Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
16.1.07 17:08

Dalsi srpnatko :-)

Ahoj holky,
tak se hlasim mezi srpnatka, mame termin 13. srpna.
Jsem z Prahy, 29 le.
Zatim vse bez komplikaci, vcera jsme byli na prvnich genetickych odberech a za 2 tydny jdeme na prvni geneticky UT.
Co noveho u vas?

• Citovat
  • Upravit
48576
16.1.07 17:36

Re: Dalsi srpnatko :-)

Mispulin píše:
Ahoj holky,
tak se hlasim mezi srpnatka, mame termin 13. srpna.
Jsem z Prahy, 29 le.
Zatim vse bez komplikaci, vcera jsme byli na prvnich genetickych odberech a za 2 tydny jdeme na prvni geneticky UT.
Co noveho u vas?
ahojky anonymko.tak gratuluju a vitam te mezi nami.prihlas se at te vzdycky pozname :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.1.07 21:45

Ahoj Dalmi,
tak jsem na rade asi ja: 25.unora mi bude 25. S manzelem jsme spolu pet a pul let, tri a pul roku mame od svatby. Mimi jsme planovali na tento rok(vcetne snazeni),ale kdyz jsme se k tomu rozhodli, najednou bylo fuk jestli se zacneme snazit hned nebo za 2 mesice. Tak jsem ani nedobrala mesicni antiko a behem prvniho mesice to bylo :lol: Skoro je mi to lito,ze to vyslo hned, protoze tak prijemne snazenicko nebylo za celou dobu :lol: (motivace udela sve). 8) Ja delam v lekarne, manzel stale shani lepsi praci, casto meni, ma humanitni zamereni a navic „jen“ stredni. Prace v tomhle oboru je v nasem regionu problem, takze „zivitelkou“ jsem ted momentalne ja. Bavi mne detektivky a dobra sci-fi a miluju koupani ve vane :lol: , uz min.12 let stepuju a jsem verici.Jo a bavi mne moje prace. Tak to je vse,co mne ted napada :roll: Jinak mne je dobre, rano jen zaludek na vode, jak po opici. A mam pocit, ze uz se mi klube brisko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.1.07 23:24

Jo a Rado(manzel) bude mit v cervnu 30let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
17.1.07 10:46

Cau holky..jak je?? u me porad stejny..porad me je blbe..nemam vubec chut na jidlo :(

v pondeli jdu na 8:00 na odbery krve :) v tuto dobu me byva nejhur tak jsem zvedava jak se tam doplazim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.1.07 12:03

SRPEN 2007

Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 11+1
Lenulinda(15.61984/Brno/S)8+2
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 11+1
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)8+5
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)7+3
Klaudule
iza(28let/Praha)
 Lucia1

maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.1.07 13:03

Ahojte holky. Vezmete další budoucí mamimu do party?Je fajn, že si takhle maminy můžou povídat a podporovat se. V březnu mi bude 25 a čekám svoje první mimi a jako správná prvorodička se stresuju, jestli je vše v pořádku. Termín mám 4. srpna. Jak vám je? Podle toho co čtu asi nic moc? Já zatím bez větších problémů. Sem tam trošku nevolno, ale žádná hrůza. Aspoň vím, že se něco děje. Bříško už trošku leze ven, ale přece jenom ještě převládá špek :lol: Příští středu jdu na další kontrolu a na nějaké testy. Doufám, že bude vše O.K. Konečně zas uvidím toho mojeho poklada. Strašně se těším. A už konečně dostanu průkazku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.1.07 13:14

lucusko hura.jsi mezi nama vitana.bereme az do srpna :wink: .
tak moc gratuluji.taky jsem prvorodicka :lol:
kdyz doctes tech par stran co jsme popsaly tak se o nas neco dovis :wink: .jinak napis v a odkud jsi a rok narozeni a znameni proste vse at muzu dopsat do seznamku :wink:
jinak ja mam TP 6 srpna,tak zatim jsi prvni kdo by mel rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.1.07 13:31

To je fajn, že se můžu přidat do diskuze. Už mi to chybělo. Jsem celý den sama v práci, takže to vůbec neutíká a po večerech se mi za kamarádkama maminana už nechce. Takže jsem narozena 25.3.1982, znamení beran (to na mě sedí :P ) a bydlím v Odrách u Nového Jičína. Jak jsem tak pročetla pár stránek, tak od vás docela daleko. Ale to nevadí, tady se to nepozná. Takže bych měla rodit jako první? Bojim bojim. Ale na naše prcky se už těšíme, takže co bychom pro ně nevydržely, že? Pokud to půjde, pak hodím echo, jak to šlo, ale času zatím dost. Třeba mě nakonec ještě někdo předběhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.1.07 13:39

lucinko.muzu ti rikat lucinko??
jo zatim jsi jako prvni.porodu se neboj.zvladly to jiny zvladneme to taky :wink: .ja z toho ani nak strach nemam.spis s z toho aby bylo miminko zdrave a tentokrat vse probehlo o.k.
jsem rada ze jsei se k nam pridala.moc nas tu zatim neni :lol:
takze ty jeste pracujes??ja dstala kvuly prvnimu otratu hned rizikove takze jsem hned od zacatku v pracovni neschopnosti :wink: .doma si to docela uzivam
kdepa pracujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.1.07 14:03

Jasně že mi můžeš říkat Lucinko, říkej jak chceš. Dělám jako vedoucí v nábytku, ale jsem tu sama, takže vedoucí, prodavačka, skladník atd… Teď je to ale v pohodě, kšefty jsou skoro na nule, nic se nekupuje, tudíž ani nebalí a nestěhuje. Ale i kdyby, už říkám, že jsem těhu, takže mají smůlu a musí si to odnést sami. Taky už bych nejradši šla na nemocenskou, doktor by mi ji myslím i napsal, ale nechci nechat šéfy ve štichu, musím zaučit jednu paní a taky trošku pošetřit nějaké penízky. Na nemocenské toho tolik nebude. S tím tvým prvním mimi mě to moc mrzí. Ale uvidíš, že už to teď bude dobré. Ale strach má každá, až už nějaké dítko má, nebo ne. Taky si oddychnu až budu mít pokontrole a uvidím toho prcka. Pořád mám strach z toho zamlklého těhotenství. Ale snad bude vše v poho. Bolesti bříška trošku mám, ale jen trošku, nešpiním, hlídám se, takže doufám, že mimiska uvidím srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.1.07 14:56

lucinko bohuzel zamkle tehu je dost casty a ja jsem jen jedna z mala.boli to hodne a v prvni chvily jsem ani nechtela zit :oops: .jsem rada ze jsem zavitala jsem proto ze tady jsem nasla diskuzi zivot po potratu a to mi moc pomohlo si popovidat z nekym kdo prozil to same.jsem rada ze se to stalo aspon ve 12 tydnu.spoustu holek prijdou o mimca i dele,ale ja si myslim ze kdyz tet prekonam ten 12 tyden ze prekoname vse a miminka se taky dockame😉
jestly nemas zadne problemy tak bude vsechno v poradku. :wink:
ja jsem rada ze jsem doma.jsem klidnejsi a mam cas hodne odpocivat.coz tetko zrovna potrebuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.1.07 15:21

Tak jen odpočívej a dávej na sebe pozor. Nevím, co bych dělala, kdybych o to malé přišla já. Nechci na to ani myslet. Z mého okolí neznám nikoho, kdo by měl podobný problém jako ty, tak si naivně myslím (spíš doufám), že u mě bude taky vše v pořádku a problémy se mi vyhnou. Ale musíme si to spíš užívat. Pokud se to má stát, tak se to stane, ať se hlídáme sebevíc. Příroda si to uměla zařídit. Ale už se nebudeme o takových smutných věcech bavit. Už máš nějaké těhu oblečení? Já zatím ne, do všeho se ještě jakžtakž vejdu. Ale už pomalu přemýšlím o nějakých těhu kalhotách, protože v normálních riflích už mě tlačí bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
17.1.07 15:33

Ahoj holky,
tak take doplnim informace o mne. Narodila jsem se v roce 1979, jsem byk. A dnes jsem podle PM 8tt+6, podle posledniho ultrazvuku 8tt+0, na dalsi kontrolu jdu 25.1.
Mne je posledni dobou dost spatne od zaludku, hlavne rano a pak odpoledne, bez bonbonu se nikam uz ani nehnu :wink: Ale nezvracela jsem jeste ani jednou. Nekde jsem slysela, ze kdyz je cloveku v prvnim trimestru spatne, ze se mimi vyviji v poradku. Proto jsem se hned doktorky na prvni prohlidce ptala, kdyz mi nje dobre (to mi jeste nic nebylo), jestli to je spatny. Vysmala mi :wink: Tak nevim, co je na tom pravdy. Jediny, co je na tech stavech blby je, ze dost tloustnu. Snad se to zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.1.07 15:44

Ahoj Klaudule. Nebude to tloustnutí třeba z těch bonbónů?Dělám si srandu. Tak to já mám docela dobrý. Přibrala jsem zatím asi jenom kilčo, takže to ani moc poznat nejde. Špatně mi taky ještě bývá. Ale jen občas, ale to pak stojí za to. Sice nezvracím, ale je to dost nepříjemné. Hlavně se mi to stává k večeru i s malým bolením bříška.Zase se ale uklidňuju, že pokud mi něco je, tak je to dobře. Přesně jak jsi psala. Někde jsem četla, že proti nevolnosti prý pomáhají zázvorová lízátka.Koupíš je v lékárně. Tak je můžeš zkusit, třeba to fakt pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí