Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
doufám,že jste všechny přestály Silvestra v pohodě!
Přeju nám všem do Nového roku, abysme si za sedm až osm měsíců mohly všechny povídat o svých krásných zdravých mimískách!!! ![]()
Ahoj Eviku…
Taky všem přeji krásný Nový rok ![]()
Eviku uz jsi byla u dr.??
Ahoj Lenulindo,
jsem objednaná (mám pocit, že už měsíce
) až na 11.ledna a už se nemůžu dočkat!
Ráda bych věděla na čem jsem, ale to asi my všechny. ![]()
Ahojky holky,jestli můžu ráda rozšířím vaše řady…jmenuji se Magda,je mi 28 let a čekám druhé dítko…termín ještě nemám,jsme 8+4.Jsem rozvedená a těsně před svatbou,takže rok 2007 je pro nás zlomový ![]()
Večer se na vás kouknu,jak přijdu z práce…pa Magda
Eviku ja jdu taky 11.1.
v 10:40…je to je super…myslis ze uz uvidime srdicka ?? ![]()
Ahoj sedmo…vitej mezi nami ![]()
sedmu mezi nami moc vitam
.uz jsem se lekla ze se nikdo neprida
.
jinak ja se mam dobre.nevolnosti uz tak nemam,tak mam trochu strach,ale snad je vse o.k ![]()
aktualni seznam.
chyby kdyz tak nahlaste ![]()
SRPEN 2007
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 9+1
Lenulinda(15.61984/Brno/S)6+2
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 9+1
iza(28let/Praha)
Lucia1
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)6+5
sedma(28let/Trutnov)8+4
mamiky
sedma-Robik 4 roky
Holky, teď jsem na vás ze zvědavosti klikla, protože mám Srpňátko 2006.
dalmatinko - za celé těhotenství jsem nezvracela ani jednou, akorát jsem denně vyla, že to přece není možné, že mi není blběěěě, že to je asi špatněěěě
. No a vidíš, úplně v pohodě
.
Ještě si pamatuju, že to bude za týden rok, co jsem měla ultrazvukové vyšetření stáří těhotenství (nejspolehlivější za těhotenství, ale to asi víte) a týden potom začala špinit a řvala tu jak želva, že jsme o miminko přišli
.
Tak vám přeju co nejmíň nervů a co nejvíc štěstí, ono těch strachů, zvracení, špinění a různých křečí asi bude ještě dost, ale i s nimi přijdou krásná zdravá miminka
.
Ahoj lenulindo,
to je super, ze jdem stejně…jo, pevně doufám a hlavně věřím, že srdíčka našich fazolek budou bít o sto šest!!!
Já jdu až ve 14.40, takže budeš mít náskok
Držím pěstičky…
Ahoj sedmo,
vítám Tě, konečně tu máme mezi sebou i zkušenou maminu! ![]()
Milá Len-til-kho,
myslím,že za nás všechny Ti díky za uklidnění, protože já osobně se taky furt pozoruju a kontroluju
![]()
lentilko me ale bylo od zacatku spatne.mozna se moc sleduju,ale vim ze kdyz jsem oprve potratila,mela jsem zamkle tehu,tak ty priznaky zvraceni atd prestaly,tak trochu vystrasena jsem,ale stejnak diky z uklidneni ![]()
jinak evikule a lendulin srdicka uz musite videt
.ja ho videla v 6 tydnu.zavidim vam ze jdete na ultrazvuk.ja uz teda byla 2×,ale na dalsi jdu az 26ledna coz je hodne dlouha doba.pak teprve zacnu bejt klidna ![]()
Ještě Len-til-kho,
předčasně pro zajímavost, protože bysme měly mít mimísky taky v létě, co máš za kočárek-kombinaci nebo pro začátek na zimu hluboký? ![]()
Děkuji všem holkám za uvítání…dlouho jsem otálela se přihlásit na srpen 2007,protože do toho 12 týdne jsem o tom nechtěla ani moc s nikým mluvit,abych to nezakřikla,ale včera jsem byla na kontrole u dr. a když to malé 16 mm nic přežilo vánoční shon,tak už bude snad dobře…před malým jsem 2 krát samovolně potratila,tak proto ta opatrnost…jinak zkušenou maminou bych se ani tak nenazývala,ted je to docela jiné než když jsem čekala Robču…to mi skoro nic nebylo a ted se dávím nad wc skoro denně,ale aspon vím,že tam je:)))
Rodiče to dostali pod stromeček a přítelovi rodiče se to dozvěděli od malýho,když ho jeden den hlídali,tak se svěřil,že maminka zase blinkala…a bylo to,ale malýmu to taky řeknu až po těch 12 týdnech,asi by nepochopil,kdyby něco…
Jinak jsem blíženec 31.05 1978 a koukala jsem,že je tu Brno,moc tam zdravím,bydlela jsem tam 10 let a mám tam spoustu známých…jsem v vlastně z Moravy,od Hodonína,kam se vlastně chystáme přestěhovat,drží nás tu jen neprodaný byt…
a ted k těhu berete nějaký vitamíny?Já zatím jen kyselinu listovou…
zatím papa…Magda
sedmo ja mam za sebou zamkle tehu ve 12 tydnu,takze se taky moc sleduji.do seznamku zitra vse dopisu
.
ja beru uz od brezna co jsem byla poprve tehu calibrum baby plan(ma se brat tak 3 mesice pred pocetim),ale mela by jsi ho brat ![]()
pak kyselinu listovou ![]()
a pak mam od dr predepsany duphaston na udrzeni tehu na funkci zluteho teliska
.mam snim i lepsi pocit i kdyz strach mam stale.
jinak ja jsem to taky chtela vsem rict az po 12 tydnu,ale moji rodine jsem to musela rict,proto ze kazdy leden litame n kanary,tak jsem to musela zrusit,ale stejne bych to nevydrzela tajit a ostatnim to rekl zdenda,proto ze je drbna a ma z toho stranou radost.je mu uz 37,tak se na mimco moc tesi ![]()