k tomu ze to dopadlo spatne.takze papej vitaminy a ovoce a klidne pracuj zda je vse o.k ![]()
doufam ze ten prujem byl jen strevni chripka.zitra napis jestly mi vzaly krev ![]()
Dalmatinko , tak jak jsi dopadla u doktora, vzali Ti tu krev? Je to v poradku?
Urcite se neboj, ze ty souhry datumu svatku a narozenin neco znamenaji. Vsechno bude v poradku, ver tomu. Tou hruzou uz sis prosla, ted uz bude urcite jen dobre ![]()
Chripku jsem mela na zacatku tehu taky, ale slabounkou bez teploty, jen unava, kasel a ryma a poctive jsem lezela, tak snad se to neprojevi.
ahojky klaudul.no rano jsem se vzbudila az ve 12 hodin a zjistila jsem ze prujem nemam nic me neboli tak jsem zjistila ze jsem jen plasana a ze zatim stou krvi pockam.zadny priznaky na listerku nemam tak snad to bude dobry.jsem blazen co
?ale jsem rada ze je mi dobre.
jinak ten souhrn svatku a narozenin radsi neresim.uvidim po kontrole.
bud se zblaznim a nebo si reknu ze jsem tu smulu prolomila ![]()
kde jste??
![]()
ani nehazim seznamek,proto ze to je zbytecny kdyz jsem chodim jen ja ![]()