Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
18.1.07 20:51

Ahojky,

vsechny zdravim, hlavne nove prichozi.

Dneska jsem byla na kontrole. Na UTZ je vse v poradku, dostala jsem prukazku a vzali mi krev na nejake testy. Za mesic jsem objednana na triple testy, ale jeste predtim si chci zaplatit sijove projasneni. At jsem klidnejsi. Prece jen, po tom, co se mi stalo…

Drzim vsem palce, at miminka pekne rostou a at je vse v poradku :wink:

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.1.07 21:32

ahoj.strasne me boli hlava.asi se zblaznim.spala jsem ale nepomohlo to.stahla jsem si hlavu studeny obkladem a nepomohlo to,piju jako blazen a taky nic.
pane boze me snad praskne hlava.nemuzu si ani zapnout telku proto ze kazdej zvuk me boli.
ja uz nevim co mam delat.je mozny ze to mam z toho moudraku jak mi roste??
taky me boli zada tak to mam mozna od patere.
ach jo.to jsem si libovala ze co jsem tehu tak zadny migreny.asi jsem to zakrikla.normalne bych si vzala algifenovy kapky,ale ty tet nemuzu.paralen mi stejnak nepomuze a ani ho nemam.nechce te me nekdo prijit zastrelit???to by mozna pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.1.07 21:42

SRPEN 2007

Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 11+2
Lenulinda(15.61984/Brno/S)8+3
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 11+2
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)9+4
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)7+4
Klaudule(1979/bykúpraha/)9+0
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)11+5
Mispulin(29let/praha)10+3
iza(28let/Praha)
 Lucia1

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.1.07 08:02

Ahoj Dalmi,
zkus Paralen nebo Panadol EXTRA! Je to obyc paralen s kofeinem (v bezpecnem mnozstvi) a pomaha 100× lip a rychleji nez obyc Paralen!!!Mam to vyzkouseno. Je tam, ze tehule jen po porade s lekarem, ale to je na obycejnym taky a tenhle schvalila i doktorka kamaradce po umelym. At je ti lip, ahoj… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 08:16

Čauky holčiny. Jak je? Mě dneska naprosto skvěle. Nevím čím to je, ale spala jsem jako mimino. Sice mě vzbudila ta šílená bouřka, ale já mám bouřky ráda. Tak to bylo asi tím. Akorát ta práce mě štve. Jsem tu celý den sama a šíleně se nudím. Přemýšlím, že bych se nechala vypsat na nemocenskou, ale zas by mi chyběly ty penízky. A taky už jsem přišla na to, že mi vylezlo bříško. Když stojím tak to sice pořád vypadá jako špek, ale když si lehnu, tak je to takový krásně zakulacený břušátko, že jsem si ho hladila asi půl hodinu než jsem odešla do práce. Krásnej pocit.

Evikule, tak ty Jičín znáš? to je super, že nejsem úplně mimo. Já sice nejsem přímo z Jičína, ale asi tak 18 kilásků, z Oder. Ale do Jičína jsem jezdila na školu. Můžu se zeptak kolik je tomu tvýmu? Třeba ho znám, pokud bude podobnej ročník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 10:55

ahojky.tak dnes ta hlava tolik neboli,tak doufam ze to nezakriknu :lol: lucinko to je jasny ze to neni spek,ale mimisek :wink: .za chvilku uz budeme mit super extra velky bricha :lol:

evi ahojky diky ti za sz.ani jsem nemohla odepsat jak mi bylo zle.jinak praskama se zatim cpat nebudu kdyz to preslo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 12:33

Dalmi, to je dobře, že už ti je líp. Znám ty bolesti, někdy umí být dost nepříjemný. Já naštěstí jak jsem těhu zatím v pohodě. Ale mám nakoupený Paralen, kdyby něco, tak se budu modlit aby mi pomohl, protože jinak mi pomáhal jen brufen, což teď nemůžu :(
Nějak se nám ta diskuze nechce moc rozjet, co? Kde jste všechny maminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 12:45

ahojky.snad uz to nebude bolet.myslim ze to mam i od zad proto ze dneska me boli jen zada :wink:
jinak jsem dneska byla pred posudkovou komisi policiie cr.jela jsem 60 a asi pred mesicem me vyfotily,tak chtely abych jim k tomu neco rekla,rekla jsem ze obhajovat se nebudu ze nevim co k tomu rict,tak jsem dostala 1000kc pokutu a sebraly me dva body :roll:
jinak dneska tu musim poradne uklidit nebo ma uz zdenda zabije :lol:
holky jak zvladate chodit do prace a jeste uklizet doma???to nechapu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 12:46

