Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
19.1.07 13:36

Uvidím, jak to půjde. Jediná výhoda v práci je právě net. Ale já bych se když tak zařídila. Stýskalo by se mi po vás :cry: .Hodinka v kavárně by mě nezabila, nebo se na chvilku filcnu ke kámošce nebo k bráchovi. To by se nějak vyřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 13:41

luci tak si porid net i domu :wink:
ono to zase tak draze nevyjde a budes moc objednavat vecicky po netu a hledat informace a bejt tu snami.taky by me mrzelo kdyby jsi odesla :cry: .mely by jsme pribyvat a ztim akorat je nas min a min :cry:
tak kdyby nahodou tak doufam ze aspon od brachy nakouknes.jinak by jsi tady mela bejt nejvic kdyz rodis prvni tak jsi takova nase matka pluku :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 13:45

S netem by problém nebyl, ale nemáme doma ani počítač. Víťa už sice o něm mluví delší dobu, ale zatím nic. A teď bude potřeba dát penízky jinam :D . Ale kdyby byl nějaký starší, brala bych ho. Musím se zeptat bráchy, to je takový kšeftař. A myslím, že má i nějaký starší doma. Net je hoooodně praktická věc. Hlavně nakupování pro mimi je na netu super. Budu to muset nějak vykutit. Ale zatím nikam nejdu, takže stále v klidu. Až se něco bude dít, dám vědět. Ale i tak bych vás neopustila. Myslím, že bych se vždycky někam filcla, abych vám mohla napsat. Teda hlavně tobě, nikdo jiný tu totiž moc nechodí :evil: !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 13:57

jo ja jsem tady skoro porad :oops: :lol:
jinak nevim proc holky nechodi.obcas se nas tu sejde hodne a nekdy jsem tu sama :lol: jinak stim pocitacem to nak vymyslis :wink:
ja jdu na kontrolu 26 ledna tak uz mam nervy.uz mas vybranej kocar.ja jo.sice vyjde asi na 27 ale je to jedinej co se mi liby http://www.topnakup.cz/…07_barvy.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 14:04

Tak to jdeš dva dny po mě. Určitě to bude v pohodě, mimi se bude mít určitě krásně k světu, uvidíš. Já kočárky zatím jen obhlížím. Zatím teda nic moc. A když už se mi líbí, tak stojí majland. Dívala jsem se zatím na netu, spíše dám na to, až ho uvidím „na živo“ a vyzkouším. Jsem docela vysoká, tak mi každý kočár nesedí. Ten tvůj kočárek je sice pěkný, ale já bych tříkolku nechtěla. Má ji švagrovka a nadává kudy chodí. Ale ten tvůj bude asi kvalitnější, tak snad budeš spokojená. Já dám asi přednost klasické trojkombinaci. Ale jak říkám, ještě uvidím a vyzkouším. Třeba nakonec koupím trojkolku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 14:15

luci tohle je taky kombinace.je to qiny 2007 a je fakt kvalitni aby taky ne za ty prachy :roll: jinak si akorat jeste nejsem jista v barvach.mrkni jsem tam je videt dole jak ty kombinace vypadaji http://www.babyportal.cz/…ny-buzz-2007.
jinak kdyz uz dam za kocarek necelych 30tisic tak musi bejt fakt bomba,takze bych si ho potrebovala jit prohlednou a vyzkouset na zivo.uz jsem ho vyzkousela,ale na kramu mely jen dve barvy a ja bych chtela videt vsechny :cry:
jinak doufam ze mas z tou kontrolou pravdu.bojim bojim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 14:21

Aha, tak to jo. Já si říkala, že to vypadá pro tak malinký miminko nějak moc sportovně. Kukala jsem tam a vypadá fakt dobře. I těch barev je perfektní výběr. A cena tam byla 13.200,–!! což už není taková hrůza. Asi mají slevy :D . Příští týden mám od středy dovču, tak se asi pojedu na nějaké ty kočárky a věcičky pro mimi podívat. Už se těším. Stává se ze mě úchyl na miminkovské věci :lol: . A z té kontroly strach neměj, já ho už taky nemám. Bude to určitě v pohodě. Fotečku mimi už máš? Já jsem na to na té první návštěvě úplně zapoměla, jak jsem byla šťastná, tak doufám, že se teď dočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 14:23

luci jo al to je jen z aten zaklad.kdyz si k tomu koupis boudicku a sportak a fusak a tasku tak stoji 26tisic :lol:
jinak fotecky uz mam 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 14:25
dalmatinka píše:
luci jo ale to je jen z za ten zaklad.kdyz si k tomu koupis boudicku a sportak a fusak a tasku tak stoji 26tisic :lol:
jinak fotecky uz mam píše: Více
jinak fotecku si vem at mas pamatku.jinak ja jsem taky uchyl na ty vecicky.uz mam toho nakoupeno
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 14:33

