Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,tak se po dlouhé době hlásím a zdravím nové čekatelky!!! ![]()
Jinak já dnes byla na kontrole mimi má 6 cm a 57 mm
a bylo pěkně čiperný,nechtělo se nechat vyfotit,tak aby šlo vidět,že to mimi je,aby to Robik poznal,dnes jsme mu to řekli a byl štastný,večer když jsem ho koupala,tak mi říkal…maminko ted si musíš bříško mýt opatrně,protože tam je mimi…no je sladký.
Ještě u dr mi zjistili v moči krev,tak jdu zítra ráno dát moč na podrobnější vyšetření,tak snad bude vše v pořádku,dr říkal,že se nemusím stresovat.
Muže to mít prý mnoho příčin.Na další kontrolu jdu 6.2..,to by se mnou mohl jít i přítel…
Jinak stále chystáme svatbu a dokonce mám šaty!!!Ty mi udělali velililikánskou radost,protože to nebylo snadný něco sehnat…
A taky jsme nakonec změnili názor na naší minimální svatbu,puvodně jsme chtěli jen my dva+svědci a malý,alepak jsme si říkali,že bez rodičů by to bylo smutný,tak nás nakonec bude 8+1,to se ještě dá…ale samozdřejmě že moje máti,začala organizovat atd,tak jsem ji musela brzdit…kytku už mám zajednanou,restauraci taky,ještě boty a jeto…pak už na vás budu mít víc času a taky zítra přijde paní na koupě bytu,tak kdyby se zadařilo prodat byt,čeká nás po svatbě stěhování:)))
Dalmi budu v pátek čekat na tvoje zprávy od dr…mně bývá po ránu stále ještě blivno…
Lucošku,rychle sežen pc,at se hezky rozrustáme!Jo a ty víš,že čekáte holku?Jak se bude jmenovat kluk?
Tak zatím pa,jdu už shánět metřík…Magda a pohladte bříška…
AHOJKY SEDMO JSEM RADA ZE SE MAS TAK DOBRE ![]()
PROSIMTE NAPIS MI JAKEJ JSI TYDEN AT TI TO MUZU DOPSAT
.MALICKEJ JE FAKT SLADKEJ.TO JE SUPER ZE UZ SE NA SOUROZENCE TESI A O TEBE SE TAK STARA.
JSEM RADA ZE JSI SE ZASE OZVALA
No tak s tím novým metříkem budu muset ještě počkat,až mi dr sdělí datum porodu,protože podle kalkulátorůna netu mi to vychází pokaždé jinak,ale jinak jsem dnes 11+3…kurnik to je pech ![]()
sedmi tak hned zitra to dopisu jo ![]()
jinak ti moc drzim palce i na svadbu i na doktora ![]()
Ahoj vsichni,
tak mam za sebou to vysetreni - sijove projasneni - a vsechno se zda byt v poradku. Uff. Jeste cekam na vysledky krve.
Jen mi nasli v deloze hematom, tak musim jit jeste za tyden na kontrolu, jestli se vstrebal. Aspon zase uvidim Piskotka ![]()
DALMI: podle vcerejsiho nejpresnejsiho UTZ jsem dneska 11+4, tak mi to, prosim, v seznamku oprav. Diky
SEDMO:kdy mate tu svatbu? To bude krasa, kdyz ted tak napadl snih…
Z toho spineni si nic nedelej. Opravdu by to mohlo byt z te nedele. Urcite to bude OK.
SRPEN 2007
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)12+4
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 12+1
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) 11+4
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)11+4
Mispulin(29let/praha)11+2
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)10+3
Klaudule(1979/byk/praha/)9+6
Lenulinda(15.61984/Brno/S)9+2
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)8+3
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
tak radulko jeste jednou moc blahopreji.je to skvele ze je mimis v poradku
.v patek si taky domluvim to sijove projasneni ![]()
seznamej jsem tedy opravila
.neboj hematom se vstreba ![]()
Ahoj sedmo,moc gratuluju ke svatbe. Hlavne si najdete hodne pomocniku, abyste si svatbu uzili a neorganizovali a nebehali sami ve svatebni den.
Tak hodne stesti a moc nejuchej! ![]()
Radulko,
taky gratuluju k dobrym vysledkum. Jen tak dal.
Ja jdu na kontrolu v pondeli v 8.30, moje prvni poradna…prukazka a tak.
Uz se tesim, protoze URCITE vsechno bude OK (hlavne zadne negativni myslenky). ![]()
Ahoj holky,
omlouvam se, ze jsem se vubec neozvala, v praci nestiham
Docetla jsem vsechno a moc gratuluju vsem tehulkam, ktere byly na kontrole a vsechno bylo v poradku ![]()
Me kontrola ceka zitra
Snad bude vsechno v poradku a ja uvidim mimiska ![]()
Ahojy všem…Rady všimla jsem si,že jsme stejně otěhotněli
,víš už termín porodu?Já to totiž ještě nevím a každý kalkulátor mi to vypočte jinak…a gratuluji k dobrým výsledkům!
Evi my máme malou svatbu,o 8 lidech a po oddání jen oběd a domů,je to moje druhá svatba a nechceme moc lidí,ani já ani přítel,zastáváme názor,že čím víc lidí,tím víc stresu,na svý první svatbě jsem měla přes 100 lidí a nic si z ní nepamatuju,puvodně tam neměli být ani rodiče,ale nakonec jsme si to rozmyslili…
na tak malou svatbu ani není moc zařizování,už jen boty,bižu a zamluvit zákusky a je to!!!Svatba bude 17.2:)a mám strachže budu brečet,jsem ted taková cíta…
Musím končit jdeme k rodičum na oběd…papa Magda
SRPEN 2007 Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)12+5
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 12+2
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) 11+5
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)11+5
Mispulin(29let/praha)11+3
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)10+4
Klaudule(1979/byk/praha/)10+0
Lenulinda(15.61984/Brno/S)9+3
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)8+4
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
SEDMO: podle MS jsem byla stejne s Dalmi, ale na poslednim UTZ na to sijovem projasneni, mi rekli, ze jsem o 4 dny pozdeji. Ale to neva. Zatim to vypada na termin porodu kolem 13.srpna.
Drzim vsem moc palce, at dopadnou dobre kontroly a at se brzy muzete chlubit UTZ fotkama svych drobecku ![]()
DALMI: tobe drzim palce obzvlast dnes, protoze mas KO primo narozeninovou. Tak at je tim nejhezcim darkem ![]()
ahojky.tak jsem zpatky.slysely jste jak mi spadl kamen ze srdce???
ja jsem tak stastna.strasne stastna.brecim a smeju se zaroven
miminko bylo uzasny.porad tam plavalo a kopalo nohama.dokonce jednu rucicku daval v pest a vypadalo to jako kdyz mava
bylo to uzasny.pan doktor rikal ze to mi miminko asi mava k narozeninam.
uz ma 7 cm a asi jsme o par dni napred,takze dnes jsem 13 tyden,ale metrik menit nebudu.jsem tak stastna.vsem moc dekuji za prani a drzeni palcu.
byly jsme na slavnostnim obede ![]()
radulko jeste jednou preju vsechno nej k tvym narozeninam.hlavne zdravicko pro vas pro oba ![]()