Poradna duly
Jana Čurdová
holky ja dostala obrovskou kytici a zdenda me pozadal o ruku a dostala jsem krasnej prsten z bileho zlata.dokonce i z dokladem a cumim co stal penez takovej prsten.je ale nadhernej.no nemam ja dneska kouzelnej den
![]()
Radulko,
gratuluji k narozkam-at pekne roste a do budoucna at ti mimisek dela jen radost!
A Dalmi,
i Tobe vse nej…musim rict, ze jsi mne uplne
dojala. Moc gratuluju ke zdravemu mimiskovi a k zadosti o ruku! Preju Vam vsem trem, abyste do budoucna byli stastni a vsechny starosti a strasti resili spolu a s nadhledem. Po svatbe je vztah podle mne a mych zkusenosti jeste pevnejsi a intimnejsi. ![]()
evi moc diky.taky jsem dojata ![]()
u doktora jsem brecela jako blazen kdyz mi pan doktor rekl mamino nebojte se vsechno je v poradku.
.brecela jsem jak kdyby mi rekl ze je to spatny,ale byli to slzy stesti.nikdy jsem nebyla tak stastna jak dnes a verim tomu ze se karta obratila a zase bude dobre.ja myslim ze po tom vsem si to zaslouzime.
jinak na svadbu jsme se domluvily az v zari v rijnu.po porodu.
nechcem nakou velkou svadbu.
zijeme spolu uz 5 let a myslim ze to je ten pravej
![]()
Dalmi,Rady holky gratuluji k narozeninkám a přeju samé štěstíčko a zdravíčko,spoustu lásky a ostatní už přijde samo:)))
Dalmi teda ten tvůj Zdenda se ale vykasal:)),čekala jsi to?A moc ti gratuluji k zdravému mimi,opravdu vím jak se cítíš,mně spadne kámen 6.2…
Jdu zase shánět drobnosti na tu svatbu,na net,protože v tomto městě nic neseženete a když jo,tak je to příšerně předražené…dnes jsem se tak vztekla…malý je nemocný,šla jsem pro mastičku opthalmo- septonex,taková základní mast a pan lékárník mi říká,tu nemáme,jestli chcete přijde v pondělí…jak kdyby mi dal před oči červený hadr…říkám a čím jako mám do pondělí ty oči léčit???Musela jsem do města…tam jedna lékárna inventuru,tak šup na náměstí…ještě že tam měli,jinak bych asi bouchla…no jako bonus jsem tam koupila malýmu martánky o 60 kč levnější než u nás lékárně,tak jsi mě trošku udobřili:)))
Tak zatím pa holky,jdu netita asi brzy spát,o víkendu jdu do práce,stěhujeme drogerku do jiného obchodu,to bude hokna…pa a pohladte bříška…M.
sedmo diky.no necekala jsem to vubec.uz me sice jednou loni o ruku pozadal,ale ja rekla ze dokud nebudu tehu tak se ani vdavat nechci ze to je zbytecny,ale tet to bylo takovy jiny.dostala jsem prssten a on byl takovej nervozni.uplne na nem bylo videt ze se stydi.jsem rada ze ho mam.
nejstastnejsi jsem ale ze je miminku dobre a hezky si tam plave.
vsem vam drzim palecky at je na kontrolach taky vse v poradku.ten pocit stesti je nepopsatelnej ![]()
ahojky budouci maminy, mohla bych mezi vas?jsem v 12 tyd a termin mame 6.8, jsem od ostravy ale momentalne se nachazime v anglii, ale planujeme navrat domu
Ahoj Andi z Anglie,
vítáme Tě a gratulujeme, zas je nás víc, to je super.V Anglii jste pracovně? Napiš nám toho o sobě víc, ať může Dalmi vše doplnit do seznámku ![]()
ahoj holky, tak abych se predstavila. v angii jsem uz 3,5 roku, prijela jsem jako au pair, posleze zacla pracovat jako osetrovatelka, coz delam dodnes, chtela jsem se zaregistrovat jako soc, pracovnice, ale asi se na to vybodnu, nebot uz se to tu neda vydrzet, zadna rodina a tak, pred 2 roky jsem se vdavala(mimochodem 7.2 mame vyroci, manzel je z Turecka, takze navrat do cech se nam trosinku komplikuje, musime mu najit vhodnou praci, ale bez cestiny nevim, nevim. Nema nekdo z vas nejaky napad? no a minuly rok jsme zkouseli mimi, ale pvedlo se az v listopadu, doufam, ze vse bude ok,
url=http://www.TickerFactory.com/]
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;104/st/20070806/dt/5/k/4a29/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…a29/preg.png
Ahoj…muzu se k vam pridat
Ja mam uz dite , je mu 11 mesicu, a jine muse se narodit kolem 30.08.
Poprosim vas, abyste se nezlobily na me, protoze jsem hodne cestinu zapomnela.Opravim si to jestli mi dovolite s vami psat. Bydlela jsem 4 roky v Praze a tam jsem dokoncila gymnazium.
Ja jsem uz psala ale v Zari 2007, proste jsem napsala na hibny mesic
ahoj konstans, myslim si ze nebude problem, ja jsem tu taky nova, chtela bych se podelit o zkusenosti a nebo jen tak pokecat, takze ty taky pises ze zahranici, co?ja uz se nemohu dockat domu, je mi smutno, porad manzela nutim do uceni cestiny, ale neni to ono, musel by zit v cesku aby ho to donutilo, a jakpak pokracuje tve ttehotenstvi?mi je prozatim fajn, byla jsem na prvni utz, mimi je ok, testy na vady taky
Andisko, taky myslim, ze kdyz je tvuj manzel v Cz mu bude snadno naucit cestinu, proste musi.Kdyz ja jsem prijela v Praze jsem nevedela ani jedno slovo z cestiny, ale za mesic uz jsem mohla si povidat.Ve skole vsichni mluvuli cesky, tak jsem nemela na vybrano.Ty otkud pises?
Jinak me tehotenstvi je supr, nebylo ani jeden den spatne, prestala jsem kourit jen tak, nepiju uz kavicku, nejde mi to , nejak.Uz jsem byla 2 krat na UTZ, po prve se nic nevidelo, a po druhe uz vsechno bylo fain.Musim do doktora az 16.02 a uz chci videt mimi taaaaaaaak moc…
ahojky novy tehulky andis a konstans.moc vas mazi nami vitam.jsem rada ze jste se pridaly a doufam ze tu vsechny spolecne odrodime zdrava a krasna miminka
.
prosim napiste mi datum narozeni,stav svobodna-vdana,misto bydliste a v jakem tydnu jste abych mohla vse doplnit do naseho seznamku.jsem stastna za novy tvaricky.
kamca a miminko-adamek nebo anetka ![]()
SRPEN 2007
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)13+1
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 12+5
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) 12+2
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)12+2
Mispulin(29let/praha)11+6
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)11+1
Klaudule(1979/byk/praha/)10+3
Lenulinda(15.61984/Brno/S)9+6
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)9+1
iza(28let/Praha)
Lucia1