Poradna duly
Jana Čurdová
Taky si to pořád říkám, když to všude píšou. Ale jistá si budu až budu po kontrole. Už se těším. To víš, že ti budu držet palečky, táhnem přeci za jeden provaz.Bude vše v pořádku. Pořád si to říkám, takže musí.
Jo, a dobrá zpráva.Můžu mít Kristinku, heč!!! Švagrovka teď o víkendu říkala, že si to rozmysleli a dají Klaudii. Tak doufám, že jim do vydrží do konce těhu. Byla bych nejšťastnější na světě. To budu samozřejmě i tak, ale ta Kristinka mě moc potěšila. Po kontrole samozřejmě pisnu. A pokud mi dá tu neschopenku, tak to chvilku beze mě vydrzžíte a já se pak opět zapojím. Už sháníme počítač, a s netem si myslím už takový problém nebude.
Teda baby, s váma je teda pokec, vám řeknu. No nic, já se tedy loučím. Jdu konečně domů. Doufám, že se polepšíte a zítra vás tady některou najdu. V práci se šíleně nudím, vy ne? Tak nic. Mějte se krásně a pozdravujte vaše mimísky ![]()
Ahoj holky, tak jsem vcera zacala spinit a po navsteve doktora skoncila na neschopence. Podle vysetreni by to melo byt OK, tak doufam. Ale nedelal mi UT, ze do toho nechce zbytecne strourat, tak se jen modlim, aby mimi bylo v pohode, prece jen riziko potratu je jeste velky…
Doma je neskutecna nuda, ale pokud je to pro balhu mimca, tak to holt musim vydrzet…
Ahoj holky…tak jsem byla vcera u dr. a prcek je v poradku
…
Miispulin: neboj ja taky se m tam spinim (teda dr. rika ze to spineni neni jen nahnnedly vytok) a prcek je v poradku a pekne roste…tak se neboj bude to dobry..
SRPEN 2007
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)12+3
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 12+0
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) 12+0
Mispulin(29let/praha)11+1
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)10+2
Klaudule(1979/byk/praha/)9+5
Lenulinda(15.61984/Brno/S)9+1
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)8+2
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
lucinko promin ja si vcera vubec nevsimla ze jsi sem psala.ja tu jsem vetsinou celej den,ale jsem na zivot po potratu a kolikrat jsem zpomenu nakouknout,tak staci poslat sz jsem tu a ja hned pribehnu ![]()
mispulinku neboj se spoustu holek spini a mimco donosi.nenasly ti treba hematom.nesexovaly jste treba??cipek muze bejt prekrveny tak z toho spinis ![]()
ale neboj se za chvilku tu hranici 12 tydne prekrocis a vse bude o.k ![]()
lenulko gratuluji k ultrazvuku.to je super.kdy jdes na dalsi ultrazvuk?dostala jsi uz prukazku?
jinak spineni je vse co nechava po sobe stopu na kalhotkach,takze i hnedy vytok ![]()
ja prave na kalhotkach nemela nikdy nic…jenoom kdyz se utiram po wc tak na toaletaku ..jinak nic…
No ja jsem az dosud byla uplne bez problemu, nebylo mi spatne (obcas jsem mela trochu zaludek na vode) a tak me to vcera dost vydesilo. Sexovali jsme v nedeli rano, tak by to teoreticky mohlo byt z toho, protoze nic jineho jsem nedelala, tezky veci nezvedala…
No uz aby byl pristi patek a uvidim mrnouse na UT, pak budu klidnejsi
Ahoj holky,
gratuluju vsem prvnim trem na maminach na seznamu, ktere zacinaji 12.tyden!!! Pristi tyden uz budete mit prvni trimestr za sebou!
Ale nebojte, jsme vam v patach
Jinak ja se mam dobre. Zlobi mne ted spis ucho nez mimi.
Mam v uchu mirny zanet a zatku dnes dr. vyplachla, tak snad uz se to bude lepsit.
Pohladte briska (to heslo se mi moc libi-tusim, ze cituju Lucoska)
a mejte se krasne.
ahojky zdenda ma dnes svatek,tak jsem musela jit neco koupitj.tak jsem zpatky.darky jsem nakoupila
zdendovy jsem koupila kosily.holici strojek,kram na oblicej,a vitaminy a prostenol na problemy s prostatou.chodi casto curat
tet jeste schanim darek dedovy.ma narozeniny.myslela jsem ze mu koupim kralika.zivyho do kralikarny.nakyho sampiona na oplodnovani a ani nevite jaka to je fuska sehnat v plzni kralika? uz jsem volala na dva inzerat.a nic.tet jsem se dovolala nakymu panovy co chova kraliky na vystavy tak rikal ze mi zavola.to bude deda koukat _________________
evikule diky za blahoprani.za chvilku uz taky budes ve 12 .strasne to totiz leti
.snad se ucho tetko uz umoudri a prestane bolet ![]()
mispulinku.vetsinou rikaji ze pokud nastane spineni dva dny po sexu tak ze je to z toho.takze tet nesexujte
vydrz do kontroly
je to spineni hodne??
Dalmatinko, vcera odpolko uz jsme nespinila, dneska sem sla jen do obchodu kousek odsud a pak jsme zacala zase mirne spinit, i kdyz mnohem min nez vcera, jen takovy nahnedly vytok. Nic mi ale neni, bricho neboli, tak to snad bude OK.
neboj se.to bude z toho tuleni.tak tet tzrcohcu abstinujte a ono to prestane.nic to nebude.kdyby se to zhorsilo,tak jed na pohotovost,ale uvidis ze to bude dobry ![]()
HOLKY KDE SE COURATE.DNESKA TADY BYLO ALE MRTVO
.TAK ZITRA SE POLEPSETE ![]()
Ahojky holky,tak se po dlouhé době hlásím a zdravím nové čekatelky!!! ![]()
Jinak já dnes byla na kontrole mimi má 6 cm a 57 mm
a bylo pěkně čiperný,nechtělo se nechat vyfotit,tak aby šlo vidět,že to mimi je,aby to Robik poznal,dnes jsme mu to řekli a byl štastný,večer když jsem ho koupala,tak mi říkal…maminko ted si musíš bříško mýt opatrně,protože tam je mimi…no je sladký.
Ještě u dr mi zjistili v moči krev,tak jdu zítra ráno dát moč na podrobnější vyšetření,tak snad bude vše v pořádku,dr říkal,že se nemusím stresovat.
Muže to mít prý mnoho příčin.Na další kontrolu jdu 6.2..,to by se mnou mohl jít i přítel…
Jinak stále chystáme svatbu a dokonce mám šaty!!!Ty mi udělali velililikánskou radost,protože to nebylo snadný něco sehnat…
A taky jsme nakonec změnili názor na naší minimální svatbu,puvodně jsme chtěli jen my dva+svědci a malý,alepak jsme si říkali,že bez rodičů by to bylo smutný,tak nás nakonec bude 8+1,to se ještě dá…ale samozdřejmě že moje máti,začala organizovat atd,tak jsem ji musela brzdit…kytku už mám zajednanou,restauraci taky,ještě boty a jeto…pak už na vás budu mít víc času a taky zítra přijde paní na koupě bytu,tak kdyby se zadařilo prodat byt,čeká nás po svatbě stěhování:)))
Dalmi budu v pátek čekat na tvoje zprávy od dr…mně bývá po ránu stále ještě blivno…
Lucošku,rychle sežen pc,at se hezky rozrustáme!Jo a ty víš,že čekáte holku?Jak se bude jmenovat kluk?
Tak zatím pa,jdu už shánět metřík…Magda a pohladte bříška…
Ahojky holky,tak se po dlouhé době hlásím a zdravím nové čekatelky!!! ![]()
Jinak já dnes byla na kontrole mimi má 6 cm a 57 mm
a bylo pěkně čiperný,nechtělo se nechat vyfotit,tak aby šlo vidět,že to mimi je,aby to Robik poznal,dnes jsme mu to řekli a byl štastný,večer když jsem ho koupala,tak mi říkal…maminko ted si musíš bříško mýt opatrně,protože tam je mimi…no je sladký.
Ještě u dr mi zjistili v moči krev,tak jdu zítra ráno dát moč na podrobnější vyšetření,tak snad bude vše v pořádku,dr říkal,že se nemusím stresovat.
Muže to mít prý mnoho příčin.Na další kontrolu jdu 6.2..,to by se mnou mohl jít i přítel…
Jinak stále chystáme svatbu a dokonce mám šaty!!!Ty mi udělali velililikánskou radost,protože to nebylo snadný něco sehnat…
A taky jsme nakonec změnili názor na naší minimální svatbu,puvodně jsme chtěli jen my dva+svědci a malý,alepak jsme si říkali,že bez rodičů by to bylo smutný,tak nás nakonec bude 8+1,to se ještě dá…ale samozdřejmě že moje máti,začala organizovat atd,tak jsem ji musela brzdit…kytku už mám zajednanou,restauraci taky,ještě boty a jeto…pak už na vás budu mít víc času a taky zítra přijde paní na koupě bytu,tak kdyby se zadařilo prodat byt,čeká nás po svatbě stěhování:)))
Dalmi budu v pátek čekat na tvoje zprávy od dr…mně bývá po ránu stále ještě blivno…
Lucošku,rychle sežen pc,at se hezky rozrustáme!Jo a ty víš,že čekáte holku?Jak se bude jmenovat kluk?
Tak zatím pa,jdu už shánět metřík…Magda a pohladte bříška…