Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
1.4.09 13:01

Katko , no ono zase až mi vyroste břicho tak se to zezadu snad napne dopředu přes břicho :lol: tak s tím nic dělat nebudu - ale ta guma na knoflíky je geniální nápad :lol: :lol: :lol: to mě nenapadlo :wink:

• já mám 160 na výšku takže na délku by mi mohly být i jako normální rifle kdyby ovšem neměly ty rozparky po stranách :? tak je radši zkrátím a vypadá to i líp
  • ještě se můžeš dr. zeptat jestli nedělá i fotky - ale asi proto je to levnější - někde totiž píšou video + fotky (ale já nevím, v tomhle aby se prase vyznalo) :lol: a myslím že by sis z toho fotky krásně mohla udělat - jestli máte prográmek tak si myslím že to musí jít jako fík - a uděláš si sama jaký chceš :wink:

holky, jdu se nabaštit (no váha mi trochu povyskočila - už mám nahoře 3,5 kila :wink: ) - ale pořád jsem v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.4.09 13:40

Tak jsem teda vyfotila ten můj špek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 13:45

Katy taky pěkný bříško. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.4.09 13:46

Marky, spíš pěkný špek. :D :lol: :D Ale aspoň má mimi tukovou ochranu před vnějšími vlivy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 13:53

Náhodou teď si takový bříška můžem dovolit. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 14:05

A tady ještě málá ukázka toho jak se má dcera připravuje na roli chůvy. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 14:30

Katy - ty jsi kecka viď? :roll: vždyť je to pěkný těhubříško!

Marky - a příprava taky dobrý :lol: :lol: :lol: to máš asi z dcery radost viď? :wink:

hlavně aby jí to vydrželo až bude mimi na světě :lol: ale na jednu stranu máš fajn že už je pomocnice takhle velká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.4.09 14:37

Ibbu no nevím, je tam hodně špeku. :D

Marky kolik je dceři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 14:39

Ibbu abych řerkla pravdu radost z ní mám kort teď co s ní začala třískat puberta :twisted: :lol: .A chudáček Čiko ( náš pes ) ten si s ní jěště užije. Taky doufám že jí to vydrží. Ségra má 9 měsíční mimi tak se snaží jí taky pomáhat tak aby jí to fakt vydrželo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 14:40

Katy v únoru jí bylo 12 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.4.09 14:41

Tak to už je velká slečna, určitě bude dobrá pomocníce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.4.09 14:43

Marky a co že jste se pro druhé dítě rozhodli až teď? Dříve jste nechtěli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 14:44

Jo zatím se snaží mi pomáhat a tvrdí že bude i nadále.Teď furt chodí a hladí mi břicho a ptá se kdy už jí taky konečně mimi kopne aby to cítila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 14:51

Jeee, to je od ní mily :) ale puberta je puberta - ještě mám v živé paměti, jaká jsem byla já (a to si myslím že jsem byla relativně v klidu - až na prořízlou pusu) :lol:

ale tak než bude lítat na diskotéky tak ti pomůže :wink:

Katy - no tak já tam mám taky špek ale stejně se mi líbí - a kdo to pozná - tak ho máme větší, no :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 14:51

Bylo mi 19 když se narodila a ještě ke všemu předčasně ve 33 tt. Pak mi dr další nedoporučovala. Pak jsem měla problémi v manželství tak jsme se rozvedli. Teď mám super přítele změněnou dr a ta mi řekla že by to neměl být problém tak jsme do toho šli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí