Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
17.1.07 15:49

Jj, bude to tema bonbonama :lol: Ja mam porad pocit, ze pujdu zvracet, ale pokazde to nejak ustojim. Mam proste zaludek na vode a ty bonbonky jsou na to moc fajn :D
Me trosku vydesilo, ze podle ultrazvuku je me tehotenstvi mladsi - o 6 dní, prestoze vim, kdy doslo k ovulaci. Snad tedy bude vsechno v poradku. Take mam strach ze zamlkleho tehu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.1.07 15:52

lucinko me ani nikdy nenapadlo ze by se mi neco melo stat.tay jsem nikoho neznala kdo by potratil,proto ze hodne holek se im nechlubi aby predesly hloupim otazkam.ja to bohuzel ze jsem tehu vytroubila vsem a pak jsem se bala vyjit z baraku aby se me neptaly kde mam brisko :oops: .vetsina holek tehu nahlasi az po 12 tydnu,ale ja byla takova nadsena ze jsem to rekla hned :roll: jo spatny veci nechame za dverma :lol:
jinak ja uz mam dve tehu trycka.jeden tehu svetrik a jedny tehu kalhoty,ale ty jeste nenosim.jinak uz mam pekny brisko.jsem hodne hubena a jenom ten pupek mi kouka :lol:

klaudulko to je nesmysl e kdyz nezvracis tak ze se mimco nevyvyji.jediny co se rika a je pravda je ze kdyz mas velke nevolnosti a ze dne na den prestanou tak to muze znamenat zamkle tehu a to se stzalo me,jinak bud za ne ale rada aspon vis ze se neco deje.nemusis zvracet staci i ten zaludek jak na vode :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.1.07 15:59

Klaudule já mám stejné pocity. Vždycky si radši nachystám nějaký kyblík poblíž, kdyby náhodou něco, ale vždycky to nějak samo přejde. Taky, když je mi hodně blivno, dám si nějakou vodovou zmrzku. Jen tak to pocucávám a dělá mi to studený moc dobře.

Dalmi, ty se máš, že už máš bříško. Mě to ani nepřijde, zatím mi z riflí leze ven jen špek. Ne že bych byla nějaký otesánek, ale ten špíček jsem tam vždycky měla :? . Už se těším až mi vyleze i to s tím mimiskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.1.07 16:01

luci jo brisko uz mam.po 12 tydnu hodim foto.neni to zadnej obr bruch,ale je to uz hezky brisko.s nostalgii vzpominam na me ploche bricho :lol: ,ale jsem rada za pupicek :wink: jinak me taky pomahaj lizatka a obcas zhresim i vychlazenou kolou (vybublinkovanou)proto ze ta je na zaludek uplne nejlepsi :wink: a mas krasnej metrik.jeste umaz to
a bude uz uzasnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.1.07 16:18

Tak jsem tam něco umazala a vypadá to hnedka líp. Jinak děkuji za poklonu, taky mi trvalo, než jsem ho vybrala :P . Tu kolu taky zkusím, sice ji moc nemusím, ale on už to pak někdo dopije, že? Hlavně že mi to pomůže. S těma nanukama bych stejně byla za chvilu jak bečka. Až půjdu kolem lékárny, tak si zkusím koupit ty zázvorové lízátka. Doufám, že je tady u nás budou mít. Je to docela prdel světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
17.1.07 16:29

13. srpen

Ahoj holky, tak se mi konecne podarilo zaregistrovat a prihlasit a nestrasit tu jako anonym.
Je mi 29 a jsme z Prahy, cekam prvni mimco.
Jsem 10tt + 2, TP 13/8.
V pondeli jsem byla na kontrole, ale trosku me znepokojilo, ze mi vlastne nic moc nedelal, tak nevim, jestli je mimi OK.
Na UT jsme objednany az 2. unora, je to ten prvni geneticky. Na prvni krvi na genetiku jsem byla taky v pondeli.
Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.1.07 16:40

SRPEN 2007

Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 11+1
Lenulinda(15.61984/Brno/S)8+2
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 11+1
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)8+5
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)7+3
Klaudule(1979/bykúpraha/)8+6
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)11+4
Mispulin(29let/praha)10+2
iza(28let/Praha)
 Lucia1

