Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
31.3.09 12:32

Lendulo je mi to moc líto, náhodou jsem narazila na diskuzi pozitivní tripple test (AFP test) PORAďTE PROSÍM! samozřejmě i tím pádem na tebe, myslela jsem na Vás a celou dobu jsem věřila že to bude ok........je mi to fakt moc líto, drž se. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
31.3.09 13:57

Lendulo,je mi to moc líto,drž se holka a věř,že bude líp,i když ted je to moc těžký :cry: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
31.3.09 17:32

Lendy , i jjá se přidávám k holkám, ale slova stejně nic nezmůžou … myslím na tebe :! a přeji ti hodně síly ať se to brzy zacelí :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
31.3.09 17:39

Lendulko, i mě je to moc líto, myslím na tebe, ať (jak psala ibbu) se rány na duši brzo zacelí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
31.3.09 17:51

Holky, jak já bych přála každý mamině aby si každý těhotenství krásně užila a nakonci jí čekalo zdravý miminko :!

já to říkala už dřív, že dneska musí být člověk vděčný, když vůbec otěhotní a pak když má zdravé dítě … ale že je to až tak pravdivé … :(

dneska jsem byla na KO - mimochodem utz zas nic, jen prohlídka a domu - a sestra tam měla na stole papír s výsledky z triplů - nějaká maminka je měla pozitivní :( :? až mi bylo „hanba“ že moje těhu probíhá v pořádku a miminko je zdravé (ale chvála Bohu za to!!!) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
31.3.09 17:55

Ibbu máš pravdu v dnešní době víc než kdy jindy platí, že když se ti narodí zrdavé dítě, je to velký zázrak !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.3.09 18:04

Jo jo holky, máte pravdu, dneska je opravdu dar mít zdravé dítě a bohužel si toho někteří vůbec, ale vůbec neváží.
Já doufám, že my už si svou smůlu vybrali a že druhé mimi bude opravdu zdravé, ale věřte, že pokud ten malý uzlíček nebudu držet v náruči a nebudu vědět že je zdravé tak do té doby tomu neuvěřím a to mohou být všechny testy negativní, stejně tomu uvěřím až to uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
31.3.09 18:12

Katy , vy jste si už opravdu „vybrali“ a úplně ti věřím že dokud nebudes mit uzlika u sebe, nebudes tomu věřit … ja kdyz otěhotněla, myslela jsem že 12 týdnem nervy a případné problémy končí … no ale hluboce jsem se mylila :? i v 5. mesíci se může stát něco hroznýho :(

ale zase musíme býr aspoň trochu pozitivní - aby se nám ti mimísci v bříšku nezblázili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.3.09 18:15

Ibbu člověk musí myslet pozitivně, ale věř, že to jde někdy opravdu hodně špatně.
A já když si to tak zpětně vybavuji, tak jsem prostě měla u Tinky takové tušení že něco nebude v pořádku a bohužel se to potvrdilo.
Teď musím říct, že zatím takové zvláštní pocity nemám, možná si to už ani nepřipouštím a nebo chci věřit že dva krát takovou smůlu snad mít nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.3.09 18:24

Jezinko a jak vy jste dneska dopadli? doufám, že je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
31.3.09 18:25

Katko , to já vím … když se člověk obává - a pokud k tomu má ještě špatnou zkušenost - může se přemáhat jak chce …

ale snažit se asi kvůli broučkovi co to jde … jj, mě dostávají všude u těch výsledků poznámky typu - dané vyšetření nemůže 100% vyloučit riziko postižení … :? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.3.09 18:37

Ibbu ale ono to tak vážně je, nikdo ti nedá 100% jistotu že to je v pořádku. Navíc i lékař je jen člověk a i ten se může mýlit. U nás se tak bohužel mýlili rovnou dva, tak že o to více je to smutné, že právě ti kteří to měli poznat, kteří se pyšní diplomem a kteří mají navíc atestaci na tu danou problematiku to bohužel nepoznají a úplně se tak minou svého povolání, to mě nejvíce na tom u Tinky dostalo. Já do té doby lékařům věřila, ale po této zkušenosti se vážně blbě věří. :(
Tak že právě proto říkám, že pokud ten uzlíček nebudu držet v náruči a neuvidím že je mimi zdravé, tak do té doby tomu nebudu 100% věřit, i když zatím vypadáme naprosto v pořádku, ale to tak bylo i u Tinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
31.3.09 19:04

Držím pěstičky ať nám to všem všechno dobře dopadne!!!

člověk se může akorát modlit a věřit - s dr. je to pravda, jsou to jenom lidi

no, ale užít těhu bychom si měly :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.3.09 19:11

Janě Ibbu, měly by jsme si těhu užívat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
31.3.09 19:15

mě dneska dr. zase tak rozhodil, ale asi je normální že utz pokaždé nedělá :(

no ještě že jsu na ten 4D - jo a co ty Katy - už jsi se objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí