Poradna duly
Jana Čurdová
no to je … a ale co peníze, to člověk dá … ale jak mě štve že nám nedal ani fotku! a to jsem si říkala!!!
no to už nevyřeším ale koukám na 4D v JI - teď jsem četla článek od mamin že je tam šikovný pan dr. tak uvidím co najdu a zkusím tam zavolat - moc času mi už nezbývá - asi bych to ráda do toho 24 tt (ty jsi psala že ti říkali že je to lepší viď ?)
a jak je jinak Tince a co Baffy?
Ibbu, no to je mazec teda
ten váš doktor je fakt vydřiduch. Tohle mě hlava nebere ![]()
A jinak Helča bude Helča, nebo je to jen prac. název? ![]()
Stofi - no Helča bude opravdu Helča ![]()
my jí tak říkáme už od té doby co jsem zjistila že jsem těhu - manža si nějak nepřipouštěl že bude kluk když si dělal holku ![]()
jinak k tomu dr. … no myslím že příště už budu chytřejší … teď jsem si našla super pracoviště v Jihlavě - objednám se tam a uvidím, dělají dokonce prvotrimestrální screening takže u druhého (dá-li pánbůh) už si budu nějaky věci zařizovat sama (a klidně i platit) …
zítra tam volám kvůli 4D … a uvidím jestli bude místo a objednají mě
mě se jméno Helena líbí už od puberty … takže manža vstupoval do manželství už s tím že jestli bude jednou dcera, bude to Helena … bez diskuzí
ale ujalo se to … každé ráno se ptá, jak se Helča má a jestli jí netrápím … ![]()
to je pěkný, že máš jméno už od dospívání.
My se pořád nemůžem rozhoupat… hlavně klučičí je kámen úrazu.
no tak to u nás jsme měli klučičích pár vybraných - a když jsem se zeptala manži co teda spíš tak mi vždycky odpověděl „bude to Helča“ ![]()
ale spíš bysme měli problém s druhou holkou … manžovi se všechno nelíbí ale hlavně sám s ničím nepřijde - já dávám nabídky a on mi je většinou odmítá ![]()
kluk by byl Adam, popř. Jakub (a mě se zalíbil i Vítek ale ten mi neprošel
)
a máte aspoň nějaký tipy?
a víte už co to bude a necháte si to říct?
Nějaký tipy máme, ale pořád to není ono a vědět to budem až v srpnu ![]()
tak to jste dobrý že vydržíte
a u malý jste se taky nechali překvapit?
jj, taky překvápko a navíc jsme jeli rodit kluka - ovlivnění okolím, že na holku nemám vůbec myslet, že vypadám 100% na kluka ![]()
tak to je dobrý
a teď tě taky tipují na kluka? ![]()
tohle přesně měla moje kamarádka - jeli rodit kluka a pak prý oba u porodu koukali jak puci ![]()
Stofi - mělas manžela u porodu?
Zatím mě nikdo netipoval, ale manža si myslí, že to bude stejně zase holka.
Jj, byl u porodu a doporučuji, ikdyž mě tam svým způsobem vadil, hlavně na mě nesměl sahat a ty blbý popoháněcí kecy
ale jsem ráda, že tam byl. Malé stříhal pupeční šňůru a jako první si ji choval, když vylezla, tak mě přes pláč nedokázal říct, že je to holka ![]()
jee to je krásný
![]()
mě manžu chlapi v práci vybláznili tak k porodu nechce … tak ho nenutím, ale chci aby tam se mnou byl aspoň zezačátku (tu 1.dobu porodní) - a to mi slíbil … ale tajně doufám že už tam se mnou zůstane
tak uvidíme ![]()
Radek se ze začátku těhotenství taky cukal, a já ho nenutila, ale pak to byla jaksi samozřejmý, že je tam se mnou, uvidíš, že manža taky neodejde ![]()