Poradna duly
Jana Čurdová
Monda no je to asi nejbezpečnější, ale my u Tinky měli normálni autosedačku a bez problému, tak že my zase půjdeme do normální, teda tu první sedačku určitě a až to bude větší tak se uvidí co koupíme dál. Ve vajíčku je mimčo fakt jen krátce a ty sedačky mi připadají strašně drahé na tak krátkou chvíli.
jo jo,vajíčko máme taky normální,až kategorii 9-18 kg máme s iso ![]()
a zapoměla jsem se pochlubit od včera oficiálně cítím pohyby
teda jako nejsou to žádný obr kopance,ale s jistotou můžu říct,že je to ono ![]()
Kači pohyby už cítím dlouho, asi tak 14 dní..........zatím teda jen když ležím v klidu jinak je nějak neregistruji, ale včera ve vaně se mi vlnilo i břicho. ![]()
katy,to já taky jen v klidu a dneska v čekárně u dr.,asi se mu/jí nelíbilo,že je maminka nervní jak prase ![]()
Holky zrovna vařím šišky s mákem, dostala jsem na ně strááášnou chuť. Tak jsem udělala rovnou i Tince bezlepkové, ta už je tlačí do sebe. ![]()
Ahoj holky,tak už jsem konečně doma. Dneska ráno po vizitě mě pustili. Srazili mi tlak,sice dávkou dopegytu 3×1,ale už nemají důvod mě tam držet. Bílkovinu mám v moči stále. Jinak pro ty co se ptali,tak to znamená zánět v těle. A samozřejmě taky vyvijející se preeklampsii. Hůře mi fungují ledviny. Mám vyšší příjem tekutin než výdej. Jinak doktoři mě moc nepotěšili. Prý se tlak narůstajícím těhu zhoršuje i když je pod kontrolou. Zvyšují se dávky léků,poté se i obměňují ale hodně to konci vyvoláváným porodem a císařským řezem. Budou mě hodně kontrolovat. Mám neplánov dietu,i když jsem zatím přibrala jen 4kg,ale mám vyšší cholesterol. Budu muset pomalu každý týden chodit na kontroly a když bude tlak vyšší,tak šupky dupky zpět do nemocnice. Miminku se prý totiž stáhnou cévy v pupeční šňůře a nejdou k němu živiny. Takže tak a jdu vás dočítát. Ještě jsem chtěla dodat,že malý kope jak divý a je to nádhera.
Lakai vítám tě doma, určitě to bude všechno dobrý, hlavně se musíš šetřit.
Katy-díky. Co Tinka? Je to lepší? Koukala jsem jak si psala o té tříkolce. Je fakt,že na dětech se opravdu strašně vydělává.
Lakai Tinka už je mnohem lepší, horečky už nemá, ale má furt strašný kašel a rýmu, no ale hlavně že už nemá horečku.
Tak že když je Tinka na tom lépe, tak je zítra opouštím, jedu na sraz s pesany, teda jedu sama bez pesanů se známými. Kamil bude doma s Tinkou, má nemocenskou tak že stejně musí sedět doma a já si aspoň od nich trochu oddychnu.
Jinak trojkolka je fakt drahá, ale zase to beru jako rehabilitační pomůcku, na nožky se to bude hodit.
Jestli to slouží i na rehabilitaci,tak je to určitě skvělé? Na sraz s pejsky? A kam?je to sraz nějakých konkrétních plemen? Vy máte vlastně co za plemeno. My byli 2× na pitbull show,když jsme ještě měli pejska.
Lakai - ka to je dobře že tě pustili domů, ono jen to že je člověk v domácím prostředí hodně pomůže, hlavně psychicky…Držím pěstičky, aby bylo všechno v pořádku!!
Katy tak to je fajn, že Tince je líp… Jé na sraz s hafanama to bych jela hned, vždycky tam člověk potká spoustu známých a navíc se na něj nikdo nekouká jak na blázna, když mluví o psech
.
Navíc na leoních srazech bývá vždycky skvělá atmosféra i pěkný program…no my máme leoní sraz v květnu, tak bych tam ráda jela…no uvidíme uvidíme
Tak si to tam hezky užij ![]()
Lakai mám dvě novofundlandí fenky. Na sraz jedu k Bystřici pod Hostýnem do rekreačního zařízení Tesák.
Je to sraz novofundlanďanů, teda většina jsou novofundláci, máme to klub přetel nejen novofundlandských psů, tak že je to otevřeno pro všechny co mají zájem. ![]()
ahoj holky , dneska je tu toho na čtení dost ![]()
děkuji za gratulace - já jsem hlavně ráda, že je mimís v pořádku … a to že je to holčina je pro mě velký bonus ![]()
(akorát mě ti dr. okolo mě začínají pěkně sířit … nic nám u toho utz nevysvětlil, jako že záznam taky nic, fotka nic … no navztek
a můj gyndr. se taky moc nevyjadřuje … doufám že příští KO mi utz udělá - jinak už ho asi roztrhnu
)
Kačko - gratulace k super výsledkům!!!
mám z nás kočky radost
jak nám to tu pěkně jde ![]()
Lakai - taky jsem ráda že jsi doma ! hlavně aby jsi byla psychicky v pořádku a pak už to bude taky lepší … a hodně odpočívej … držím pěstíky ať jsou všechny výsledky a vyšetření v poho!
Katy - teda ty šišky s mákem miluješ co
ale hlavně když si teď dáváme co nám chutná
a jak i berušce chutná, tak už je to lepší viď?
já mám zítra domácí nudle (asi s tvarohem)
![]()
užij si srazík - je potřeba si pořádně odfuknout ![]()
pohyby - tak já už tenhle týden 100% vím, že je to ono
včera večer v pelíšku se ozvala a dneska jsem byla na véče u tchýně, tak jí asi ten můj nacpaný žaludek trochu ubíral místa ![]()
a ještě mě napadlo - Jezi - byla jsi na tom těhu plavání?
doufám, že sis tam aspoň zajela odpočinout ![]()