Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
2.2.07 16:08

konstans diky.kdy se nastehujete do cesky republiky??

ja jsem zase az tak nervozni nebyla.strach jsem mela,ale vetsi budu mit z tech tripl testu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
2.2.07 16:22

To uz nemusis, kdyz ti dobre vysel ten TN screening, tak to bude OK. A pokud ne, tak je velka pravdepobnost ze to je falesne pozitivni. Mam dve kamosky, ktere ted mely pozitivni triple testy a po amniocynteze jsou v poradku. Je to dost casty, takze klid :-)
Ja jsem nebyla nervozni z te genetiky, ale spis kvuli tomu spineni minuly tyden.
Jake ti vyslo to riziko u NT? Me vyslo 1/7100, coz je pry v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.2.07 16:43

me vyslo1/11000.moc tomu nerozumim,ale snad je to taky v poradku.pisou na kazdy strance negativni,tak snad to bude o.k :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.2.07 16:55

krasny stranky jsou i tady :wink: http://www.justthefacts.org/clar.asp
jde to zapnout i cesky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.2.07 17:45

klaudii a sedmu moc prosim aby mi daly vedet v jakem jsou tydnu :wink: 

nejak jsem tet nemela cas jsem zajit a tet jsem se v tech cislech nejak ztratila a jste snad jediny kdo nema metriky,tak mi prosim pisnete.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.2.07 18:07

Ahoj holky, vubec sem nestiham chodit, v praci nevim, kam driv skocit a kdyz prijdu domu, tak jsem rada, ze si od PC trochu odpocinu, stejne kazdy den usinam kolem osme :)

Na kontrole jsem byla minuly ctvrtek. Vse bylo v poradku, miminko merilo 23 mm, srdicko tlouklo, hybalo rucickama a nozickama, bylo to moc krasne. Dokonce jsem dostala i prvni fotecku. Ve stredu jsem byla na krevnich odberech. Do dalsi poradny jdu 21.2., to budu ve 14. tydnu, tak uz se nemuzu dockat, dostanu taky konecne prukazku :D

Jsem rada, ze vam vsechny kontroly a ultrazvuky vychazi, mam z vas radost :lol:

Prazandy, uz uvazujete o porodnici? Slysela jsem, ze v Podoli se musi registrovat uz od 14. tydne, jinak by se mohlo stat, ze vas pak nevezmou :?

Dalmi , dnes jsem 10tt+3. Diky za doplneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.2.07 18:28

holky, myslily jste na tom jaky kocarek budete kupuvat?Ja mam momentalne 2-Quinny Buzz a Stokke Xplory
http://img.mimibazar.cz/…l1055852.jpg /> http://www.backinaction.co.uk/…ory_box2.jpg

ale ted budu potrebovat kocarek pro sourezenci a nemam any napad jaky by byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
2.2.07 19:18

Ahojky holky,Kamčo moc krásný bříško,pro doplnění jsem dnes 12+6.Na kontrolu jdu v uterý,to mi řeknou i výsledky z moče,proč tam našly krev…a uvidíme mimi :lol: musím zase mazat,moc nestíhám psát,ale pravidelně čtu :wink: papa a pohladte bříška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.2.07 10:44

Ahoj holky.
Dalmi-moc pěkné bříško… :wink: Jsem asi 11+6, ale jestli to tak je, mi upřesní 13.2. Jinak asi každý dr si to dělá po svém, já jdu na úplně první krev až v 16tt (tripl testy), UTZ mi dělala jen jednou (ze dvou kontrol) a žádný věcičky navíc mi ani nenabídla (jako to šíj. projasnění a tak).Moč jsem na první poradnu zapomněla…:oops: Takže výsledků zatím moc nemám. Mimo krve na šť.žlázu, o kterou se stará můj endokrinolog. Kočárek mám vybraný na 80proc-líbí se mi klasika, tenhle má spoustu skrytých vychytávek :wink:
Je to čtyřkolka a ve výbavě i se sport.korbičkou vychází v kamen.obchodu na 17tis.Chtějí ho koupit naši, takže cenu neřešíme. :lol: :wink: Ještě se mi líbil Bébécar, ale po výsledcích testu na ftaláty je z výběru vyřazen 8)

http://www.mimishop.cz/…ail18157.jpg

Jo a taky už sháním z druhé ruky šátek na mimi Vatanai. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.2.07 13:20

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)14+4
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)14+0
andiska(28.11.1981/Brighton/V)13+5
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 13+4
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) 13+0
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)13+0
Mispulin(29let/praha)10+5
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)11+1
Mispulin(29let/praha)10+5
Klaudule(1979/byk/praha/)10+4
Lenulinda(15.61984/Brno/S)10+5
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)10+2
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)9+6
iza(28let/Praha)
 Lucia1

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.2.07 13:23

ahojky.tak u me vede jasne qiny buzz 2007 :wink: .ten si poridime,akorat jeste nevime jakou barvu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.2.07 16:36

ahoj holky :D
Dalmatinko,díky moc za zapsání do vašeho seznamu těhulek :oops:
Quinny buzz,je pěkný,ale malá korba,nezdá se ti?My by jsme chtěli x-lander XA,je to taky trojkombinace,jediné z čeho mám obavy je korba,taky není velká,ale je vědší jak u quinny,já prvně chtěla speedy SX(nevím jak se to píše)ale to lůžko mě odradilo,musíme myslet na zimu,musí se tam vejít oblečené mimčo+fusak :roll: a ještě cena je poněkud vyšší.ale tím jsem tě nechtěla odradit,jen můj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.2.07 16:56

AHOJKY JARKO.BOUDA JE OPRAVDU MALA.STACI TAK DO 7 MESICE,ALE PAK SOUPNU MIMCO DO TOHO SPORTAKU A TEN UZ JE VELKEJ :wink: .
JINAK SE MI ZADNEJ KOCAR NELIBY.MOZNA JESTE TEN MUTSY,ALE ASI UZ JSME SE ROZHODLY PRO QINY.JE KRASNEJ A JA SE DO NEJ ZAMILOVALA :oops: :lol:
NA CENE MI MOC NEZALEZI.NE ZE BYCH CHTELA VYHAZOVAT PENIZE OKNEM TO NE,ALE ZASE ZA VECI CO SE MII LIBY DOKAZU UTRATIT HODNE PENEZ :oops: .
MIMCO SE NARODI V LETE A AKORAT TO VYCHAZI KRASNE NA TEN SPORTAK V ZIME :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
4.2.07 09:56

Ahojky holky,tak nevím kdy mi skončí ty blé stavy,ale jsem 13 týden a stále tu jsou…
Jinak k těm kočárkům…jsou moc pěkný,jen zvažte pár věcí,abyste pak nelitovali vyhozených peněz......na velikosti korbičky určitě záleží,vždyt než se otočíme bude zima a kam dáte pak fusak,deku apod…já mám kočárek klasickou deltimu a kamarádka,co rodila loni v srpnu měla taky takovou pidi korbu a jak byla ráda,že ji pujčím ten svůj…a taky ty kolečka…bude-li na chodníku taková břečka jako byla ted,dost se nadřete…čím větší kolečka,tím se vám líp pojede…tydle menší jsou dobrý na golfkách,až bude dětátko větší…ale je to jen můj názor…
Jinak se musím pochlubit,včera jsem sehnala boty na svatbu,už jsem se viděla,že pujdu v pantoflích,protože tady nebylo nic k sehnání…už se vše rýsuje…za 14 dní budu zase vdaná paní a musím říct,že se i trošku bojím,ale i hodně těším :lol:
Tak dnes mám uplně volný den,Jirka je v práci,malý u táty,tak si to užiju…zatím papa,já ještě kuknu…Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.2.07 17:22

Ahoj holky 8) přeju krásnou nedělu
Dalmatínko jsem JANKA jako JANA :lol:
Sedmo,máš pravdu,k tomu lůžku ke kočárku,naštěsté X Lander,začíná dělat lůžka XXL takže jsou vědší než u ostatních trojkombinací,takže jdu do něj :)
Jinak je mi líto že ještě trpíš nevolnostma,mě to naštěstí nepotkalo vůbec za celé těhu,ŤUK ŤUK ŤUK…jsem jako netěhu,jen už mám nějaké to kilečko navíc,když mi všechno chutná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí