Poradna duly
Jana Čurdová
andiska
jedine co me napadlo je ze by turecke restauraci to dela i turecky pritel me kamaradky.naucil se tam mluvit dobre cesky a je tam i mezi svymi,takze si ma skym popovidat i svym jazykem ![]()
a konstans napis mi jak se jmenuje tve detatko.uz jsem te zaradila mezi maminky,tak abych mohla i dopsat jmeno. ![]()
andiska,28.111981,vdana,OstravaXBrighton,12t+6""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;104/st/20070806/dt/5/k/34bc/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…4bc/preg.png
konstans, ja pisu z anglie, Brighton, manzel je Turek, takze to budeme docela zajimava rodinka, mluvime jenom anglicky, sem tam neco cesky a ja turecky""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;104/st/20070806/dt/5/k/34bc/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…4bc/preg.png
Andisko, to ze mate ruzne rodily jaziky je moc dobre pro miminko, protoze bude mluvit oba jaziky a to znamena 2 ruzne kultury, ne?!?
Muj syn se jmenuje Konstantin a je mu 11 mesicu. Jnak Konstans 11.01.1983/Bulharsko, Sofia/Vdana/9+2
Ahoj těhulky,všem přeju všechno nejlepší… ![]()
Já na vás narazila až dnes,jinak chodím na emiminu do diskuze NEPLODNOST-PCO,proto bych byla ráda mezi váma,můžu???
![]()
Jinak zdravím Izu ![]()
Ahoj.
Týýý jo. To byl úrodný víkend na nové „členky“ naší diskuze.
To je super. Vítám ještě Konstans a Janku! Já jdu zítra v 8.30 na první poradnu…už se nemůžu dočkat.
Tak mi držte palečky, večer napíšu. Přeju všem příjemný další týden našeho těhulkovství. Pohlaďte bříška. ![]()
evi ahoj.fakt urodnej vikend vid ![]()
janko vitam te mezi nami.jupi.mam radost.taky neco napis o sobe at te muzu dopsat do seznamku.jinak iza se uz neozvala hned od zacatku,tak by me zajimalo jak se ma.no snad jsou v poradku ![]()
holky pozadam lesi o nasi fotogalerii srpen 2007 aby jsme mely kam davat fotecky brisek.chcete??
SRPEN 2007
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)13+1
andiska(28.11.1981/Brighton/V)12t+6
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 12+5
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) 12+2
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)12+2
Mispulin(29let/praha)11+6
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)11+1
Klaudule(1979/byk/praha/)10+3
Lenulinda(15.61984/Brno/S)9+6
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)9+2
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)9+1
iza(28let/Praha)
Lucia1
JankaR
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
holky zkontroluj te to,zda je to v poradku
.kdyz tak napiste.
Ahoj po vikendu,
vitam vsechny nove prichozi a drzim palce, at to tu spolecne dotahneme do stastneho konce. ![]()
EVIKULE: drzim moc palecky, aby bylo na dnesni KO vsechno OK.Pak se hned ozvi, jak jsi dopadla.
DALMI: honem posli zadost o nasi vlastni galerii!!! ![]()
Jak se jinak mate? Mne nevolnosti konecne ustupuji. Je to vyrazne lepsi. Ve stredu musim znovu na kontrolu kvuli tomu hematomu ( krevni srazenine) v deloze, tak na me, prosim, myslete, at je to v poradku.
Diky. Opatrujte se a pohladte briska ![]()
Ahoj těhulky tak dík za krásné přijetí k vám do srpnovek ![]()
Jmenuji je Jana mám 28 let (13.5.1977) jsem z Hodonína na jižní Moravě a čekám první mimčo po celém dlouhém roku snažení,mám za sebou laparoskopii,díky ní jsem do 2 měsíců otěhotněla,měla jsem všechny cykly anovulační,až tento první a poslední ovulační a zůstala jsem těhu,já tomu říkám zázrak ![]()
Jo TP se mi pořád mění,prvně podle menzes to bylo 6.8.2008pak podle UTZ 3.8.2008 a teď podle posledního biochemického screeningu v Brně 31.7.2008,ale stejně to vidím na ten srpen
.Kontrolu u svého gynekologa mám 6.2,už se moc těším,to už se budou dělat trypl testy.
Jinak nevím co vás přesně zajímá,když tak se ptejte,ráda zodpovím.....
Jo Izu znám z Koníka cz,má se dobře myslím že má TP 1.8.2007.
Tak se mějte krásně těhulky zatím papa ![]()
Holky oprave,nevím kde jsem vzala 28 let
![]()
Mám 29 a vlastně mi táhne na 30
,tímto se omlouvám
zadost uz je vyrizena a mame svoji fotogalerii
lesi je uzasne rychla,tak muzete hazet fotecky ![]()
ja tetko jedu na skrining vyvojovych vad do genetu,tak mam strach,pak prijdu a hodim seznamek.zatim papa a drzte palce
Ahoj holky,
tak vas po delsi dobe zase zdravim. Dneska jsem mela jit uz do prace, tedy doufala jsem ze me uschopni, ale jeste cely tento tyden budu doma. V patek jdeme na sijove projasneni, tak uz se nemuzu dockat a taky se trochu bojim. Minuly tyden jsem mela to spineni, druhy den to uz preslo, ale protoze mi nedelal ultrazvuk, tak se modlim, aby mimi bylo OK. Mam strach ze zamlkleho potratu, kamaradka to prodelala, nic ji nebylo, pak sla na kontrolu a rekli ji, ze mimi se prestalo vyvijet.
Tak jak sedim doma, tak premylsim nad vsemi moznostmi ![]()
Tak se drzte, papa
ahoj tak jsem zpatky.
byly tam na me moc hodni i kdyz sestra byla nejaka divna a rikala mi veci kterym vubec nerozumim,jako ze doktor je po chemoterapii a at ho moc nekricim nebo co a potom jsem si sni na to musela dat ruku ze mu to nereknu ze to vim,no proste jsem jenom cumela jak puk.no nic mi nak nevysvetlily,takze vubec nicemu nerozumim a nic nevim .vzaly mi krev a v patek si mam prijit pro vysledky v 10 hodin,takze uz tet mam nervy.zadnej ultrazvuk nedelaly,ze prej hodnoty sijovy mi pan doktor meril ze to mam zapsano v pruukazce.takze v patek
jo taky sestricka rikala ze vetsinou vsechny zensky co nemaji doporuceni,tak maj nakou intuici ze neco neni v poradku a proto prijdou jako ja neco jim vzdycky najdou,tak to me moc nepotesilo .
nevim jestly jsem udelala dobre ze jsem tam sla.spis mam akorat jeste vetsi strach,ale co musim doufat.
Dalmatinka
musím tě uklidnit,já na toto vyšetření(biochemiský screening+krev)šla sama a dobrovolně,doktor mi to nenavrhnul,ale já to chtěla…už jen proto že trypl testy vychází dost često falešné…
Byla jsem v Brně na Veveří,ráno mi odebrali krev,šla jsem na UTZ(to mi řekli hned že je to OK) a měla jsem čekat navečer telefon jak krev dopadla,byla jsem šíleně nervózní,ani se to nedá popsat,no telefon byl úžasný,hned mi gratulovala paní doktorka do telefonu,že to vyšlo na výbornou 1:50 000 VVV,ještě že to bylo všechno v jeden den a nemusela čekat dél.Platila jsem 1450kč.
Tak se holky nebojte,všechno bude dobré.....