Aha, tak to já jsem zase tak nepostřehla, že je to každé zvlášť. Mě bude kočárek kupovat asi rodiče, takže nevím, kolik do něj budou chtít vrazit. Když tak něco přidám. Ale nic tak drahého. Představuju si tak max. do 9.000,–.Já se na tu fotečku tak strašně těším. Už se nemůžu dočkat středy. Čekám na to jak na smilování boží. Ještě že už je ten pátek. víkend uběhne rychle a pak ty 2 dny už taky. Na věcičky se už taky těším, ale zatím to nechávám radši až po té kontrole. Ale dneska už jsme s mamčou okukovali nějaké věcičky a už mám některé vyhlídnuté. Doufám, že mi je do té doby nikdo nevykoupí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 14:42

lucinko no oni ty kocarky jsou hodne drahy,ale zdenda ho proste chce.tet jeste prestoupil do nove prace a dela reditele jedny rakousky firmy,tak mi na nej dal,ale abych se priznala tak hodne veci taky sponzorujou nasi :oops: .oni by nemusely,proto ze spatne se nemam,ale jsem proste jejich milacek :oops: :lol: .
jinak mi uz mame koupeny plinky od minule .mame jich plnou skrin,mely je v akc,pak mame dupacky a naky overalky.porad si myslim ze budeme mit kluka nevim proc,tak vse kupuju do modra :lol: a nebo neutralni.par ruzovejch vecicek mam ale taky.
ja si rikam ze to je jen povera ze se nema nic kupovat.predtim jsem nemela doma nic a taky to nevyslo,takze tet proste nakupuju a neresim to i kdyz ty poradny nakupy zacnou po kontrole :lol: .vis ze uz se na to taky tesim??chci to uz mit totiz za sebou.
co by\ jsi radsi??ja asi holku,ale zase muj bracha ma dve holky,tak nasi chtej uz kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 14:45

no a aabych to nesvadela jen na zdendu tak ja ho taky moc chci :lol: .loni v zime na kanarech jsem ho videla poprve a hned jsem se do neho zamilovala.je tak krasnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 15:01

Tak vy máte vystaráno, můžeš nakupovat jako blázen. My těch penízků sice nemáme moc nazbyt,ale myslím, že o penězích to vůbec není. Nás budou sponzorovat naši, babičky, tetičky, strýcové, kamarádky, atd, atd. Myslím že to zase nebude taková hrůza. Našemu miminku snesu i modré z nebe. Jinak mě je to celkem jedno, co to bude, hlavně ať je to zdravé. Ale tam někde uvnitř bych asi malililinko víc první holčičku. Kamarádky mají taky samé holky, jen jedna kluka, a ty holčičky mi připadají takové roztomilejší v těch pidi růžovoučkejch věcičkách. Víťa by samožřejmě trošku radši kluka, jako každý chlap. Ale vím, že bude rád i za holčičku. On je úplně úžasnej, vyhraje si s každým. A i našim je to celkem jedno, je to jejich první vnouče, takže se těší jak blechy do kožuchu :P Až půjdu ve středu z kontroly, pošupuju tomu mojemu milískovi něco hezkého koupit. Těšim, těšim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 15:16

jasne o penezich to vubec neni.dulezita je laska a tu mi mame strasne na rozdavani.jinak ja jsem si rekla ze az pujdu z kontroly tak prvni vec co udelam je ze koupim miminecku nakou hracku lamaze.jsou drahy,ale uzasny a rozviji smysli.http://interaktivni-hracky.babypark.cz/lamaze+c1937/?PgID=2&xCatId=1937
jinak budu ta nejstastnejsi osubka na svete jestly vse bude o.k.
uz mate vybrany jmena??mi zatim anetka adamek,ale anetka je 90procentni a adamek 50procentni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 15:25

S jménama je u nás trošku problé. Už od mala jsem chtěla holčičku Kristýnku. Ale švagrovka čeká mimi o 3 měsíce dřív a čeká holčičku. A vymyslela si, že tu Kristýnku dá ona. No co jí na to chceš říct? A hlavně to jméno chce ten její vykuk, že prý se mu žádné jiné pro holku nelíbí. Tak já jsem asi v koncích. Líbí se mi třeba Danielka, Natálka, Alička, Linda, ale vždycky mě na nich něco odradí. Kristýnka prostě byla nejlepší :cry: . Ještě se mi strašně líbí Karolína, ale to už má kámoška od nás z party, takže taky smůla.Ale třeba si to švagrovka ještě rozmyslí … Jinak kluka už máme. Na 95% Viktor ale pohráváme si i s Alexandrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí