Poradna duly
Jana Čurdová
Lendulo je mi to moc líto, náhodou jsem narazila na diskuzi pozitivní tripple test (AFP test) PORAďTE PROSÍM! samozřejmě i tím pádem na tebe, myslela jsem na Vás a celou dobu jsem věřila že to bude ok........je mi to fakt moc líto, drž se. ![]()
Lendulo,je mi to moc líto,drž se holka a věř,že bude líp,i když ted je to moc těžký
![]()
Lendy , i jjá se přidávám k holkám, ale slova stejně nic nezmůžou … myslím na tebe
a přeji ti hodně síly ať se to brzy zacelí
![]()
Lendulko, i mě je to moc líto, myslím na tebe, ať (jak psala ibbu) se rány na duši brzo zacelí…
Holky, jak já bych přála každý mamině aby si každý těhotenství krásně užila a nakonci jí čekalo zdravý miminko ![]()
já to říkala už dřív, že dneska musí být člověk vděčný, když vůbec otěhotní a pak když má zdravé dítě … ale že je to až tak pravdivé … ![]()
dneska jsem byla na KO - mimochodem utz zas nic, jen prohlídka a domu - a sestra tam měla na stole papír s výsledky z triplů - nějaká maminka je měla pozitivní
až mi bylo „hanba“ že moje těhu probíhá v pořádku a miminko je zdravé (ale chvála Bohu za to!!!) ![]()
Ibbu máš pravdu v dnešní době víc než kdy jindy platí, že když se ti narodí zrdavé dítě, je to velký zázrak !!!
Jo jo holky, máte pravdu, dneska je opravdu dar mít zdravé dítě a bohužel si toho někteří vůbec, ale vůbec neváží.
Já doufám, že my už si svou smůlu vybrali a že druhé mimi bude opravdu zdravé, ale věřte, že pokud ten malý uzlíček nebudu držet v náruči a nebudu vědět že je zdravé tak do té doby tomu neuvěřím a to mohou být všechny testy negativní, stejně tomu uvěřím až to uvidím.
Katy , vy jste si už opravdu „vybrali“ a úplně ti věřím že dokud nebudes mit uzlika u sebe, nebudes tomu věřit … ja kdyz otěhotněla, myslela jsem že 12 týdnem nervy a případné problémy končí … no ale hluboce jsem se mylila
i v 5. mesíci se může stát něco hroznýho ![]()
ale zase musíme býr aspoň trochu pozitivní - aby se nám ti mimísci v bříšku nezblázili ![]()
Ibbu člověk musí myslet pozitivně, ale věř, že to jde někdy opravdu hodně špatně.
A já když si to tak zpětně vybavuji, tak jsem prostě měla u Tinky takové tušení že něco nebude v pořádku a bohužel se to potvrdilo.
Teď musím říct, že zatím takové zvláštní pocity nemám, možná si to už ani nepřipouštím a nebo chci věřit že dva krát takovou smůlu snad mít nemůžeme.
Jezinko a jak vy jste dneska dopadli? doufám, že je všechno v pořádku.
Katko , to já vím … když se člověk obává - a pokud k tomu má ještě špatnou zkušenost - může se přemáhat jak chce …
ale snažit se asi kvůli broučkovi co to jde … jj, mě dostávají všude u těch výsledků poznámky typu - dané vyšetření nemůže 100% vyloučit riziko postižení …
![]()
Ibbu ale ono to tak vážně je, nikdo ti nedá 100% jistotu že to je v pořádku. Navíc i lékař je jen člověk a i ten se může mýlit. U nás se tak bohužel mýlili rovnou dva, tak že o to více je to smutné, že právě ti kteří to měli poznat, kteří se pyšní diplomem a kteří mají navíc atestaci na tu danou problematiku to bohužel nepoznají a úplně se tak minou svého povolání, to mě nejvíce na tom u Tinky dostalo. Já do té doby lékařům věřila, ale po této zkušenosti se vážně blbě věří. ![]()
Tak že právě proto říkám, že pokud ten uzlíček nebudu držet v náruči a neuvidím že je mimi zdravé, tak do té doby tomu nebudu 100% věřit, i když zatím vypadáme naprosto v pořádku, ale to tak bylo i u Tinky.
Držím pěstičky ať nám to všem všechno dobře dopadne!!!
člověk se může akorát modlit a věřit - s dr. je to pravda, jsou to jenom lidi
no, ale užít těhu bychom si měly
![]()
mě dneska dr. zase tak rozhodil, ale asi je normální že utz pokaždé nedělá ![]()
no ještě že jsu na ten 4D - jo a co ty Katy - už jsi se objednala?