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.1.07 16:42

Mispulinku jeste jednou te vitam.jsem rada ze si se prihlasila.hned jsem te zapsala mezi nas.takze koukam dalsi prvorodicka. :lol:
jinak jsem se chtela zeptat jak ti dr nic nedelal??ja uz mam za sebou tri ultrazvuky a tri krasny fotecky :lol: a taky uz mam tehu prukazku

holky prosim zkontrolujte si zda je v seznamku vse spravne.mela jsem toho nejak najednou moc a nevim zda je to v poradku :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
17.1.07 16:49

Ahoj Mišpuline, tak tě tady vítám. Doktor mi na mojí první prohlídce taky nic moc neřek. Jen že je vše v pořádku, a ukázal mi mojí fazolku na monitoru. Na další kontrolu jdu 24. ledna, tak doufám, že mi udělá i fotečku. Doufám že bude vše v pořádku. Jinak ještě ani nemám průkazku ani mi nebrali krev. Nechávají si to až na toho 24.

Dalmi, jsi hodná, že se o nás tady tak staráš a děláš seznámek. Aspoň máme o sobě nějaký přehled. Už se to pomalounku začíná rozrůstat, ale oproti jiným měsícům nic moc. Snad se ještě rozrosteme.

Holky, já se pro dnešek loučím. Za chvilku mám padla, tak se jdu balit. Budu tady zítra zase od rána, kolem 8. Tak se tu mrknu, jestli tu někdo bude. Ráda zase pokecám. Tak se mějte maminy moc pěkně, ať se vám daří a pohlaďte bříška :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.1.07 17:12

lucinko mej se krasne a opatruj se a zase prijd.no pomalu se to tu rozrusta :lol: zitra tu taky budu,ale v 8 mam jeste pulnoc :lol: .jinak jsem tu skoro furt :lol: .
jinak me delaly uz testy na toxoplazmozu,zloutenku a AIDS,vysledky zatim nevim,ale kdyby neco bylo spatne tak se snad uz ozvaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
17.1.07 18:48

Dalmi , prosim o opravu v tabulce na 1979 a doplneni, ze jsem z Prahy. Dekuju :D
Uz jsem doma z prace, i z hodinove prochazky s labinkou, ted jen jim a jim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.1.07 19:06

klaudul vse opraveno.diky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.1.07 13:44

Ahojte holky. Co se děje, že tu dneska ještě nikdo nebyl? Odpočíváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.1.07 16:07

Ahoj všem,
to jsme se ale rozrostly :lol: Všechny nově přihlášené těhulky vítám!

Milá Luci,
jsme skoro stejně staré (já jsem 25.únor) a Nový Jičín dobře znám, neb z něj pochází můj manžel, a tak tam často jezdíme za příbuznýma 8)

Jinak se furt nakrucuju před zrcadlem a bříško už taky vidím :D Hlavně už mám na doraz džíny-takže si to jen nepředstavuju. Dle UTZ jsem teda asi 9+4 (metrik blbe) a jsem na to hrdá-čím blíž ke konci trimestru, tím líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
18.1.07 17:38

Ahoj Dalmatinko,
nevim, jen mi prohmatal bricho, ktery mi mimochodem za posledni tyden docela poporostlo, ale UT nedelal. Jdu az za 14 dni na ten geneticky, to nedela muj doktor, ale primo v Gennetu, to je specialni klinika na genetiku.
No ale vzhledem k tomu, ze mi vyrostlo to bricho, tak je snad vsechno OK a do 2. unora uz byva jen 10 dni :-)
Ale uvedomila jsem si, ze az kdyz clovek otehotni tak to zacne tak prozivat, jako ze by se mohlo stat spoustu veci… Driv jsem si rikala, ze to ty tehule prehaneji a jsou zbytecne negativni. Ale to si musi kazdy prozit na vlastni kuzi.
Musim frcet domu, ceka tam na me hafik (cerny labrous), ktery uz urcite chce na prochazku :-)
tak pa zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital