Poradna duly
Jana Čurdová
si dejte taky krystynku.vzdyt to je jedno
.moje setrenice ma taky adama ![]()
Jenže my bydlíme ve stejném měste a to kousek od sebe. A pokud spolu budou chodit do školy, nebo i do třídy, tak by byl problém. Stejné jméno i příjmení. Jinak by mi to bylo jedno, kdyby bydleli jinde.
Ahoj holky,
teda nestíhám číst. Já v práci moc čas na psaní příspěvků nemám, tak se mrknu vždy večer doma, co nového.
Tak Luci, Radek bude mít 30 a navíc v NJ chodil do školy jen do 8let, pak se přestěhovali do Čech.
Jinak já mám asi kočárek vybraný…na 80proc.Láska na první pohled! Mně se ty moderní varianty a kombinace alá kosmická loď moc nelíbí. http://www.mimishop.cz/…a/detail.php?… Navy varianta s osmi kolečkama-v obchodě ho mají i se sport.sedačkou za 17tis. Má spoustu vychytávek,lehký, jednoduchý… Kupujou nám ho naši a ty jsou z něj taky nadšený. Sami bysme ale taky kupovali levnější.
Já bych chtěla holčičku-Radkovi to je úplně jedno. Naše jména: Ladislav po taťkovi (který má tři holky) a Danielu skoro po tchýni (měla dva kluky, jmenuje se Danuše-to je podobný). Ať tak či tak, jeden z nich bude mít obrovskou radost ze svého „nástupce“.
Ještě jsem Vám zapomněla napsat, že máme doma dva naše miláčky kocoury-Olivera a Bonifáce (Olík a Boník).
Tak se mějte,já jsem pro změnu nějaká nachlazená-v lékárně toho na vás denně naprskaj…tak se cpu medem, mandarinkama…čím to jde a cucám chemii,co můžem. Jinak super stránky o lécích v těhu www.safebryo.cz zpracované farm.fakultou v Brně ![]()
lucinko tak to by bylo blby kdyz bydlite ve stejnem meste
.treba jeste vymyslite nake jine jmeno.me se jeste liby klara(tu ma bracha)anicka,natalka,karolinka, a urcite na neco hezkeho prijdete
![]()
avi mi taky mame kokrspanelku meginku a kocicku honzika,ale je to holka,takze dve zvireci holky a pak mame jeste rybycky,takze taky peknej zverinec ![]()
Ahoj holky,
vubec nestiham cist, natoz odpovidat ![]()
My o jmenech jeste nahlas nepremyslime, teda mozna ja sama, ale s manzou je jeste neprobirame. Ja bych chtela spis holcicku, ale klidne i chlapecka, hlavne, at je mimi zdrave
Pro holcicku by se mi libilo Ema nebo Nela a pro chlapecka Honzik (po tatinkovi
) Nechate si to rict? Ja urcite, nemam moc rada prekvapeni ![]()
Chtela jsem se vas jen zeptat, zda vas porad jeste boli prsa a zvetsuji se vam? Me totiz prestaly bolet, jen trochu bradavky, ale uz se mi od zacatku tehu vic nezvetsily. Mam tmavsi bradavky a okolo nich takove vystouple pupinky. Porad se zkoumam, jestli neco neni v neporadku ![]()
Jeste jsem zapomnela napsat, ze mame 1,5 letou zlutou labradorku Winnie ![]()
klaudul v tehu knizce pisou ze vetsinou prsa prestavaji rust na konci prvniho trimestru a pak zase zacnou rust,ale boli me furt,ale uz se tet moc nezvetsujou.uz takle si pripadam kozata.nikdy jsem prsa nemela a tet mam uz pekny dvojky
,takze strach nemej,bude to v poradku
SRPEN 2007
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 11+3
Lenulinda(15.61984/Brno/S)8+5
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 11+4
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)9+6
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)7+6
Klaudule(1979/bykúpraha/)9+2
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)12+0
Mispulin(29let/praha)10+5
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu[barva=orange][/barva]
SRPEN 2007
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 11+5
Lenulinda(15.61984/Brno/S)8+6
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 11+5
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)10+0
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)8+0
Klaudule(1979/byk/praha/)9+3
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)12+1
Mispulin(29let/praha)10+6
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Ahoj tak jsem se snad prokousala registrací, čekala jsem dlouho, ale protože čekáme dvojčata, tak jsem chtěla vědět, že je vše v pořádku. Mám z toho trochu strach, máme doma už dvouletého kluka, tak to bude asi hukot.
ahojky anonymko.tak te vitam,ale registraci si se prokousala spatne
.zkus to jeste jednou prosim.dvojcatka tu jeste nemame
,takze budes tady hyckana dvojnasob ![]()
culik píše:
Ahoj tak jsem se snad prokousala registrací, čekala jsem dlouho, ale protože čekáme dvojčata, tak jsem chtěla vědět, že je vše v pořádku. Mám z toho trochu strach, máme doma už dvouletého kluka, tak to bude asi hukot.
Ahoj Culiku!
Tak to moc gratulujem-zkušená mamina a ještě navíc s dvojčátkama
Kdoví jestli nakonec nesklouznete do červencových maminek. V kolikátém týdnu jsi? A ještě intimní otázka-jak se dělají dvojčátka, já si je i přála ![]()
Tak se zase po krátké době hlásím. Jak je maminy? Já celkem v pohodě. Už bych ale byla nejraději doma. V práci mě to vůbec nebaví. Ale od středy mám dovolenou, tak to už zítra nějak vydržím. Ve středu jdu k dr. na kontrolu, tak se mě začíná zmocňovat strach, jestli je s mimi vše v pořádku. Doufám, že jo. Nějak mě totiž přestalo být nevolno, tak jsem z toho nějaká přešlá, že se nic neděje.
Jinak prsa mě pořád bolí. Je sice pravda, že už je to trošku míň, než ze začátku, ale pořád jsou hodně citlivé. A už taky přestaly růst (naštěstí), nebo se to aspoň zpomalilo. Za chvilku bych je měla jak balony ![]()
Jo, a moooc zdravím anonymní maminu s dvojčátky ![]()
SRPEN 2007
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 11+6
Lenulinda(15.61984/Brno/S)9+0
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 11+6
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)10+1
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)8+1
Klaudule(1979/byk/praha/)9+4
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)12+2
Mispulin(29let/praha)11+0
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
lucinko to je normalni ze nevolnosti ustupujou.me taky uz neni tak zle,ale ve vsech tehu knizkach pisou ze v 11-12 tydnu nevolnosti vetsinou konci a nebo se hodne zmirni,tak nemej strach .stema prsama je to stejne
.boli,ale uz si na ne muzu sahnout a taky uz nerostou.nevim zda mit radost nebo ne
,ale jeste narostou
.
jinak na kontrolu ti budu drzet moc palecky.ty na me taky mysly..
das nam nak vedet??
ja jdu v patek
jinak tehulky ozvete se