Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
19.3.09 12:38

Monda no je to asi nejbezpečnější, ale my u Tinky měli normálni autosedačku a bez problému, tak že my zase půjdeme do normální, teda tu první sedačku určitě a až to bude větší tak se uvidí co koupíme dál. Ve vajíčku je mimčo fakt jen krátce a ty sedačky mi připadají strašně drahé na tak krátkou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
19.3.09 13:36

jo jo,vajíčko máme taky normální,až kategorii 9-18 kg máme s iso :wink:

a zapoměla jsem se pochlubit od včera oficiálně cítím pohyby :lol: teda jako nejsou to žádný obr kopance,ale s jistotou můžu říct,že je to ono :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.3.09 13:56

Kači pohyby už cítím dlouho, asi tak 14 dní..........zatím teda jen když ležím v klidu jinak je nějak neregistruji, ale včera ve vaně se mi vlnilo i břicho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
19.3.09 14:19

katy,to já taky jen v klidu a dneska v čekárně u dr.,asi se mu/jí nelíbilo,že je maminka nervní jak prase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.3.09 15:07

Holky zrovna vařím šišky s mákem, dostala jsem na ně strááášnou chuť. Tak jsem udělala rovnou i Tince bezlepkové, ta už je tlačí do sebe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.3.09 16:02

Ahoj holky,tak už jsem konečně doma. Dneska ráno po vizitě mě pustili. Srazili mi tlak,sice dávkou dopegytu 3×1,ale už nemají důvod mě tam držet. Bílkovinu mám v moči stále. Jinak pro ty co se ptali,tak to znamená zánět v těle. A samozřejmě taky vyvijející se preeklampsii. Hůře mi fungují ledviny. Mám vyšší příjem tekutin než výdej. Jinak doktoři mě moc nepotěšili. Prý se tlak narůstajícím těhu zhoršuje i když je pod kontrolou. Zvyšují se dávky léků,poté se i obměňují ale hodně to konci vyvoláváným porodem a císařským řezem. Budou mě hodně kontrolovat. Mám neplánov dietu,i když jsem zatím přibrala jen 4kg,ale mám vyšší cholesterol. Budu muset pomalu každý týden chodit na kontroly a když bude tlak vyšší,tak šupky dupky zpět do nemocnice. Miminku se prý totiž stáhnou cévy v pupeční šňůře a nejdou k němu živiny. Takže tak a jdu vás dočítát. Ještě jsem chtěla dodat,že malý kope jak divý a je to nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.3.09 16:04

Oprava: *neslaná dieta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.3.09 16:37

Lakai vítám tě doma, určitě to bude všechno dobrý, hlavně se musíš šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.3.09 16:46

Katy-díky. Co Tinka? Je to lepší? Koukala jsem jak si psala o té tříkolce. Je fakt,že na dětech se opravdu strašně vydělává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.3.09 17:04

Lakai Tinka už je mnohem lepší, horečky už nemá, ale má furt strašný kašel a rýmu, no ale hlavně že už nemá horečku.
Tak že když je Tinka na tom lépe, tak je zítra opouštím, jedu na sraz s pesany, teda jedu sama bez pesanů se známými. Kamil bude doma s Tinkou, má nemocenskou tak že stejně musí sedět doma a já si aspoň od nich trochu oddychnu.

Jinak trojkolka je fakt drahá, ale zase to beru jako rehabilitační pomůcku, na nožky se to bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.3.09 19:24

Jestli to slouží i na rehabilitaci,tak je to určitě skvělé? Na sraz s pejsky? A kam?je to sraz nějakých konkrétních plemen? Vy máte vlastně co za plemeno. My byli 2× na pitbull show,když jsme ještě měli pejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
19.3.09 20:03

Lakai - ka to je dobře že tě pustili domů, ono jen to že je člověk v domácím prostředí hodně pomůže, hlavně psychicky…Držím pěstičky, aby bylo všechno v pořádku!!

Katy tak to je fajn, že Tince je líp… Jé na sraz s hafanama to bych jela hned, vždycky tam člověk potká spoustu známých a navíc se na něj nikdo nekouká jak na blázna, když mluví o psech :D :D .
Navíc na leoních srazech bývá vždycky skvělá atmosféra i pěkný program…no my máme leoní sraz v květnu, tak bych tam ráda jela…no uvidíme uvidíme
Tak si to tam hezky užij :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.3.09 20:11

Lakai mám dvě novofundlandí fenky. Na sraz jedu k Bystřici pod Hostýnem do rekreačního zařízení Tesák. :D Je to sraz novofundlanďanů, teda většina jsou novofundláci, máme to klub přetel nejen novofundlandských psů, tak že je to otevřeno pro všechny co mají zájem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.3.09 21:20

ahoj holky , dneska je tu toho na čtení dost :D

děkuji za gratulace - já jsem hlavně ráda, že je mimís v pořádku … a to že je to holčina je pro mě velký bonus :wink:

(akorát mě ti dr. okolo mě začínají pěkně sířit … nic nám u toho utz nevysvětlil, jako že záznam taky nic, fotka nic … no navztek :evil: a můj gyndr. se taky moc nevyjadřuje … doufám že příští KO mi utz udělá - jinak už ho asi roztrhnu :evil: :evil: :evil: )

Kačko - gratulace k super výsledkům!!!

mám z nás kočky radost :wink: jak nám to tu pěkně jde :D

Lakai - taky jsem ráda že jsi doma ! hlavně aby jsi byla psychicky v pořádku a pak už to bude taky lepší … a hodně odpočívej … držím pěstíky ať jsou všechny výsledky a vyšetření v poho!

• ale s tím tlakem jsi mě trochu vyplašila - já mám permanentně cca 140/90 8O ale dr. to teda vůbec neřeší :roll:

Katy - teda ty šišky s mákem miluješ co :lol: ale hlavně když si teď dáváme co nám chutná :wink: a jak i berušce chutná, tak už je to lepší viď?

já mám zítra domácí nudle (asi s tvarohem) :-) :lol:

užij si srazík - je potřeba si pořádně odfuknout :lol:

pohyby - tak já už tenhle týden 100% vím, že je to ono :lol: včera večer v pelíšku se ozvala a dneska jsem byla na véče u tchýně, tak jí asi ten můj nacpaný žaludek trochu ubíral místa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.3.09 21:37

a ještě mě napadlo - Jezi - byla jsi na tom těhu plavání?

doufám, že sis tam aspoň zajela odpočinout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital