Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,
katy,držím palečky,ale to dopadne určitě dobře
![]()
teda holky,vy jste se tu sešly skoro stejný ročníky
tak pak můžete udělat ožíračku džusem ![]()
já si teda na dovču netroufnu asi jsem srab,ale představa,že někde lítám za malou,děkuji pěkně už ted moje nohy každý večer připomínají bakule,to to nechci vidět až budou vedra…
Jo.holky,nevíte co na plet???Já nemám bedary,ale takovou hnusnou červenou krupičku a mám to jen na jedný tváři a v dekoltu
a vůbec nevím co na to,už mi to sere…s Anet jsem od začátku vypadala jak největší puberták,ted jsem si libovala,ale už je to tu zaseeee ![]()
Ivuna, jasně.. a kterého jsi? Já prvního - na den dětí - asi proto jsem furt tak mladá ![]()
Holky tak máme vyšetření srdíčka za sebou, srdíčko vypadá naprosto v pořádku, nejsou viditelné žádné vady.
Jsem fakt happy.
Jinak já jsem 27. června.........tak že pak musíme nějak udělat to virtuální mejdlo. ![]()
Ahoj maminky,
hlasim se k Vam, muzu?
Jsem v 19 tt, jeste nevim, co to bude, kluk nebo holcicka:-)
Dnes me doktorka vydesila, pry se ji plaenta porad nezda…taky jsem spinila, tak mam ted prisny klidovy rezim…no, snad bude vse ok. Kdyby aspon clovek vedel, co mu je, jestli je placenta nizko nebo co.
Ahojky holky,
tak dneska manžílek odvezl můj milovaný kompjůtr
ke známýmu co dělá u nich v práci správce sítě, mám ho od něj a z toho co mi řekl mě málem kleplo … takže harddisk je v prd… už se nerozchodí a nic co na něm bylo se už z něj nedostane
měla jsem tam všechny fotky za necelý 2 roky… dovolený, výlety, výstavy a akce s pejsánkou ááááááááách jo. Musím říct, že jsem to ráno pěkně obulila…
Jsem jen ráda, že tam ještě nebyly fotky mimíska, to by mě mrzelo ze všeho nejvíc… Takže odteď všechny fotky vypaluju na CD…
Jinak ty nálady jak jste tady psaly, tak to mám taky… s miláčkem se úplně zbytečně pohádám, kůli blbosti se rozčílím, no a pak to obulím… jen doufám, že to nebude mít moc vliv na miminko, aby pak nebylo taky takový vztekací… no ale znažím se ovládat…
Katy - to je super, je moc dobře že vám vyšetření dobře dopadlo ![]()
Peta 25 - vítám tě, jsem zvědavá, ale to asi všechny holky tady, tak by bylo super, kdybys napsala něco víc o sobě ![]()
No my by jsme chtěli na dovču na pár dní někde tady u nás, asi v Jižních Čechách, nebo tak spíš se jen tak někam podívat i s Ájou říkali jsem si, že vezmeme i ségru s přítelem a něco podnikneme, no ale nevím co bude zítra, natož v létě že…
mondo z toho pc by me taky kleplo. zrovna na vanoce si milan koupil externi knihovnu (harddisk), ktera ma 2 giga, a vsecko tam ulozil, i moje veci.
Rikal, ze fotky na cd vydrzi tak 10 let.. vůbec vsechny vypalovany veci ze nemaji nekonecnou zivotnost…
Tak pozor, at to za cas taky neobulis… ![]()
ahojky ..
vau ..skoro samé mladice jak já
..paráda … ..tak udělám nějakou oslavičku ![]()
Peta 25 ..ale já si tě pamatuji (a i z jiných dizkuzí), že jsi sem ze začátku chodila a i tě mam v seznámku ![]()
tak přeji aby problémy byly pryč a ty jsi si mohla uživat těhu .....
Katy .paráda ..je fajn, že je vše jak má …
Monda ..jasně ..pojeďte k nám na jih ..je tu krásně ![]()
Katko - oooobr gratulace k zdravému srdíčku
![]()
Peťo - ahojky - teď jsi mě taky zmátla
ptž u Jezi v tabulce jsem tě viděla … tak povídej přeháněj ![]()
hlavně odpočívej ať jste s broučkem v pořádku a neboj, všechno bude v pohodě ![]()
holky, my jedeme první týden v červenci na dovolenou tady v Čechách, resp. na Moravu - jezdíme každý rok na Medlov (u Nového Města na Moravě) - je to podniková chata a je tam moc pěkně a hlavně to moc nestojí
tak doufám že to ještě ustojím ten poslední měsíc
![]()
Jinak vám kočenky tu virtuální oslavu závidím
tak koukejte „uspořádat“ pořádně velkou oslavu ať můžeme „zapařit“ i my ostatní ![]()
Monďo - s tím kompem je to teda pech
- je fakt že já si všechny fotky vypaluji radši na 2 CD ale jak píše Obrázek - nejleší je externí hardisk … do toho stojí investovat ![]()
Kačko - s tou pletí ti neporadím, ale myslím že je to prostě tím těhu a nejsem si jistá jestli je něco 100% co pomůže … když hormony „řádí“
![]()
Holky, ještě než to odvolám - nechtěla byste některá můj termín na
3D ULTRAZVUK do Gennetu v Praze na Letný ![]()
Termín je 25.4. v 10 hodin , je to sobota, dělají je prý jenom o víkendu.
Je v tom dvdčko plus fotka, trvá to cca 1/2 - 3/4 hodiny.
My jsme se doma dohodli, že do toho ty peníze nedáme, že je to moc.
Zkoušela jsem volat i jinde, ale v Praze se asi všichni nekale dohodli a všude za to chtějí stejně - 1200,–
Ideální to je prý mezi 26-29 tt, kdy už je miminko obalený tukem.
Zrovna v tom Gennetu to mají dost našvihaný, takže proto nejdřív ten termín nabízím vám tady,
než ho zruším (já se objednávala už v 16 tt a tenhle termín, na můj 27 tt, byl první volnej)…
Rušit to budu na začátku příštího týdne. Tak kdyžtak mi pošlete SZ ![]()
Ahoj děvčata,
Obrázku no chtějí u vás za ten 3D teda pěknou pálku, u nás stojí 600 kč se záznamem. Jinam mě dr. který to dělá říkal, že ideální je termín mezi 20.-23.tt, tak teda nevím asi to všude říkají jinak. Já se objednávat budu, ale k němu stačí zavolat a za týden až 14 dní mě bere, tak že ještě chvíli počkám. ![]()
Ahojky,
tak já jsem pěkně rozladěná
![]()
jak jsem tady psala,že mě ostře bolí v podbřišku a že mě dr. odpálkovala,že je to normální,že jsou to vazy,tak to tak normální teda není…
nicméně,jsem celou noc nespala,tak mě manža ráno vezl k mojí dr.,odpověd opět,že je to normální ba i dost nepříjemná,co si to jako vymýšlím…jenže manža mě vzal ještě do nemocnice a tam zjistili,že mám citlivou dělohu a jsou to prosím stahy,naštěstí se neotvírám,takže mám klidový režim a snad to bude o.k.
jen ted teda nevím,co jako mám dělat asi změnit dr.co?? ![]()
A obrazku,proberu to s manžou a ozvu se,kvůli tomu 3d
jdu hajat
Katy no to mi teda povidej, a to jsem volala jeste na 4 ruzny jiny mista… vsude 1200,–
proste z toho chteji vytriskat co nejvic, je to komercni moderni zalezitost ![]()
Dokonce mi jedna sestricka rekla, ze driv to taky meli levnejsi (700,–), ale zjistili, ze prave jsou nejlevnejsi v Praze, tak ze to taky pred 2 lety zdrazili na tech 1200,–…
Ale s tim tydnem - vsude mi rikali tohle rozmezi, 26-29tt, prave kvuli tomu, ze ty miminka jsou „hezčí“, mají už podkožní tuk a navic maji vic mimiky, takze tak…
Kačenko jestli máš možnost gyndr. vyměnit, tak do toho jdi…
Jo jasně, že to můžou být vazy, ale kromě vazů taky můžeš mít infekci buď v močových cestách nebo ve vagině - a ty bakterie nějakých složitým procesem prý ovlivňují děložní činnost, takže pokud se to neřeší, v nejhorším může hrozit i potrat nebo předčasný porod…
V lepším případě buděš mít „jen“ dráždivou dělohu" , ale to je taky o nerva.
jestli máš ostrý křeče v podbřišku, tak bych to spíš viděla na močák a standartně by se měla odebrat sterilní moč na kultivaci a výtěr z pochvy. jestli to tvoje doktorka bagatelizuje, tak je to kráva ![]()