SRPEN 2007

Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 11+2
Lenulinda(15.61984/Brno/S)8+4
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 11+3
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)9+5
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)7+5
Klaudule(1979/bykúpraha/)9+1
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)11+6
Mispulin(29let/praha)10+4
iza(28let/Praha)
 Lucia1

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 12:53

Dalmi, pokud můžu mluvit za sebe, mám doma permanentní bordel. Teda zas taková hrůza to není, ale když přijdu domů o půl šesté, tak jsem ráda že sedím. Ale tím, že doma celý den nikdo není, stačí párkrát umýt nádobí a je uklizeno. Větší úklid mi zbyde až na víkend (a to chci vždycky odpočívat :evil: ) Taky musím říct, že i ten můj mi pomáhá. Když vidí, že toho mám dost a je něco k uklizení, bez řečí jde a uklidí, nebo aspoň pomůže.
Záda mě teď taky začaly dost bolet. Tak jsem se naštvala a včera si koupila gymball. Večer jsem na něm asi hodinku hupsala a nevím, jestli to teda bylo tím, ale dneska už jsou ty záda o trošku lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 12:56

ja ten balon mam taky,ale dr mi rekl at cvicim az po 12 tydnu tak radsi pockam.taky mam zakazano se koupat ve vane a musime omezovat sex :oops: :lol: .jinak bordel mam taky,ale vzdycky musim jednou za dva dny uklidit jinak by se zdenda zblaznil :lol: .
jinak to ale nak neprehanim.nekdy me to chytne a je to tu jak ve skatulce a nekdy jak v bungru.jsem hodne unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 13:08

Tak já teď doufám, že to tím balonem nepokazím. Ale mě žádné omezení nedal, naštěstí ani v sexu :P . To by byl asi Víťa hodně nešťastný. Jinak jdu na kontrolu teď ve středu. Strašně se těším. Ty máš jít nějak po mě, že? Pokud jsem teda špatně nečetla. Myslíš, že když řeknu doktorovi, ať mi dá neschopenku, tak mi ji dá, nebo pro to musí mít důvod? Jsem v práci totiž sama a docela to nedávám. Jsem šíleně unavená a pořád se mi chce spát. A už mě to tu ani nebaví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 13:19

luci no neschponeku ti muze dr dat kdyz delas na smeny,treba nocni a nebo kdyz delas v nevyhovujicim prostredi,treba prasnem.jinak kdyz ale reknes ze porad zvracis a nezvladas svoji praci,tak ti ji da taky,takze trochu zalzi,udelej ze sebe unavenou uzvracenou tehulku a mas ji :wink: .ja to tak udelala poprve :lol: :lol:
jinak cviceni v tehotenstvi vubec nevadii.ja nemuzu aby se mi zase neudelal hematom v deloze proto ze se mi uz jednou udelal,ale cvicit dokud to neni neprijemne muzes v klidu :wink: .tm nic nepokazis,spis naipak budes v kondici a hrave zvladnes porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.1.07 13:29

Tak to jsem v klidu. S tím cvičením teda nic moc, krom toho balonu. Ale už jsem se polepšila - čas od času si vzpoměnu na své pánevní svalstvo :lol: . S tím zvracením to zkusím, uvidím jestli uspěju. Sice jsem to chtěla nechat na později, ale já už to tady fakt nedávám. Uvidíme ve středu. Ale pokud mi ji napíše, tak už tady s váma nebudu moc diskutovat. Doma net nemám. Ale když tak si někdy udělám čas, zajdu do inet. kavárny a poslala bych aspoň zprávičku jak se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.07 13:31

luci tak to aby jsi se net poridila. :cry:
tak to me stves,tak to radsi chod do prace :lol: a bud tu snami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...